Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 267508 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Прогресии и тълкуване
« Отговор #580 -: Септември 21, 2010, 09:05:39 am »
Има си точни транзити към ъглите (но не мисля, че са определящ фактор  ;D). Обаче, Сатурн е в съвпад с Плутон. По натал Плутон аспектира У2,3,6 дом. Мунданният съвпад Уран/Юпитер квадратира Сатурн - У11 дом, а Юпитер управлява МС. Тези транзитни аспекти имат аналог в наталната карта. По прогресии Луната е в апликиращ аспект със Слънце. Има и включване на мидпойнти, но не знам доколко картата е ректифицирана и дали си заслужава и тях да наблюдаваме. Все пак да отбележа нещо, което ми направи впечатление. По натал Сатурн лежи на мидпойнта Юпитер/Уран.

ааааааа часът е от общината - преди това асцедента ми беше овен - 8,30 часа сутринта  ;D ;D ;D  нали тука я чепкаха картата миналата година и и правиха ректификациа бре  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #581 -: Септември 21, 2010, 11:35:38 am »
Права е Стелла, временната работа или на граждански договор може и да не е показана по МС в прогностиката. Би трябвало да участват 6 дом (служене, промяна в ритъма на живот, в ежедневието) и 2/8 дом (промяна в доходите). Ако се подписват някакви документи, уреждащи трудовите отношения, ще е включен и 3 дом, предполагам. :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #582 -: Септември 21, 2010, 04:28:59 pm »
Съжалявам, че спамя и в тази тема с въпроса си, но след като картата ми с прогресии е по-додходяща за тук, ще задам въпроса си и тук: планирам да заведа 2 съдебни дела, като изхода от тях не мога да определя какъв ще е - всичко ми се вижда противоречиво. Бих искал и вашето мнение. Ще спечеля ли тези съдебни дела ако ги заведа или не. Прилагам картата си с прогресии, към нея са добавени и транзитите:

I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #583 -: Септември 21, 2010, 05:54:42 pm »
Торн, струва ми се, че по твоя въпрос е желателно не само да се разгледа детайлно наталната карта и нейната динамика във времето, а да се направи и елективна карта.
Мисля, че при стартиране на съдебни дела ще е по-добре, ако Юпитер и Сатурн не са ретроградни. Естествено, трябва да се избягва и ретроградието на Меркурий. Следващото му ретроградие ще продължи от 11 декември 2010 до края на месеца, по някое време през м. януари 2011 ще е излязъл и от сянката на ретроградието.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #584 -: Септември 21, 2010, 06:04:46 pm »
Торн, струва ми се, че по твоя въпрос е желателно не само да се разгледа детайлно наталната карта и нейната динамика във времето, а да се направи и елективна карта.
Мисля, че при стартиране на съдебни дела ще е по-добре, ако Юпитер и Сатурн не са ретроградни. Естествено, трябва да се избягва и ретроградието на Меркурий. Следващото му ретроградие ще продължи от 11 декември 2010 до края на месеца, по някое време през м. януари 2011 ще е излязъл и от сянката на ретроградието.

Елективна карта не може да се построи, когато натива не може да контролира ситуациите. Датите на делата не могат да се избират, а се определят от съда.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #585 -: Септември 21, 2010, 06:08:19 pm »
Но може да се опредили кога да се подаде иска, нали?  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #586 -: Септември 21, 2010, 06:08:36 pm »
Датите на делата не могат да се избират, а се определят от съда.

А може ли да се построи такава карта и да се изберат денят и часът, в който да подаде молба за завеждане на съдебно дело (иск)? Този вариант също ми се струва приемлив.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #587 -: Септември 21, 2010, 06:09:21 pm »
Но може да се опредили кога да се подаде иска, нали?  :rolleyes:

Същото съм чувала от професионален астролог.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #588 -: Септември 21, 2010, 06:09:57 pm »
Знам какво е граждански договор, имал съм щастието да работя на такъв. ;D
Принципно 3-и дом е по договорите, но не и работата като работа. Ако 3-и го зачиташ като производен на 6-и добре, но това, че договорите са по 3-и не го отнасям към самата работа.

Ако не четеше избирателно и не се беше хванал за 3-ти дом, щеше да обърнеш внимание, че съм тълкувала сходящия тригон на прогресивната Луна, която е У6 с натално Слънце - съуправител на 6-ти дом, което е позиционирано в първи дом на родената. това в прогресивната карта.

