Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 266998 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогресии и тълкуване
« Отговор #620 -: Септември 30, 2010, 11:11:36 pm »
Струва ми се , че бъркате СД с ПР.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #621 -: Септември 30, 2010, 11:15:25 pm »
Не,погледнах си точно прогресивната карта и това показва :-\
А какво е СД?

*

Марая

• 28287
« Отговор #622 -: Септември 30, 2010, 11:24:40 pm »
А какво е СД?

Пусни прогресия за 2012 и кажи къде е възела тогава....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #623 -: Септември 30, 2010, 11:27:07 pm »
А какво е СД?

Тогава ще е 29.36 гр козирог :lol:

*

Марая

• 28287
« Отговор #624 -: Септември 30, 2010, 11:31:23 pm »
А какво е СД?

Тогава ще е 29.36 гр козирог :lol:

Виж кога пак ще се върне във водолей , виж кога е бил в козирог за последно....
Движи се около 1* напред/назад....

*

elfidka

• 3129
« Отговор #625 -: Септември 30, 2010, 11:57:09 pm »
Марайче, при Милики няма връщане във Водолей. Продължава си в Козирог. Дори след 2020 ще е на 28 градуса при натален 3 във водолей.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #626 -: Октомври 01, 2010, 12:44:37 am »
Марайче, при Милики няма връщане във Водолей. Продължава си в Козирог. Дори след 2020 ще е на 28 градуса при натален 3 във водолей.

Доста бързо движение...Не съм виждала такива карти... :rolleyes:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #627 -: Октомври 01, 2010, 03:47:37 am »

И какво следва от това? :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #628 -: Октомври 01, 2010, 04:43:03 am »

Ретро ли е бил по време на раждането ти?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #629 -: Октомври 01, 2010, 04:48:00 am »

Ретро ли е бил по време на раждането ти?

Не.

« Отговор #630 -: Октомври 06, 2010, 05:56:58 am »
На 24.09. прогресивният Марс премина в друг знак - от Рак премина в Лъв. Какви събития мога да очаквам, Марс ми управлява 1 и 8 дом, намира се в четвърти натален.

*

Divna

« Отговор #631 -: Ноември 14, 2010, 05:52:24 am »
Някой има ли идея дали би се изразил съвпада на прогр. Луна с дир. СЛВ в 12 дом?
В радикса Луна е мажорно неаспектирана. Намира се в 6ти дом и е управител на 3.
Нат. СЛВ е в 11 дом с дисп. Риби /Нептун е на Десц/.

*

Divna

« Отговор #632 -: Ноември 14, 2010, 05:59:31 am »
Да, имате право. Понеже и аз не съм ги разглеждала никога та се чудих дали може да дадът някакво проявление.

Благодаря ви за отговорите!  :88: :58:

*

Марая

• 28287
« Отговор #633 -: Ноември 14, 2010, 06:33:09 am »
Някой има ли идея дали би се изразил съвпада на прогр. Луна с дир. СЛВ в 12 дом?

Прогресивната луна , ще ти освети тайна , доста дълго крита от теб свързана с партньорство ...Известие за болест от далеч , възможно е подмолно действие на колега в работата ти....
Пази се да не загубиш нещо! :blink: ;)

*

Divna

« Отговор #634 -: Ноември 14, 2010, 06:45:16 am »

Прогресивната луна , ще ти освети тайна , доста дълго крита от теб свързана с партньорство ...Известие за болест от далеч , възможно е подмолно действие на колега в работата ти....
Пази се да не загубиш нещо! :blink: ;)

Благодаря, Марайче!

Не е моя радикс. На мой познат е.

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #635 -: Януари 25, 2011, 10:58:03 pm »
Искам да попитам нещо... в прогресивна карта Плутон влиза в 6 дом, чиито управител е Слънцето. То, от своя страна по същото време е на ИЦ. Помежду си имат квадратура. Може ли да се предполага здравословен проблем? прогресивният плутон прави и сески-каре с наталното слънце, квадрат с нат.сатурн и съвпад с нат.Плутон....  :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #636 -: Януари 26, 2011, 01:12:53 am »
Искам да попитам нещо... в прогресивна карта Плутон влиза в 6 дом, чиито управител е Слънцето. То, от своя страна по същото време е на ИЦ. Помежду си имат квадратура. Може ли да се предполага здравословен проблем? прогресивният плутон прави и сески-каре с наталното слънце, квадрат с нат.сатурн и съвпад с нат.Плутон....  :-\

Очакват ли се тежки транзити в 6-ти дом и към натални планети, управляващи домове на здравето по същото време? Също виж къде се намира прогресивната Луна.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #637 -: Януари 26, 2011, 06:18:22 am »
прогресивната луна прави квадрат към наталното слънце, намира се във водолей, 11 дом, както и сески-каре с натален плутон... Иначе тежки транзити през 6-ти дом няма за този период. Единствената квадратура към У6 в наталния хороскоп е на транзитен Нептун, на куспидата на 2-ри дом. В прогресивната карта пък ми прави впечатление транзита на Нептун през 12-ти дом в съвпад с прогресивната лилит, и в квадрат с прогресивния нептун...как би могло да се тълкува това...или търся под вола теле...  :blink: другото нещо, което е общо в наталната и прогресивната карта е квадрата на транзитен нептун към натален и прогресивен меркурий

*

Марая

• 28287
« Отговор #638 -: Януари 26, 2011, 07:36:22 am »
прогресивната луна прави квадрат към наталното слънце, намира се във водолей, 11 дом, както и сески-каре с натален плутон... Иначе тежки транзити през 6-ти дом няма за този период. Единствената квадратура към У6 в наталния хороскоп е на транзитен Нептун, на куспидата на 2-ри дом. В прогресивната карта пък ми прави впечатление транзита на Нептун през 12-ти дом в съвпад с прогресивната лилит, и в квадрат с прогресивния нептун...как би могло да се тълкува това...или търся под вола теле...  :blink: другото нещо, което е общо в наталната и прогресивната карта е квадрата на транзитен нептун към натален и прогресивен меркурий

Ограничи контактите с Нептунианците ...,енергиино замърсяване ...Бъди предпазлива в ежедневието си , сред колегите си...Внимавай с парите... :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #639 -: Януари 26, 2011, 07:41:48 am »
Ей, аз съм много ощетена откъм прогресии. Нямам никакви аспекти в момента.  :-\