Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 267482 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Прогресии и тълкуване
« Отговор #600 -: Септември 27, 2010, 08:39:58 pm »
здравейте :blink:
някой може ли да ми каже какво да очаквам при съвпад на прогресивна венера съвпад със нат.Сатурн? В натала Венера управлява 4-ти дом, а Сатурн 6-ти.
В същото време имам транзитен Сатур в съвпад с натална Венера.
Какво да очаквам? Проблеми с парите и работата?(по 6-ти)Нова любов?(все пак е Венера)Или преместване(4-ти дом)?

Всичко зависи от това как са поставени Венера и Сатурн в натала, както и аспектите им. Всяко изказване без да са уточнени тези неща, е несериозно.... защото ако не са поставени добре в натала, може да има други неща.

*

Uran

• 6041
« Отговор #601 -: Септември 27, 2010, 08:40:04 pm »
здравейте :blink:
някой може ли да ми каже какво да очаквам при съвпад на прогресивна венера съвпад със нат.Сатурн? В натала Венера управлява 4-ти дом, а Сатурн 6-ти.
В същото време имам транзитен Сатур в съвпад с натална Венера.
Какво да очаквам? Проблеми с парите и работата?(по 6-ти)Нова любов?(все пак е Венера)Или преместване(4-ти дом)?

Възможни са тези неща, които сте написала, но хвърляйте око и на здравето си.
« Последна редакция: Септември 27, 2010, 10:32:39 pm от Uran »

*

viki16

« Отговор #602 -: Септември 27, 2010, 09:47:01 pm »
благоаря и на двамата :blink:дано да е връщане на стара любов. Иначе Сатурн ми е неаспектиран в натала, в 4-ти дом, при транзити до сега ми е носил доста трудни моменти, дори го изживявам по-тежко от плутоновите транзити, сигурно защото е неаспектиран.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #603 -: Септември 28, 2010, 03:17:03 am »
Искам да споделя нещо...Няяяяяямам търпение тази моя прогресивна Луна да премине от Телец в Близнаци...Ех, какъв живот ме очаква! Омръзна ми да съм сериозна и "консерва"....! ;D ;D ;D

« Отговор #604 -: Септември 28, 2010, 03:24:26 am »
Много палава ли ще станеш?  :-[ ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #605 -: Септември 28, 2010, 04:25:31 am »
Много палава ли ще станеш?  :-[ ;D

Усещам нещо подобно във въздуха... Абе Близнетата сме друго! По-лайф някакси... ;D  ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #606 -: Септември 28, 2010, 05:13:39 am »
Да друго сте, мЪ ни Е лайф шЪ знайш ;D

Прав си!  ;D ;D ;D Но има и нещо друго...То по душа не ти ли идва и мъни да имаш не става! Заради това чакам лайфа, и Луницата...Скоро ще е, скоооро... ;) ;D ;D ;D

*

abroad

« Отговор #607 -: Септември 29, 2010, 01:13:32 am »
Някой да е минал през съвпад на пр. Луна/ нат. Нептун
Откак съвсем наближи аспекта съм ужасно разсеяна, а на моменти сякаш тотално лишена от способността за мисловна дейност :-[
бели петна, с последващи проблясъци, в които става ясно, колко безмозъчно си действал, реагирал :angry:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #608 -: Септември 29, 2010, 01:14:49 am »
Откак съвсем наближи аспекта съм ужасно разсеяна, а на моменти сякаш тотално лишена от способността за мисловна дейност :-[
бели петна, с последващи проблясъци, в които става ясно, колко безмозъчно си действал, реагирал :angry:

още не съм, ама ми звучи забавно  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #609 -: Септември 29, 2010, 01:16:55 am »

Някой май беше писал нещо за любов  :unsure:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #610 -: Септември 29, 2010, 01:20:16 am »

При мен имаше точно обратно действие, макар че тр. Нетун от своя страна е бил в съвпад с нат.Слънце.
 Нат.ми  Нептун е в 5 дом и при съвпада на прог. ми Луна с него съм се върнала на работа след майчинство т.е. от известна лежерност и грижи предимно с деца съм станала значително по-активна и в никакъв случай замъглена.