А колкото до работата, знаем колко хора работят каква да е работа без договор. И това си е работа, нали така?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #589 -: Септември 21, 2010, 06:10:32 pm »
Датите на делата не могат да се избират, а се определят от съда.

А може ли да се построи такава карта и да се изберат денят и часът, в който да подаде молба за завеждане на съдебно дело (иск)? Този вариант също ми се струва приемлив.

това може.

*

Stella

• 7765
« Отговор #590 -: Септември 21, 2010, 06:14:06 pm »
Първо трябва да обясниш за какво са делата - за наследство или нещо друго. Аз не съм запозната с историята.
А също и с кого ще се съдиш- братя, сестри, съдружници?

« Отговор #591 -: Септември 21, 2010, 06:55:47 pm »
Първо трябва да обясниш за какво са делата - за наследство или нещо друго. Аз не съм запозната с историята.

Едното дело е за клевета, то е по-важното за мен, другото е за нападение. Кого ще съдя - бившата си. Иначе идеята за деня и часа на подаването на иска ме заинтригува много, това също би помогнало много ако е възможно да ме осветлите.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #592 -: Септември 21, 2010, 06:58:50 pm »
Едното дело е за клевета, то е по-важното за мен, другото е за нападение. Кого ще съдя - бившата си.

Леле, бая перушини са хвърчали при вас.  ;D

Цитат
Иначе идеята за деня и часа на подаването на иска ме заинтригува много, това също би помогнало много ако е възможно да ме осветлите.

Stella се занимава с елективна астрология, аз дотук имам само три направени елективни карти.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #593 -: Септември 21, 2010, 07:04:38 pm »

Едното дело е за клевета, то е по-важното за мен, другото е за нападение. Кого ще съдя - бившата си. Иначе идеята за деня и часа на подаването на иска ме заинтригува много, това също би помогнало много ако е възможно да ме осветлите.

ще пусна нова тема за съдебни дела и ще прехвърля картата ти там. След време аз също смятам да публикувам информация по мои съдебни дела, но за недвижимо имущество. Струва си да направим отделна тема с казуси.

« Отговор #594 -: Септември 21, 2010, 07:08:59 pm »
Леле, бая перушини са хвърчали при вас.  ;D

И питаш... Толкова любов от моя страна, а накрая ме изкарва изверг безподобен, та ми прави проблеми и с полицията. Сега си има друг, радва се на щастлив живот, аз си чакам да ми отмине гадния период в живота, лекувам си раните в душата доколкото мога, надявам се по-бързо да настъпи този период, за който спомена ти - през пролетта. После как няма да пускам наталната си карта с въпрос за жената с главно Ж. Все на к**ви попадам...  :'(

« Отговор #595 -: Септември 21, 2010, 07:10:39 pm »
И трябва да се въоръжиш със свидетели, за да има смисъл от делото  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #596 -: Септември 21, 2010, 07:14:06 pm »
Торн, делата за клевета са си трудни. Самото понятие Клевета не се използва понякога точни в юридическия смисъл на думата. :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #597 -: Септември 24, 2010, 11:49:58 am »
Някой наблюдавал ли е връзката м/у куспидите на прогресивните домове и има ли впечатления?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

viki16

« Отговор #598 -: Септември 27, 2010, 06:43:26 pm »
здравейте :blink:
някой може ли да ми каже какво да очаквам при съвпад на прогресивна венера съвпад със нат.Сатурн? В натала Венера управлява 4-ти дом, а Сатурн 6-ти.
В същото време имам транзитен Сатур в съвпад с натална Венера.
Какво да очаквам? Проблеми с парите и работата?(по 6-ти)Нова любов?(все пак е Венера)Или преместване(4-ти дом)?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #599 -: Септември 27, 2010, 07:17:25 pm »
здравейте :blink:
някой може ли да ми каже какво да очаквам при съвпад на прогресивна венера съвпад със нат.Сатурн? В натала Венера управлява 4-ти дом, а Сатурн 6-ти.В същото време имам транзитен Сатур в съвпад с натална Венера.Какво да очаквам? Проблеми с парите и работата?(по 6-ти)Нова любов?(все пак е Венера)Или преместване(4-ти дом)?

По- сериозно отношение към ежедневието и бита. Връщане на стара любов....или нови отношения в старата връзка.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците