Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 266742 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогресии и тълкуване
« Отговор #520 -: Август 28, 2010, 04:43:24 pm »
При прогресии какви градуси отчитате? За съвпадите и опозициите знам, че се отчита +/- 1*, но как стои въпроса с квадратурите например? И при прогресиите най-силно кои аспекти се проявяват?

Предварително ви благодаря!

Отчитам само точния аспект при прогресии. Аванта отпускам само на пр.луна. Забелязала съм ,че докато планета или светило не активира прогрсията няма събития!

Благодаря, Марая!

При мен казусът е следния: през 2011, прогресивно Слънце ми прави точен съвпад с нат. Луна. По същото време тр. Юпитер е в опозиция на нат. Луна и пр. Слънце. Изхождайки от аспектите за популярност би трябвало да стана популярна  ;D. Задействани са Луна /свързва се с популярността и особено, когато е в съвпад с Асцендента, а при мен е точно така/, Юпитер, който също се свързва с популярността, а тогава той ще транзитира през седмия ми дом /публичност, изяви/и ще активира управителя на МЦ /Слънце/, който също по натал е предпоставка за популярност /Слънце в радикса е много добре аспектирано, управител е на МЦ и е в 11 дом/.
Ти как виждаш нещата?

Мисля , че това е тема ,която ще засегне основно партньорските отношения! Мисля ,че това може би ще бъде брак! :blink:Това ще бъде основното....Всичко останало ще бъде добре дошло.В този период ще летиш!Това ще бъде изключително градивен и креативен период ,продиктуван от сигурността на взаймност в чувствата и значението ,което ще имаш ти за партньора.Ще се чувстваш ,желана ,обичана , ценна... :blink:. Какво по-добро от това?!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #521 -: Август 28, 2010, 04:53:31 pm »
При прогресии какви градуси отчитате? За съвпадите и опозициите знам, че се отчита +/- 1*, но как стои въпроса с квадратурите например? И при прогресиите най-силно кои аспекти се проявяват?

Предварително ви благодаря!

Отчитам само точния аспект при прогресии. Аванта отпускам само на пр.луна. Забелязала съм ,че докато планета или светило не активира прогрсията няма събития!

Благодаря, Марая!

При мен казусът е следния: през 2011, прогресивно Слънце ми прави точен съвпад с нат. Луна. По същото време тр. Юпитер е в опозиция на нат. Луна и пр. Слънце. Изхождайки от аспектите за популярност би трябвало да стана популярна  ;D. Задействани са Луна /свързва се с популярността и особено, когато е в съвпад с Асцендента, а при мен е точно така/, Юпитер, който също се свързва с популярността, а тогава той ще транзитира през седмия ми дом /публичност, изяви/и ще активира управителя на МЦ /Слънце/, който също по натал е предпоставка за популярност /Слънце в радикса е много добре аспектирано, управител е на МЦ и е в 11 дом/.
Ти как виждаш нещата?

Мисля , че това е тема ,която ще засегне основно партньорските отношения! Мисля ,че това може би ще бъде брак! :blink:Това ще бъде основното....Всичко останало ще бъде добре дошло.В този период ще летиш!Това ще бъде изключително градивен и креативен период ,продиктуван от сигурността на взаймност в чувствата и значението ,което ще имаш ти за партньора.Ще се чувстваш ,желана ,обичана , ценна... :blink:. Какво по-добро от това?!

Е, аз тъкмо се отказах да мисля за бъдещо сериозно обвързване и ти пак ми бъзна мухата в главата  ;D.
Няма ги тия сериозни мъже бе Марайче, изпокрили са се :angry:. Много са семейни  :-[.

*

Марая

• 28287
« Отговор #522 -: Август 28, 2010, 05:03:19 pm »
Дивна , все ще изкочи дивеч за обстрел  ;D ;D/стрелец съм все пак/ или за опитомяване...NEVER SAY NEVER

А иначе си права -качествените или са заети или са мъртви, но знаеш ли - може и да се освободи някой индивид ;) :blink:.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #523 -: Август 28, 2010, 05:12:21 pm »
Защо ?! Никога си е просто никога.

*

Марая

• 28287
« Отговор #524 -: Август 28, 2010, 05:13:46 pm »
Защо ?! Никога си е просто никога.

Това е опит от живота ,Асол....Затова никога няма никога. :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #525 -: Август 28, 2010, 05:19:54 pm »
Вероятно и аз имам подобен, но не винаги е така  :blink:  Уау, то и винаги е силна и крайна дума  ;D

*

Divna

« Отговор #526 -: Август 28, 2010, 05:21:01 pm »
Дивна , все ще изкочи дивеч за обстрел  ;D ;D/стрелец съм все пак/ или за опитомяване...NEVER SAY NEVER

А иначе си права -качествените или са заети или са мъртви, но знаеш ли - може и да се освободи някой индивид ;) :blink:.

:25:

*

Марая

• 28287
« Отговор #527 -: Август 28, 2010, 05:25:26 pm »
Вероятно и аз имам подобен, но не винаги е така  :blink:  Уау, то и винаги е силна и крайна дума  ;D

Много ми харесват силните и смели хора! Мисля ,че живота е за  смелите , останалите не знаят какво е живот.Струва ми се ,че имат изкривени представи. Не знам може и да греша , но уклончивите и несъщественни , или многозначните и несигурни думи са ми някак в повече...Не харесвам и хора ,които не знаят за къде са тръгнали.... :blink:

*

abroad

« Отговор #528 -: Август 28, 2010, 05:47:56 pm »
оффтопик: и аз обичам и уважавам смелите, повече от всичко ;)
но хич недолюбвам нисък праг на ценностна система, в комбинации..., че тогава вроденото ми огромно търпение се разбалансира... :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #529 -: Август 28, 2010, 05:53:14 pm »
оффтопик: и аз обичам и уважавам смелите, повече от всичко ;)
но хич недолюбвам нисък праг на ценностна система, в комбинации..., че тогава вроденото ми огромно търпение се разбалансира... :mellow:

Зависи от Венерката и това... ;D
А нисък праг на ценностна система  при смелите и силните хора не съм срещала и ме накара да се замисля защо....
 и да! -  ,знам защо е така... ;) :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #530 -: Август 28, 2010, 05:55:10 pm »
Ей момичета,
да споделя.
След 1 градус прогресивната ми луна влиза в ИС. :-\

*

Asol

• 4140
« Отговор #531 -: Август 28, 2010, 06:01:40 pm »
Вероятно и аз имам подобен, но не винаги е така  :blink:  Уау, то и винаги е силна и крайна дума  ;D

Много ми харесват силните и смели хора! Мисля ,че живота е за  смелите , останалите не знаят какво е живот.Струва ми се ,че имат изкривени представи. Не знам може и да греша , но уклончивите и несъщественни , или многозначните и несигурни думи са ми някак в повече...Не харесвам и хора ,които не знаят за къде са тръгнали.... :blink:

Е, нали си огнена натура - съвсем в реда на нещата си е. Но тук не става въпрос за сила на характера, а винаги и никога са на същия принцип - краен и категоричен, пък се появи нещо по ирония на съдбЪтЪ да ни опровергае становището. Казвам, че това става понякога, но не е задължително да е във всички случаи. Иначе и аз харесвам смелите и достойни хора със здрава ценностна система. :blink:

*

abroad

« Отговор #532 -: Август 28, 2010, 06:10:19 pm »
А нисък праг на ценностна система  при смелите и силните хора не съм срещала и ме накара да се замисля защо....

по стечение на обстоятелствата познавам сладури от подземния контингент ;D, най-вероятно заради Плутон на МС /У11/ ;D
смелостта там е обратно пропорционална на ценностната система  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #533 -: Август 28, 2010, 06:14:40 pm »

Е, нали си огнена натура - съвсем в реда на нещата си е. Но тук не става въпрос за сила на характера, а винаги и никога са на същия принцип - краен и категоричен, пък се появи нещо по ирония на съдбЪтЪ да ни опровергае становището. Казвам, че това става понякога, но не е задължително да е във всички случаи. Иначе и аз харесвам смелите и достойни хора със здрава ценностна система. :blink:

Оффф , за близо половин век , на попрището жизнено в средата винаги  ;D ;D/да винаги/ има ирония на съдбата!

http://www.youtube.com/watch?v=Bx-WvpE8KKY

http://www.youtube.com/watch?v=KjRbmBXywH4

*

abroad

« Отговор #534 -: Август 28, 2010, 06:16:56 pm »
Milkyway, прогресивната ми Луна излезе от Скорпион в началото на годината, споко - нищо страшно няма :blink:
п.п. и не съм изневерявала, нищо че няма отношение към г.ц.

*

abroad

« Отговор #535 -: Август 28, 2010, 06:21:17 pm »
и още нещо, ако не ме лъже паметта предстои ти съвпад на Сатурн с Уран /У7/ - внимавай какви ще ги надробиш, да не стане играчка-плачка :blink:, че Сатурн все си търси разплата

*

Марая

• 28287
« Отговор #536 -: Август 28, 2010, 06:26:09 pm »

по стечение на обстоятелствата познавам сладури от подземния контингент ;D, най-вероятно заради Плутон на МС /У11/ ;D
смелостта
там е обратно пропорционална на ценностната система  :P

Там няма смелост! Има стаден принцип и изпълнение на всякакви поръчки-  т.е в тоя контингент има зависимост! ;D ;D

*

abroad

« Отговор #537 -: Август 28, 2010, 06:31:03 pm »
нали сме наясно, че не говорим за охранители и свързващи звена във веригата ;D ;D
напротив, точно за смелост, граничеща с безразсъдство и стратегия иде реч

*

Марая

• 28287
« Отговор #538 -: Август 28, 2010, 06:35:20 pm »
нали сме наясно, че не говорим за охранители и свързващи звена във веригата ;D ;D
напротив, точно за смелост, граничеща с безразсъдство и стратегия иде реч

Вероятно .... говорим за босове  ;D ;D , но там точно е най- тънката част!
Тези структури не са самосъздадени , а създадени , така ,че нямат друг избор! В очите на другите са смели , а това далеч не е така! :blink:
При условие , че имената ,които се движат в пространството въобще нямат общо със *стратегията*. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #539 -: Август 28, 2010, 06:37:53 pm »
Асол , за теб! ;) :blink:

http://www.youtube.com/watch?v=WYXYHhjRbY8