*

abroad

« Отговор #611 -: Септември 29, 2010, 01:21:56 am »

още не съм, ама ми звучи забавно  :rolf:

права си, забавно е доколкото засяга личните отношения ;D, особено ако по природа си строг и прекалено замислен ;D
но, когато иде реч за работа се оказва проблематично, да оставим настрана, че през по-голяма част от времето си буквално като пренесен в облаците, без да си шмъркал ;D

*

abroad

« Отговор #612 -: Септември 29, 2010, 01:25:41 am »

Някой май беше писал нещо за любов  :unsure:

Kaya, мисля.
Любовта добре ;D, но трябва да гледам да бягам от сериозна работа, което няма точно как да стане, ако това е страничният ефект ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #613 -: Септември 29, 2010, 01:31:35 am »
през по-голяма част от времето си буквално като пренесен в облаците, без да си шмъркал ;D

че аз съм така цял живот бре  :rolf:  за кво ми е да шмъркам като си имам Нептун за най-високата планета и управител на Слънцето ми  ;D

обаче ми е забавно. ей го на днес на работа върша си работата най-бързо от всички, ама има въпроси дет ги пропускам да им отговоря щот са математически, а това за мен си е чиста проба кощунство. и като ме питат що ги пропускам - аз са хиля като ряпа и обяснявам, че ми тормозят ума и не мога да им измисля процентите  :rolf:  прощават ми - кво да правиш - човещинка  ;D ;D ;D

а най-лошото е, че с тръгването ми на работа вече не ми остава време да блея облаците на терасата с часове  :'(

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #614 -: Септември 29, 2010, 01:54:53 am »
особено ако по природа си строг и прекалено замислен ;D
но, когато иде реч за работа се оказва проблематично, да оставим настрана, че през по-голяма част от времето си буквално като пренесен в облаците, без да си шмъркал ;D

;D Така ревах като тръгна тоя ти ми Нептун срещу Слънцето и незнаех на кой свят съм честно. След известно време му свикнах сякаш на енергията. Нещата се променят значително във всеки случай, напасвате се така да се каже. Виждаш, че може и така и даже си е много добре, споко.  ;)   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #615 -: Септември 30, 2010, 04:55:41 am »
Искам да споделя нещо...Няяяяяямам търпение тази моя прогресивна Луна да премине от Телец в Близнаци...Ех, какъв живот ме очаква! Омръзна ми да съм сериозна и "консерва"....! ;D ;D ;D

моята прогр. луна е в Близнаци, но за съжаление в 8 дом.
нито съм по-палава, нито по-весела, нито по-лекомислена.
нямам търпение да се махне от тук без да ми създава сериозни проблеми!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #616 -: Септември 30, 2010, 06:05:17 am »

моята прогр. луна е в Близнаци, но за съжаление в 8 дом.
нито съм по-палава, нито по-весела, нито по-лекомислена.
нямам търпение да се махне от тук без да ми създава сериозни проблеми!

Защо така? Изглежда не може по една Луна само да се съди. Да не би да имаш някакви по-тежки транзити? Моята ще пъпли дълго из 11-ти дом, в Близнаци. Съвсем накрая ще продължи във 12-ти. Лошото е, че Слънце и Венера са ми в 12-ти. прогресивните.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #617 -: Септември 30, 2010, 11:03:46 pm »
Момичета и момчета, някой може ли да ми каже нещо за прогресирането на Лунните възли и по-точно смяна на дом или знак на възлите ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #618 -: Септември 30, 2010, 11:05:52 pm »
Момичета и момчета, някой може ли да ми каже нещо за прогресирането на Лунните възли и по-точно смяна на дом или знак на възлите ?

Прогресирането е с 1* напред назад- няма мърдане...
Освен ,ако не е на 29* или 0*...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #619 -: Септември 30, 2010, 11:09:20 pm »

Прогресирането е с 1* напред назад- няма мърдане...
Освен ,ако не е на 29* или 0*...
Хубав въпрос и отговор.Това ме накара да погледна моят сев възел който по натал е 3.36 във водолей.Скоро ще смени знака,ще отиде в козирог.В момента е на 0.3гр.
Къде можем да прочетем повече за смяната на знака на  пр. сев възел?