нема да е за люцерина споко :tongue2:
Уран обичайно бележи неразбраното от родителите дете, все си бях трън в очите..
Някъде там започна да се усеща освобождаването и съобразяването с твоите си "напредничави" идеи и разбирания, без оглед на международното мнение.Но при мен въздухът има превес по отношение на разположени натално планети, като добавим и други в Стрелец...Урановата енергия позволява да приемаш нестандартните модели и да ги разбираш, а аз май си падам по тях
тцъ тцъ тцъ... прогресивният ми асцедент е на косъм от излизане от овен а прогресивното ми Слънце за днес е в точен съвпад с натален Хирон в овен - явно затова сънувам хироновите сънища от миналите животи
Цитат на: Uran в Май 28, 2010, 07:36:26 pmЦитат на: Vision в Май 28, 2010, 07:34:09 pmкофти..чак след 60-те си години ще стана скорпионка, да му се не види и късмета, или свирка без топче ще ми се падне, или глуха акула.. :lol: А, аз везни. Достолепна красавица. другата година влизам значи във везните, ако не греша..на 40 каква красота, вътрешна освен..поне да остаряваме достолепно- като катедрали, а не като галоши..иначе везните като знак са ми силно антипатични, с техните постоянни блуждения и нерешителност, редувани с неадекватно- тиранично отношение.. :lol:
Цитат на: Vision в Май 28, 2010, 07:34:09 pmкофти..чак след 60-те си години ще стана скорпионка, да му се не види и късмета, или свирка без топче ще ми се падне, или глуха акула.. :lol: А, аз везни. Достолепна красавица.
кофти..чак след 60-те си години ще стана скорпионка, да му се не види и късмета, или свирка без топче ще ми се падне, или глуха акула.. :lol:
Цитат на: Vision в Май 28, 2010, 07:44:42 pmЦитат на: Uran в Май 28, 2010, 07:36:26 pmЦитат на: Vision в Май 28, 2010, 07:34:09 pmкофти..чак след 60-те си години ще стана скорпионка, да му се не види и късмета, или свирка без топче ще ми се падне, или глуха акула.. :lol: А, аз везни. Достолепна красавица. другата година влизам значи във везните, ако не греша..на 40 каква красота, вътрешна освен..поне да остаряваме достолепно- като катедрали, а не като галоши..иначе везните като знак са ми силно антипатични, с техните постоянни блуждения и нерешителност, редувани с неадекватно- тиранично отношение.. :lol:Аз нещо не разбрах тук... може ли като за по-простички да обясните
Ааааа, аз не съм стигнала още до там Сега се гледах в моите прогресии - АСЦ ми е Скорпион, уружай от съвпад с натални планети, а прогресивното Слънце ми е в съвпад с ДСЦ и Луна на върха на 7ми дом. Сигурно затова не ми удава да търпя напоследък.... От бая време, де. А с луна и Венера в близнаци, 8ми? Меркурий ми е на върха на 6ти дом.... Ох, тези прогресииии :91:
Цитат на: Mama Yaya в Май 29, 2010, 02:44:01 pmАаааа, аз не съм стигнала още до там Сега се гледах в моите прогресии - АСЦ ми е Скорпион, уружай от съвпад с натални планети, а прогресивното Слънце ми е в съвпад с ДСЦ и Луна на върха на 7ми дом. Сигурно затова не ми удава да търпя напоследък.... От бая време, де. А с луна и Венера в близнаци, 8ми? Меркурий ми е на върха на 6ти дом.... Ох, тези прогресииии :91:промяната е на входа на другите , някой ще почука и ще те накара да осъзнаеш , че това ,което си мислила за другите ,далеч не е онова ,което са. слънцето ще освети вратата , а луната ще произведе едно движение с което ще отключи промяната....действието е факт!
Прогресивен асцендент, който в рамките на 1 живот изминава 3 знака.
Цитат на: Uran в Май 29, 2010, 02:34:39 pmПрогресивен асцендент, който в рамките на 1 живот изминава 3 знака. :tongue2: :tongue2: :tongue2: моят ще влезе в четвърти знак скоро
Цитат на: Вещичка в Май 29, 2010, 06:33:51 pmЦитат на: Uran в Май 29, 2010, 02:34:39 pmПрогресивен асцендент, който в рамките на 1 живот изминава 3 знака. :tongue2: :tongue2: :tongue2: моят ще влезе в четвърти знак скоро Стига бе ти кой набор беше :72: