Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 266730 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re:Прогресии и тълкуване
« Отговор #380 -: Юли 15, 2010, 03:09:21 pm »
мерси sunrain,
аз ги виждам тези неща, но исках и потвърждение да получа от някой друг по-вещ от мен...да не би да се ги натъманявам ....
 :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #381 -: Юли 15, 2010, 05:08:46 pm »
Промени в работата, но да си пази и здравето.
Възможен ли е развод?

Всичко е възможно, но мен ме притеснява най-много здравето. Там съзирвам проблем. И изобщо не е мой познат, а много известен човек. Като стане дума да се прогнозира нещо, всички изчезват.  :mellow: Страх лозе пази.  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #382 -: Юли 15, 2010, 05:11:58 pm »
Възможен ли е развод?

Всичко е възможно, но мен ме притеснява най-много здравето. Там съзирвам проблем. И изобщо не е мой познат, а много известен човек. Като стане дума да се прогнозира нещо, всички изчезват.  :mellow: Страх лозе пази.  :rolleyes:

незабавно си върни думите назад! :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #383 -: Юли 15, 2010, 05:14:37 pm »
Възможен ли е развод?

Извинете!  :P  Вие, мадам, сте изключение.  ;) Говорех по принцип.  :88:

*

Марая

• 28287
« Отговор #384 -: Юли 15, 2010, 05:20:13 pm »
Възможен ли е развод?

Извинете!  :P  Вие, мадам, сте изключение.  ;) Говорех по принцип.  :88:

това е друго нещо...звинена сте г-жо  :blink:.
сега ,искам да ти кажа ,че не толкова здравето му ме притисни , а това ,че има вероятност отново да се случи нейзбежното ,като 11-09. :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #385 -: Юли 15, 2010, 05:22:50 pm »
сега ,искам да ти кажа ,че не толкова здравето му ме притисни , а това ,че има вероятност отново да се случи нейзбежното ,като 11-09. :-X

Е, това имах предвид и аз, но ми се искаше да не насочвам никого, за да са по-обективни мненията.

*

Марая

• 28287
« Отговор #386 -: Юли 15, 2010, 05:29:48 pm »

Е, това имах предвид и аз, но ми се искаше да не насочвам никого, за да са по-обективни мненията.

очевадно е!
има неща , които са очеизбождащи! въпроса е в това ,да намериш точката от която да започнеш разчитането!
Скарлет ,нещо започва да ме тревожи астрологията , просто има много буквални неща в нея!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #387 -: Юли 15, 2010, 07:19:03 pm »

очевадно е!
има неща , които са очеизбождащи! въпроса е в това ,да намериш точката от която да започнеш разчитането!
Скарлет ,нещо започва да ме тревожи астрологията , просто има много буквални неща в нея!

Аз тези тревоги вече ги преживях през 2000 година. Астрологията не е за хора с лабилна психика, щото човек може да се побърка.

*

Asol

• 4140
« Отговор #388 -: Юли 15, 2010, 07:37:30 pm »
В астрологията нещата не са категорични, а само вероятности и само можем да предполагаме.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #389 -: Юли 15, 2010, 07:48:18 pm »
В астрологията нещата не са категорични, а само вероятности и само можем да предполагаме.  ;)

за съжаление не си права!
има толкова категорични неща ,че свят да ти се извие. понякога науката е просто буквална!
друг е въпроса какви са възможностите ни за прочит!

*

Asol

• 4140
« Отговор #390 -: Юли 15, 2010, 08:21:54 pm »
Всичко е възможно, аз не претендирам за последна инстанция, защото винаги може да не се окажем прави. Това няма нищо общо с нивото на прочит. Опитът за класификация и оценяване на нещо винаги е доста субективен фактор. Това е. Хора сме, а не богове.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #391 -: Юли 15, 2010, 08:27:43 pm »
Всичко е възможно, аз не претендирам за последна инстанция, защото винаги може да не се окажем прави. Това няма нищо общо с нивото на прочит. Опитът за класификация и оценяване на нещо винаги е доста субективен фактор. Това е. Хора сме, а не богове.  ;)

а защо винаги? :-\
там където има математика са невъзможни колебанията...все едно да се колебая колко е 2+2...
хора сме , верно е ,но у всеки от нас е бога и ние сме част от него. така мисля....не натрапвм мнение.
нивото на прочит има много общо с астрологията , защото не всеки аспект или планета са черно и бяло...., има конгломерат от звуци и цветове и само нивото на прочит е онова ,което може да извлече инфото от цялата плетеница ,така ,че то да коренспондира с истинността на ситуаций ,събития и квото се сетиш! ;) :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #392 -: Юли 16, 2010, 12:32:48 am »
В астрологията нещата не са категорични, а само вероятности и само можем да предполагаме.  ;)

за съжаление не си права!
има толкова категорични неща ,че свят да ти се извие. понякога науката е просто буквална!
друг е въпроса какви са възможностите ни за прочит!
Затова те харесвам Марая  :88:

и аз тебе Крис! :kissd:

*

tanina80

« Отговор #393 -: Юли 16, 2010, 11:01:36 am »
Надявам се някой да е на кеф днес и да му се обяснява, че да ми разясни малко по тези карти от зет  :wub:. И по точно за натал-прогресия-солар арк комбинираното.

