Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 266326 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогресии и тълкуване
« Отговор #640 -: Януари 26, 2011, 07:50:57 am »
Ей, аз съм много ощетена откъм прогресии. Нямам никакви аспекти в момента.  :-\

По-добре понякога да нямаш...., вътрешните процеси са свързани с болка при осъзнаването.... :blink: ;)

С нетърпение чакам Пр. Слънце да ингресира във водолей и венера да го освободи от капризната си прегръдка! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #641 -: Януари 26, 2011, 07:53:36 am »

По-добре понякога да нямаш...., вътрешните процеси са свързани с болка при осъзнаването.... :blink: ;)

С нетърпение чакам Пр. Слънце да ингресира във водолей и венера да го освободи от капризната си прегръдка! :blink:

След около 3-4 години имам интересни аспекти.  ;D Ще разказвам тогава, сега е умряла работа.

*

Марая

• 28287
« Отговор #642 -: Януари 26, 2011, 08:02:07 am »

След около 3-4 години имам интересни аспекти.  ;D Ще разказвам тогава, сега е умряла работа.

http://www.youtube.com/watch?v=TQEXGld3vHA
Един  специален поздрав от реала..... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #643 -: Януари 26, 2011, 04:37:06 pm »
Някой има ли наблюдения за съвпад на пр. Луна с нат Сатурн ?
Събития ?
Личен опит ?
Ще се радвам да споделите  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #644 -: Януари 26, 2011, 05:42:20 pm »
Елфидка, къде е Сатурн и какво управлява? По времето, когато прогресивната Луна е минала през моя, нещата са много комплексни, тъй като имам и съвпад със Слънце.

Но бележи началото на по-задълбочените ми занимания с астрология, участието ми във форум по тези въпроси, обръщане към духовни практики;
връщане към отминали ситуации, които трябва да бъдат преразгледани, емоционален период спрямо темите Сатурнови в натала, така например, свързани и с брат, тъй като Сатурн се явява и упр.на 3 дом.

Много наситен период, но защото е акцентирана ос, която е от ключово значение при мен - 9/3, пътувания, срещи, контакти с хора от чужбина, нет-комуникация с тях, абе всичко си е, както се очаква. И едни отношения в личен план, които са особено интересни по своята същност, едно преоткриване да го наречем между двама души, които се познават от години. Дано съм ти полезна, но смятам, че най-важното е къде се настанява в картата при теб този съвпад. Това ще е на дневен ред.         
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #645 -: Януари 26, 2011, 06:16:46 pm »
Благодаря ти много, Дъжд от Слънце  ;D
Гледам една друга карата, не моята и умувам, какво може да засегне.
При мен е било преди 12 години и не е оставило кой знае какви спомени, дори трудно се сетих за събитие ...
По това време живеех в Дубай и не се оплаквах от нищо. Интересното е , че по време на отпуската си реших да обърна внимание на майка си. Заведох я на море, на кални бани, за стопляне на отношенията.  Беше катастрофално, но  с комичен характер.  При мен Луната и Сатурна са управители съответно на ЮЛВ и СЛВ и засягат оста 6/12
Сега, като се замисля, не е кой знае какво.  

А в картата, която гледам Луната е У8. а сатурна У2. Събитието ще се случва в 6 дом.
« Последна редакция: Януари 26, 2011, 06:21:37 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #646 -: Януари 26, 2011, 06:42:51 pm »
Някой има ли наблюдения за съвпад на пр. Луна с нат Сатурн ?
Събития ?
Личен опит ?
Ще се радвам да споделите  :blink:
При мен това е било може би един от най-хубавите и безгрижни периоди- 11 клас. ;D
Сатурн ми е слабо аспектиран. Има тригон с Луна, квинконс абс. точен с Марс, който му е диспозитор и точен 20 градусов аспект с Венера.
Година с положителни събития и още по-положителни очаквания.(Може и на възрастта да се е дължало.)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #647 -: Януари 26, 2011, 06:54:09 pm »
А в картата, която гледам Луната е У8. а сатурна У2. Събитието ще се случва в 6 дом.

Ами вероятно около източниците на доходите от работното място, но нека направим уточнението, че прогресиите не винаги дават събития без да са придружени от други фактори и ако огледаш тях, изводът би бил по-точен. Описах периода при мен, както и фона, който може да се свърже с Луна/Сатурн и наталните им специфики, но това не значи, че само по този аспект може да съдим за обстоятелствата тогава. Тр.Сатурн също така е ингресирал в знака на рождения и е започнало завръщането му.

И във връзка с това се сещам, че ми прави впечатление как прогресивната Луна бележи или по-скоро предхожда почти винаги по-тежките транзити, които се очакват. И също така засяга натална чувствителна точка, сякаш, за да я подготви за предстоящия й сблъсък с енергиите на някоя от бавните планети. Нищо изолирано и несинхронизирано не се случва в картите към кой да е момент от време.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #648 -: Януари 26, 2011, 07:25:21 pm »
Да аз, също имам наблюдения, за Стурн, че веднаж навлязъл в знак с лични планети, започват симптомите за предстоящи събития и при по-голяма наблюдателност, събитията може да се предвидят с точност.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #649 -: Февруари 09, 2011, 03:58:46 am »
Прогресивна Венера върху транзитен Хирон в 5ти дом,може ли да се случи нещо интересно или...?  :-\

Като Венера е У1 и У8 и се намира в 4ти дом,а Хирон се намира в 11ти дом в натала.
« Последна редакция: Февруари 09, 2011, 04:14:20 am от Last_Kiss »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #650 -: Февруари 12, 2011, 04:13:13 am »
В карта на мъж,прогресивно слънце съвпад натална венера,пак ли носи любов на мъжа?
И прогресивен юпитер съвпад венера,какво ще му донесе?
В натала има директна венера в скорпион,а при прогресии е станала ретроградна.

*

Марая

• 28287
« Отговор #651 -: Февруари 12, 2011, 04:16:28 am »
В карта на мъж,прогресивно слънце съвпад натална венера,пак ли носи любов на мъжа?

Да , този съвпад на ПР.Слънце с нат.Венера , както и Пр.Венера с нат.Слънце винаги се свързва с любов....
Слънцето е упр. на 5-ти мунданен дом , на лъва.....това е любов и творчество....Излишно е да коментирам Венера- естествен сингнификатор на любовта.... :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #652 -: Февруари 12, 2011, 04:27:19 am »

Да , този съвпад на ПР.Слънце с нат.Венера , както и Пр.Венера с нат.Слънце винаги се свързва с любов....
Слънцето е упр. на 5-ти мунданен дом , на лъва.....това е любов и творчество....Излишно е да коментирам Венера- естествен сингнификатор на любовта.... :blink:
Благодаря Марая.
А съвпада на прогресивен юпитер с венера,какво може да значи?
Пари ли?

*

Марая

• 28287
« Отговор #653 -: Февруари 12, 2011, 04:33:56 am »

Благодаря Марая.
Пари ли?

Със сигурност , това е едно от проявленията , но може да означава още...бременност с момиче , реализация на проекти свързани с творчество , както и пътувания за удоволствия в чужбина....Не изключвам и връзка с по-сериозен , ерудиран , богат мъж!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #654 -: Февруари 12, 2011, 04:45:06 am »

Благодаря Марая.
Пари ли?

Със сигурност , това е едно от проявленията , но може да означава още...бременност с момиче , реализация на проекти свързани с творчество , както и пътувания за удоволствия в чужбина....Не изключвам и връзка с по-сериозен , ерудиран , богат мъж!
Милата ;D Пак не си ме разбрала ;D
Става въпрос за картата на мъж.

*

Марая

• 28287
« Отговор #655 -: Февруари 12, 2011, 06:05:20 am »

Благодаря Марая.
Пари ли?

Милата ;D Пак не си ме разбрала ;D
Става въпрос за картата на мъж.

Богата партньорка , любов с по-различна визия...Раждане на дете /баща на момиче/.... :P Абе пари , любов , пътувания и бесен късмет....

« Отговор #656 -: Февруари 28, 2011, 02:21:14 am »
някой следи ли прогресивен  връх на дом в съвпад с натална планета

имам прогресивен К5 съвпад Сатурн У5 / 29,07 Водолей / ,
5 дом е 8 от 10 / при мен  показва майката/

прогр. К2 съвпад Нептун У7 
прогр. К8 съвпад Юпитер У4
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #657 -: Февруари 28, 2011, 02:23:49 am »
някой следи ли прогресивен  връх на дом в съвпад с натална планета

имам прогресивен К5 съвпад Сатурн У5 / 29,07 Водолей / ,
5 дом е 8 от 10 / при мен  показва майката/

прогр. К2 съвпад Нептун У7 
прогр. К8 съвпад Юпитер У4

Аз имам опит и следя куспидите под лупа... :blink: ;)...
Добри неща около децата- стабилизиране...
СТРЕЛИЧКА...,МИСЛЯ , че дъщеря ти ще отиде някъде за по-дълго... :rolleyes: ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #658 -: Февруари 28, 2011, 02:44:20 am »
Как тълкувате прогресивен Десцендент в съвпад с натален Юпитер У1, който е на К8 ?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #659 -: Март 01, 2011, 02:00:29 am »
Как тълкувате прогресивен Десцендент в съвпад с натален Юпитер У1, който е на К8 ?
засяга взаимоотношенията- брак,съжителство ,покровителство от партньор,бизнес партньорство- печелившо
мислиш ,вземаш решение за...  ;)  ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...