Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 267441 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Прогресии и тълкуване
« Отговор #360 -: Юли 13, 2010, 03:00:54 pm »
Соларното Слънце е в 8 соларен и 6 натален дом. Плутон опозира управителя на 4 дом. 4 дом по натал е на 29 градуса в Телец - в съвпад с Плеядите, а Луната - управител на 6 дом е в съвпад с Хияди. Това създава по рождение опасности, а като прибавим и падналия Мерк - управител на 8 дом и Уран в заточение в 7 дом - другите /упр. на асц./. Какво мислите за натала?
 Соларният МЦ е на куспидата на 8 дом, прогресивното Слънце е в критичен градус и в 8 дом. Прогресивния Мерк е в съвпад с прогрес. Марс и дирекц. Плутон и в квадрат към наталния Сатурн. Сатурн транзитира през 8 дом и квадратира нат. Венера. Януарското затъмнение пък е в точен съвпад с наталния Сатурн, който е в критични градуси за кардиналните знаци по натал. Наталната Луна също е в критичен градус за подвижните знаци. Всичко говори за криза. Прогресивната Луна в Риби в опозиция на мидпоинта Марс/Плутон. Юлското затъмнение е в точен съвпад с дирекционната Луна на куспидата на 6 дом.
« Последна редакция: Юли 13, 2010, 06:03:32 pm от Скарлет »

« Отговор #361 -: Юли 13, 2010, 03:02:40 pm »
  Гужвата е в 7, 8 - натални домове, по-малко в 6-ти...Ако тръгна от изходящата позиция на слънце в 6-ти, през 7, че до 8-ми излиза, че е свързано с работа, прекратяване на някакви споразумения, нови договори - по 7-ми. Които ще доведат до голяма трансформация по 8-ми където имаме акцент на Плутон и Марс. Предполагам, че събитието е за хубаво, цялата трансформация е за добро.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #362 -: Юли 13, 2010, 03:02:54 pm »
Скарлет, ще може ли данните на лични, че астрокомските карти не ми го говорят много.  ;D Факт ли е събитието, или се търси за в бъдеще ?

Търсим го. Но не знам и какво търсим, че след като направих толкова анализи, намерих инфо из нета и чужди предсказания, направени още преди години. Ма, кой да търси. Това само Хелото го може.  :P Сега ти ги пращам.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #363 -: Юли 13, 2010, 03:07:20 pm »
Скарлет, ще може ли данните на лични, че астрокомските карти не ми го говорят много.  ;D Факт ли е събитието, или се търси за в бъдеще ?

Търсим го. Но не знам и какво търсим, че след като направих толкова анализи, намерих инфо из нета и чужди предсказания, направени още преди години. Ма, кой да търси. Това само Хелото го може.  :P Сега ти ги пращам.

Забравих да уточня - но не астрологични.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #364 -: Юли 13, 2010, 03:10:51 pm »
Соларната Венера /управител на ИЦ и интерсептираните Везни в 8 дом/ е в падение на соларен МЦ, Марс и Сатурн и те са на сол. МЦ и в опозиция на Юпитер и Уран, а наталната Венера и транзитния Плутон образуват кардинален кръст. Соларната Луна /упр. на 6 дом/ е в съвпад с наталната в 4 дом, която и в натала, и в солара е в квадрат с Плутон в Дева.

« Отговор #365 -: Юли 13, 2010, 03:11:31 pm »
   Всъщност може да има доста събития...Но Скарлет, ти така си го поднесла, все е дно търсим някаква болест ?
А аз си мисля, че ще има доста проблеми и неуредици, свързани с работа, кариера, но в крайна сметка ще успее да стъпи на крака.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #366 -: Юли 13, 2010, 03:12:52 pm »
  Всъщност може да има доста събития...Но Скарлет, ти така си го поднесла, все е дно търсим някаква болест ?
А аз си мисля, че ще има доста проблеми и неуредици, свързани с работа, кариера, но в крайна сметка ще успее да стъпи на крака.

Нищо не поднасям. Не се влияй от моя коментар, а си пиши.  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #367 -: Юли 13, 2010, 03:28:35 pm »
не виждам градусите в картата....., а без тях за мен е труден коментара.
пр. луна е в 1-ви , а тук тя е на светло.....
може ли табличка с градусите....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #368 -: Юли 13, 2010, 04:38:03 pm »

Не може никви таблички. Ама, ха! Още малко ще искаш и телефонния му номер.  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #369 -: Юли 13, 2010, 05:39:20 pm »

маа ,Скарлет , ма жено , астролог без табличка ;D е като фризьор без ножичка...или хирург без скалпел!
Теб ли да те уча!? :P :rolleyes: :unsure: :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #370 -: Юли 13, 2010, 05:55:56 pm »

маа ,Скарлет , ма жено , астролог без табличка ;D е като фризьор без ножичка...или хирург без скалпел!

Нидей зя, а гледай.  :P Много е интересно и пренаталното затъмнение от 15.02.1961. Марс е в точен съвпад с Венера /упр. на 4 дом/ от хороскопа на моя познат, акцентирана е опозицията Меркурий/Плутон, Мерка управлява 8 дом в натала. А затъмнението е в съвпад с Асцендента от натала.

*

Марая

• 28287
« Отговор #371 -: Юли 13, 2010, 06:02:32 pm »

Нидей зя, а гледай.  :P Много е интересно и пренаталното затъмнение от 15.02.1961. Марс е в точен съвпад с Венера /упр. на 4 дом/ от хороскопа на моя познат, акцентирана е опозицията Меркурий/Плутон, Мерка управлява 8 дом в натала. А затъмнението е в съвпад с Асцендента от натала.

Звинявай ;D ;D , сега видях , че имам поща.... :72: :wink2:.
щЪ дЪ гЪ погледна твоя приятел....по-късно , че имам проблем с дъщеря ми :( , асматичен пристап, добре , че вече отминава...

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #372 -: Юли 13, 2010, 06:06:22 pm »
Звинявай ;D ;D , сега видях , че имам поща.... :72: :wink2:.
щЪ дЪ гЪ погледна твоя приятел....по-късно , че имам проблем с дъщеря ми :( , асматичен пристап, добре , че вече отминава...

ОК! Първо обърни на детето внимание. Моя приятел няма да избяга.  ;) Пък и някой от съфорумците може да изяви желание да сподели мнение..... :rolleyes:

*

Nebesna

« Отговор #373 -: Юли 13, 2010, 06:25:14 pm »
Скарлет, твоя приятел може да има повишение по служба, а също и разширяване на дома или обновяване, но ще има елемент на случайност - може нова ел. инсталация, нови ел.уреди или ремонт у дома.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #374 -: Юли 13, 2010, 06:38:35 pm »
Скарлет, твоя приятел може да има повишение по служба, а също и разширяване на дома или обновяване, но ще има елемент на случайност - може нова ел. инсталация, нови ел.уреди или ремонт у дома.

Повишение не знам да ти кажа....с тази опозиция на Сатурн и Марс на сол. МЦ в опозиция на Юпитер и Уран на сол. ИЦ.... :-\ Но може ремонта и да го спретне, знае ли човек.  :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #375 -: Юли 13, 2010, 06:50:14 pm »
Интересното е,че прогресивното Слънце е в съвпад със соларните планети на МЦ и в опозиция на тези на ИЦ в солара. Заедно с нат. Венера и транз. Плутон образуват космически кардинален кръст. Как ли ще се прояви???  :unsure: :-X Това са все предизвикателни аспекти.

*

Марая

• 28287
« Отговор #376 -: Юли 13, 2010, 07:15:59 pm »
Скарлет , не ми харесва картата...
марсов възврат. СД луна на к6. възможно е да има проблем , СДслънце съвпад транзитен сатурн.
ПР венера , която в наталната карта  е диспозитор на луната , е в съвпад с ПР. уран и са в/у вузела и нат. уран... :o местата са разменени....
кармично събитие , което ще последва внезапно..., поемане на нова отговорност , подкрепа и внезапен шанс , но сериозен проблем причинен от другите....
възможен е сериозен конфликт , абе направо ... :-X.......kerbala
« Последна редакция: Юли 13, 2010, 07:49:16 pm от Марая »

*

Uran

• 6041
« Отговор #377 -: Юли 13, 2010, 09:57:41 pm »
Промени в работата, но да си пази и здравето.
Възможен ли е развод?

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #378 -: Юли 15, 2010, 01:24:05 pm »
как по прогресии можеш да разбереш, че си станал леля или чичо...?
съвпад на прогресивна Луна с прогресивен Меркурий в Лъв...?
или трябва да се гледат сигнификаторите на сестра ми и т.н....ако сигнификатора на 3-ти дом е Марс...прогресивен Марс в съвпад със прогресивно Слънце и натален Меркурий в Рак...и това цялото е на ДЦ(5-ти дом на сестра ми) ?
на тази дата се роди племенницата ми...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #379 -: Юли 15, 2010, 02:20:40 pm »
Показва си по производните домове, да. 5 от 3 дом. В случая и Меркурий принципно се свързва с братя и сестри, подсказва, че нещо се случва при нея.
 Често ми се е случвало да се натъквам на събития в моята карта за близки и роднини. Пусках веднъж картата си, незнам дали знаеш, по нея да познаят останалите за новина, съобщена ми от брат ми, която касае неговия живот, е познаха, вижда се обикновено.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.