Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 267365 Прегледи
Re:Прогресии и тълкуване
« Отговор #180 -: Май 29, 2010, 08:54:25 am »
нема да е за люцерина споко  :tongue2:

ще ти се, това ти го казва юпитер телец,
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #181 -: Май 29, 2010, 09:04:02 am »

Уран обичайно бележи неразбраното от родителите дете, все си бях трън в очите..

разбирам те и аз съм с квадрат уран /слънце, но в секстил към луната,

Някъде там започна да се усеща освобождаването и съобразяването с твоите си "напредничави" идеи и разбирания, без оглед на международното мнение.Но при мен въздухът има превес по отношение на разположени натално планети, като добавим и други в Стрелец...

Урановата енергия позволява да приемаш нестандартните модели и да ги разбираш, а аз май си падам по тях

подчертаното е много близко на уран/асц, само дето ми липсва въздуха в хороскопа, дано прогр.Слънце водолей да е компенсацията ;) ;D

*

abroad

« Отговор #182 -: Май 29, 2010, 09:09:20 am »
Един от плюсовете е, че ще започнеш да разбираш Kaya "от въздуха" и няма да питаш за пояснения ;D

« Отговор #183 -: Май 29, 2010, 09:11:34 am »
след 4 години чак, а 2012 е посредата на този период :o

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #184 -: Май 29, 2010, 10:34:18 am »
тцъ тцъ тцъ... прогресивният ми асцедент е на косъм от излизане от овен  ;D  а прогресивното ми Слънце за днес е в точен съвпад с натален Хирон в овен - явно затова сънувам хироновите сънища от миналите животи  :-\

Като влезе в Телец ще се почувстваш много стабилна и както казват "заземена".  ;D Недей да се плашиш. Моят прогрусивен асцендент скоро премина в Стрелец. И глей ко ша става - всичко по Юпитер, Стрелец и 9 дом. Селската баня, ооооо.....кеф!  ;D И прогресивната Луна ще излезе от тоз козел, че ме съсипа от ограничения и трудности. Небеснаааа, я кажи как ли ще да се чувствам с Луната във Водолей???  :blink:  При положение, че имам само въздушен асцендент, сега сигурно ще полетя....ама накъде??? Я към космоса, я към групите за бързо реагиране...хахаха.   :P

« Отговор #185 -: Май 29, 2010, 02:30:35 pm »
кофти..чак след 60-те си години ще стана скорпионка, да му се не види и късмета, или свирка без топче ще ми се падне, или глуха акула.. :lol:
А, аз везни. Достолепна красавица. ;D ;D

другата година влизам значи във везните, ако не греша..на 40 каква красота, вътрешна освен..поне да остаряваме достолепно- като катедрали, а не като галоши..иначе везните като знак са ми силно антипатични, с техните постоянни блуждения и нерешителност, редувани с неадекватно- тиранично отношение.. :lol:

Аз нещо не разбрах тук... може ли като за по-простички да обясните  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #186 -: Май 29, 2010, 02:34:39 pm »
кофти..чак след 60-те си години ще стана скорпионка, да му се не види и късмета, или свирка без топче ще ми се падне, или глуха акула.. :lol:
А, аз везни. Достолепна красавица. ;D ;D

другата година влизам значи във везните, ако не греша..на 40 каква красота, вътрешна освен..поне да остаряваме достолепно- като катедрали, а не като галоши..иначе везните като знак са ми силно антипатични, с техните постоянни блуждения и нерешителност, редувани с неадекватно- тиранично отношение.. :lol:

Аз нещо не разбрах тук... може ли като за по-простички да обясните  ;D
Прогресивен асцендент, който в рамките на 1 живот изминава 3 знака.

« Отговор #187 -: Май 29, 2010, 02:44:01 pm »
Ааааа, аз не съм стигнала още до там  ;D
Сега се гледах в моите прогресии - АСЦ ми е Скорпион, уружай от съвпад на прогресивни с натални планети, а прогресивното Слънце ми е в съвпад с ДСЦ и Луна на върха на 7ми дом. Сигурно затова не ми удава да търпя напоследък.... От бая време, де. А с луна и Венера в близнаци, 8ми? Меркурий ми е на върха на 6ти дом.... Ох, тези прогресииии  :91:
« Последна редакция: Май 29, 2010, 03:39:05 pm от Mama Yaya »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #188 -: Май 29, 2010, 02:45:22 pm »
охо, някой мисли за чуждо ( трябва да има наблизо) :P
 и недей да ревнуваш, давай по -езотерично
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #189 -: Май 29, 2010, 02:51:28 pm »
Ааааа, аз не съм стигнала още до там  ;D
Сега се гледах в моите прогресии - АСЦ ми е Скорпион, уружай от съвпад с натални планети, а прогресивното Слънце ми е в съвпад с ДСЦ и Луна на върха на 7ми дом. Сигурно затова не ми удава да търпя напоследък.... От бая време, де. А с луна и Венера в близнаци, 8ми? Меркурий ми е на върха на 6ти дом.... Ох, тези прогресииии  :91:
промяната е на входа на другите ;D ;) , някой ще почука и ще те накара да осъзнаеш , че това ,което си мислила за другите ,далеч не е онова ,което са. слънцето ще освети вратата , а луната ще произведе едно движение с което ще отключи промяната....
действието е факт! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #190 -: Май 29, 2010, 03:32:28 pm »
На мойто мъж, прогр. Луна влезе в Овен......и той горкия с този натален огнен АЦ и нат. огнено Слънце....голям пожар ще става  ;D ;D ;D

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #191 -: Май 29, 2010, 03:35:06 pm »
Ха !
То и при щерката е така. Пр. Луна ще влиза в Овен след 2 месеца....
Малииииии.......
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #192 -: Май 29, 2010, 03:38:20 pm »
Ааааа, аз не съм стигнала още до там  ;D
Сега се гледах в моите прогресии - АСЦ ми е Скорпион, уружай от съвпад с натални планети, а прогресивното Слънце ми е в съвпад с ДСЦ и Луна на върха на 7ми дом. Сигурно затова не ми удава да търпя напоследък.... От бая време, де. А с луна и Венера в близнаци, 8ми? Меркурий ми е на върха на 6ти дом.... Ох, тези прогресииии  :91:
промяната е на входа на другите ;D ;) , някой ще почука и ще те накара да осъзнаеш , че това ,което си мислила за другите ,далеч не е онова ,което са. слънцето ще освети вратата , а луната ще произведе едно движение с което ще отключи промяната....
действието е факт! ;D

Марая, ти май го гледаш само от веселата страна  :93: Надявам се да не се отключи лошата страна, че тогава има да съжарявам заради тази Луна на върха на 7ми... Да не се окаже, че преди съм бъркала в преценките да един човек  :-\
Мерси ти за отговора  ;)
« Последна редакция: Май 29, 2010, 03:47:25 pm от Mama Yaya »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #193 -: Май 29, 2010, 05:04:47 pm »
Споко, то няма нищо лошо в това човек да прогледне....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #194 -: Май 29, 2010, 05:08:11 pm »
А, в случая ще трябва да се изям с парцалите, а не ми се иска аз да съм в неблагоприятната позиция! Ай, мерси!  :-X

;)

« Отговор #195 -: Май 29, 2010, 06:07:14 pm »
е ся видЕх, че имам съвпад на прогресивни МЦ и Юпитер(ретро) и СЛВ и Марс, все в 10ти, едното в Дева, другото съответно в Лъв. Что ето?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #196 -: Май 29, 2010, 06:33:51 pm »

:tongue2: :tongue2: :tongue2:  моят ще влезе в четвърти знак скоро  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

elfidka

• 3129
« Отговор #197 -: Май 29, 2010, 06:39:33 pm »

:tongue2: :tongue2: :tongue2:  моят ще влезе в четвърти знак скоро  ;D

Стига бе ти кой набор беше ??? :72:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #198 -: Май 29, 2010, 06:42:48 pm »

:tongue2: :tongue2: :tongue2:  моят ще влезе в четвърти знак скоро  ;D

Стига бе ти кой набор беше ??? :72:

ми смятай бре - рожденият ми асцедент е на 26,34* водолей. в момента прогресивният е на 30* без косъм в овен и съвсем скоро прави ингрес в телето, което значи водолей, риби, овен и сега телец. и като едното нищо кат стана дърто парче пенсионер ще нагази близнаците. тогаз дупе да им е яко на внуците  ;D ;D ;D ;D ;D

инак съм 74 набор  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

elfidka

• 3129
« Отговор #199 -: Май 29, 2010, 06:56:29 pm »
Е, незнам, ама моя нат АЦ е 23 в  лъв , и пр. Ац е едва на 22 в Дева....
 :-\ :-\ :-\ :-\
Аз съм 72 набор, някой да ми го обясни, че не разбрах, що така????
е как е възможно да при мен пр. АЦ да е изминал само 30  градуса, а при теб, говорим за повече от 60 гр ??
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева