Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 267840 Прегледи
*

Divna

Re:Прогресии и тълкуване
« Отговор #420 -: Август 02, 2010, 06:58:30 pm »
А мойто прогресивно Слънце след 1* прави съвпад с нат. Луна. Не искам да съм фаталиска, ама от сега си знам, че няма да е на добре. Луната ми е толкова инвалидна, че каквото и да мине отгоре й мисля, че нищо не може да й помогне :-[.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #421 -: Август 02, 2010, 07:04:38 pm »
А мойта прогресивна луна прави съвпад с наталното ми Слънце.

Айде, да ти е честито!  ;)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #422 -: Август 02, 2010, 07:27:36 pm »
Айде да ми е мерси.
 :25:
От половин година че и повече я побутвам тая луна, следя, дебна, надам се.
Айде сега цветя и рози връз главата ми амин дай боже.
И щастие и изобилие за всички ни.
И още повече за Дивна, която с черногледство ще вземе да си смака розовите листенца, сипещи се отгоре и.

*

Asol

• 4140
« Отговор #423 -: Август 02, 2010, 07:37:38 pm »
Надеждата умира последна  ;D За какви розови листенца става въпрос ?  :unsure: И как да ги смачка като се сипят отгоре й  ;D :P

*

Divna

« Отговор #424 -: Август 02, 2010, 07:41:57 pm »
Айде да ми е мерси.
От половин година че и повече я побутвам тая луна, следя, дебна, надам се.
Айде сега цветя и рози връз главата ми амин дай боже.
И щастие и изобилие за всички ни.
И още повече за Дивна, която с черногледство ще вземе да си смака розовите листенца, сипещи се отгоре и.

От твоите уста в божиите уши! Амин!  :25:

ПП: Ако ми видиш радикса с всичките му там транзити, прогресии и дирекции ще разбереш защо съм Тома неверни  ;D.

« Отговор #425 -: Август 02, 2010, 07:42:54 pm »
А мойто прогресивно Слънце след 1* прави съвпад с нат. Луна. Не искам да съм фаталиска, ама от сега си знам, че няма да е на добре. Луната ми е толкова инвалидна, че каквото и да мине отгоре й мисля, че нищо не може да й помогне :-[.

Дивна, няма страшно и двете ще го изживеем...И при мен е така. И моята Луна е най-наранените от всички светила....и всичко в момента щом клокочи в мен, необяснимата тъга която ме обзема на моменти, нека става час по-скоро каквото има да става, щото това напрежение - късащо душата ми, няма къде да го канализирам...Приемам го за болестно състояние, просто трябва да се изстрада. Ще го минем тоз път, не се бой. :kissd:

*

Divna

« Отговор #426 -: Август 02, 2010, 08:01:54 pm »
Благодаря, Дейзи!

Не искам да превръщам темата в оплаквачка, ама съм забелязала, че проблемите са ни много сходни, що се отнася до любовта. При мен разликата е тази, че приятеля ми не е семеен (то няма и как да е с този твърд спортменски характер дето си е изградил ... не знам коя би го изтърпяла с години). Та и в нашата синастрия е една карма едно чудо и няма развързване на този кармичен възел Сатурн/СЛВ. И двамата го съзнаваме и нищо. След рожденния му ден реших да скъсам (за 100 път от както го познавам) с него и така се случи (външни фактори), че нещата не се получиха. Само екшъни около нас  ;D, няма умора. Тия наши планети не могат да си починат едни от други. Аз като жена с бивш дългогодишен брак, в който като изключим последните години, през всички останали планетите са ми били Хепи енд. Сега е пълен хаос.

Надявам се, че и двете ще го преодолеем. Няма как, изисква се къде борба, къде смирение. Животът е сложно нещо.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #427 -: Август 02, 2010, 09:21:15 pm »
Знам, че не се тълкува на парче, но в момента си гледам прогресивната карта и забелязвам следното:

- Уран в точен съвпад с АЦ (1 дом)- Скорпион, който прави тригон с Венера 8 дом (Рак)
, секстил с Юпитер, Сатурн и Меркурий в 10 дом (Дева).

Какво ще кажете?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #428 -: Август 02, 2010, 10:50:57 pm »
Знам, че не се тълкува на парче, но в момента си гледам прогресивната карта и забелязвам следното:

- Уран в точен съвпад с АЦ (1 дом)- Скорпион, който прави тригон с Венера 8 дом (Рак)
, секстил с Юпитер, Сатурн и Меркурий в 10 дом (Дева).

Какво ще кажете?

Пълна промяна и е по-добре да я предизвикаш ти! ;D промяна в стила на обличане , в грима в отношението ще предизвика завидни оваций в околните! отличен период за промчна-възползвай се на макс! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #429 -: Август 02, 2010, 11:15:28 pm »
ей, много добре звучи! :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #430 -: Август 03, 2010, 12:13:54 am »
ей, много добре звучи! :blink:

има и добри звуци в астрологията! при всички положения промяната е на прага ти! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #431 -: Август 04, 2010, 12:58:16 pm »
Куинконс отчитате ли го в прогресиите и трябва ли да очаквам нещо от този аспект на прогресивна Луна към Венера. Отделно съвсем скоро прогресивната ми Луна влиза в 12 дом. Някой, който го е преживял ако може да сподели какво му се е случило.

*

Марая

• 28287
« Отговор #432 -: Август 04, 2010, 06:39:13 pm »
Куинконс отчитате ли го в прогресиите и трябва ли да очаквам нещо от този аспект на прогресивна Луна към Венера. Отделно съвсем скоро прогресивната ми Луна влиза в 12 дом. Някой, който го е преживял ако може да сподели какво му се е случило.

виж в обзорни теми! има много инфо за аспектите. ;) не е от лесните аспекти ,но е аспект. какво по-добро от това? :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #433 -: Август 12, 2010, 06:57:59 pm »
Прогресивна Луна в съвпад с транзитни Хирон и Нептун- някакви идеи?
В радикса Луна управлява 12 дом, Нептун-9-ти.

« Отговор #434 -: Август 12, 2010, 07:27:23 pm »
Я да си преместя поста тук   :-[ :-[ :-[

А пък аз се чудя дали нещо ще активира действащия в момента съвпад на прогр Луна с нат Мерк в натала ми?  :rolleyes: Има едно новолуние в Дева, което ще съвпадне с К2 с управител Меркурий, но това е съмнително, защото мястото на К2 би трябавло да е много точно, ако точно това активира прогресията   :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #435 -: Август 12, 2010, 09:25:26 pm »
Прогресивна Луна в съвпад с транзитни Хирон и Нептун- някакви идеи?
В радикса Луна управлява 12 дом, Нептун-9-ти.

Всеки момент предстои ми такова, но с натален Нептун ;D, действието се развива в 12ти, ще видим....

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #436 -: Август 19, 2010, 10:45:05 pm »
Обръщате ли внимание на прогресивната черна луна?
Скоро прочетох на Люмиер тълкованията за транзитната черна луна,та се чудя дали важи и за прогресивната. :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #437 -: Август 19, 2010, 10:48:58 pm »
Скоро прочетох на Люмиер тълкованията за транзитната черна луна,та се чудя дали важи и за прогресивната. :-\

НЕ! Тук са важни транзитите преди всичко , а за пр. луна е по-важен ингреса или куспидата на дом.... Аспектите не ги гледам....

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #438 -: Август 19, 2010, 11:09:48 pm »

НЕ! Тук са важни транзитите преди всичко , а за пр. луна е по-важен ингреса или куспидата на дом.... Аспектите не ги гледам....

Нали разбра че питам за прогресивна черна луна? :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #439 -: Август 19, 2010, 11:15:13 pm »

Нали разбра че питам за прогресивна черна луна? :blink:

НЕ ,НЕ РАЗБРАХ ;D ;D ;D ;D ,разбира се питаш за пр.лилит и аз за нея ти отговорих ;D. Търся и само определени неща....ингрес преди всичко и куспида на дом. Ако кацне на някое К-а гледам всичко, иначе НЕ!