Има планети в четири цвята - черните ясно, че са от натала. Зелените са - прогресивните. А червените - съкретено от sol- явно са соларните, т.е. така като се загледах тези соларни арки май показват движението на транзитните планети, през годината. В смисъл на рожденния ми ден тази година марс е бил в Лъв, и до рожденния ми ден през 2011 ще е стигнал до Телец. Тази година ще обходи тази част от картата ми -7-8-9-10-11-12-1-2-3-4 дом. Странно защо не дават Венера? Може би тя се движи по-бързо и обикаля картата един път и нещо?

Ако някой има желание да интерпретира нещо, което ми направи впечатление, че на другия ми ЧРД, марс след като се завърти от Лъв и отиде до ТЛЦ ще направи съвпад с ЛУНА и ВЕНЕРА (както е показано на втората карта) И хирон май ми се намира там някъде... В четвърти дом...
« Последна редакция: Юли 16, 2010, 03:18:30 pm от tanina80 »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #394 -: Юли 16, 2010, 02:50:48 pm »
Надявам се някой да е на кеф днес и да му се обяснява, че да ми разясни малко по тези карти от зет  :wub:. И по точно за натал-прогресия-солар арк комбинираното.

Има планети в четири цвята - черните ясно, че са от натала. Зелените са - прогресивните. А червените - съкретено от sol- явно са соларните, т.е. така като се загледах тези соларни арки май показват движението на транзитните планети, през годината.

Нещо яко си омешала техниките. Зелените са прогресиите, сините са дирекциите (солар арк в случая са дирекции слънчева дъга). С червено са ти указани само соларния асцендент и соларния МС за тази година. Солар арк не са транзитите ти през годината.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

tanina80

« Отговор #395 -: Юли 16, 2010, 03:11:21 pm »
Нещо яко си омешала техниките... Солар арк не са транзитите ти през годината.

Да си призная не зная никакви техники, нито съм чела за тези прогресии, дирекции ..., то сигурно книга трябва да си купувам за това. Но обикновенно си ги насосвам нещата, и повечето пъти излизат вярни. Това, което ми направи впечатление и за което питах е, че тези червените планети и червените дъгички под тях отразяват положението на транзитните ми планети в момента.

Примерно в момента Сатурн ми е в осми дом, и до другия ми рожден ден ще се премести в 9-ти (точно както е нарисувано там с червено), Плутон ми е в 12-ти и ще се мести през него до другата година ... транзитен Нептун, Уран също... Марс също ... Просто отчетох едно съвпадение, асоцияция така да се каже и ми струва, че е вярна. Не разбирам защо казваш, че е грешно?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #396 -: Юли 16, 2010, 03:19:15 pm »
А, за червените дъгички си права, че са транзитните ти планети, съответно мястото им в съответния нов солар. Но това не са "солар арк".

*

tanina80

« Отговор #397 -: Юли 16, 2010, 03:21:55 pm »
Какво гледаме прогресии или солар ?  ;D

Еми незнам и аз ... То така е писано някакво комбинирано прогресии-солар арк ..., че то човек да не знае. Иначе си направих и солар в астрото за другата година и там по-ясно се вижда този съвпад марс, венера, луна, че и мерк е наблизо в ТЛЦ. В натала този съвпад ми е в четвърти дом, а в този солар отива горе в 10-ти дом, че и Соларното слънце е наблизо (незнам в края на 10-ти или на куспида на 11-ти...) Нещо с тоя телец ми се привиждат парички и благоденствие в работа (10-ти дом)

*

tanina80

« Отговор #398 -: Юли 16, 2010, 03:29:11 pm »
...сините са дирекциите (солар арк в случая са дирекции слънчева дъга)...

Последно какво е това чудо Слънчева дъга? Сините ли? И защо не са като дъга? И къде мога да прочета нещо за тези дирекции? И въобще те имат ли влияние... защото гледам като се гледа солар, поствате този вид карти....

*

Diyana

• 2705
« Отговор #399 -: Юли 16, 2010, 03:29:41 pm »
Какво гледаме прогресии или солар ?  ;D

Еми незнам и аз ... То така е писано някакво комбинирано прогресии-солар арк ..., че то човек да не знае.

Танина, това комбинираното, съдържа картата с прогресии и дирекции слънчева дъга \solar arc directions\.
Соларът, за който ти говориш, е карта на слънчевия възврат \solar return chart\. Различни неща са. Ако си гледаш солара, дето вика Крис - виж в съседство темата за соларите има много писано по това.