Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 266659 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Прогресии и тълкуване
« Отговор #700 -: Април 16, 2011, 05:11:55 pm »
При прог.Луна в 12 дом-рак съм изляла реки от сълзи.
Сега имам нужда да си поплача така за пречистване, а не мога.

« Отговор #701 -: Април 17, 2011, 12:11:46 am »
Да и в 12-ти ми беше много гаден периода  :'(
Сега аз съм на кеая на този период и мога да кажа като заключение че стигнах до тотално умопобъркване и размътване на инъче трезвия ми мозък.Почти нямам акцент на риби в нат.хороскоп сигурно заради това ме тази прогресивна Луна в 12 ме удари като гръм от ясно небе.Сега все едно се събуждам от някакъв сън.

Аз също нямам нищо в Риби (самият знак е интерсептиран в натала ми),но това е най-кошмарния ми период!

При прог.Луна в 12 дом-рак съм изляла реки от сълзи.
Сега имам нужда да си поплача така за пречистване, а не мога.

и непрекъснато плача  :cry3:и съм свърхчувствителна Луната е у8и се намира в 9-ти дом.Още 2 месеца и ще пресече АС :97:,но ще направи първо съвпад с Нептун (наскоро тук във форума четох,че е доста депресиращ период),а след това квадрат с натална Луна.При мен Луната прави квадрат с Нептун и най-вероятно периода няма да е лек,но пък вече съм свикнала....
Докато дишаш...надявай се!

*

abroad

• 2187
« Отговор #702 -: Април 17, 2011, 12:58:23 am »
и непрекъснато плача  :cry3:и съм свърхчувствителна Луната е у8и се намира в 9-ти дом.
...но ще направи първо съвпад с Нептун (наскоро тук във форума четох,че е доста депресиращ период....

не си чела внимателно :P на любов е ;D
от останалото, предполагам, зависи каква ще е тя
от 12 домния транзит потвърждавам, че единственото хубаво е подновената способност за отдушник...

*

Uran

• 6041
« Отговор #703 -: Април 17, 2011, 01:37:00 am »
Някой преживял ли е ингрес на прог. Слънце от риби в овен?

« Отговор #704 -: Април 17, 2011, 01:42:23 am »
Едно не мога да разбера т.е.да си го обясня :-\Защо при преминаването на прогресивната Луна през 12-ти дом всички се отдръпват от теб и се чувсваш ужасно самотен?Нали прогресиите действат на вътрешно ниво-тогава защо има и външно влияние?!?!

*

Uran

• 6041
« Отговор #705 -: Април 17, 2011, 01:45:56 am »
Едно не мога да разбера т.е.да си го обясня :-\Защо при преминаването на прогресивната Луна през 12-ти дом всички се отдръпват от теб и се чувсваш ужасно самотен?Нали прогресиите действат на вътрешно ниво-тогава защо има и външно влияние?!?!
Сигурно има транзити или прогресии, които ти засягат социалните домове или управителите им.

*

abroad

• 2187
« Отговор #706 -: Април 17, 2011, 01:46:24 am »

я виж ти :unsure:...и за мен важи, но го отдавах на Сатурн през МС

*

Uran

• 6041
« Отговор #707 -: Април 17, 2011, 01:48:17 am »
..и при мен си имаше отдръпване...направо остракиране, но бяха замесени 3 и 7 дом.

« Отговор #708 -: Април 17, 2011, 02:05:47 am »
А как се почувствахте след като пресече Асцендента нещо като преродени или тежестта вече я нямаше или да не бъда толкова нетърпелива само 2 месеца до събитието  ;D?

*

Uran

• 6041
« Отговор #709 -: Април 17, 2011, 02:09:55 am »
Като навлезе 7-8 градуса в 1 дом-лъв, се отпушиха нещата в доста сфери.

« Отговор #710 -: Април 17, 2011, 02:17:36 am »
А как се почувствахте след като пресече Асцендента нещо като преродени или тежестта вече я нямаше или да не бъда толкова нетърпелива само 2 месеца до събитието  ;D?

Пре мене не. Това беше период на сатурнов възврат и транзит през натална Луна. Ужасно, гаден, гаден емоциоално и психически период.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #711 -: Април 17, 2011, 02:44:25 am »

като страничен наблюдател, от кротък човек, изтреще и заряза семейство и детенце от днес за утре,шок и ужас за всички околни
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #712 -: Април 17, 2011, 02:48:00 am »

Аз. Най-градивния ми период в екстровертен план - създадох и оглавих фондацията. Имах нужда да бъда лидер. При мен в началните градуси на Овен е и пр. Сатурн и затова имах и тежки отговорности, но Слънцето вече отминава съвпада със Сатурн и вече ми е по-леко. А-а-а, срещнах мъж Овен.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #713 -: Април 17, 2011, 02:48:29 am »

я виж ти :unsure:...и за мен важи, но го отдавах на Сатурн през МС

и при синът ми е така прогр.Луна в 12 и транз.Сатурн през 7, труден период на принудителна изолация

*

Stella

• 7765
« Отговор #714 -: Април 17, 2011, 02:52:39 am »
Най-тежкият и най-дългия ми период е прогресивна Луна в 8-ми дом. При мен този дом обхваща 3 знака, а 12-тия ми дом има-няма 20 градуса.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #715 -: Април 17, 2011, 04:14:02 am »
И при мен е така всички се отдръпнаха клиенти  приятели бизнес партниори дори и родителите ми .
Всеки твърди че най трудния и преломен период е Сатурновото завръщане,но аз го преживях много по леко от тази прогресия въпреки че Сатурн ми е в 1 дом
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #716 -: Април 20, 2011, 04:08:01 pm »
Здравейте ,
от  скоро /от  ноември / се  объръщам  за  помощ  към  астрологията,  поради  факта  ,  че  съм  в  някаква емоционална дупка ,  безизходица   в  някакъв  ад / и  откъм  любови , и  отношения  и  работа  и  всичко / И  имам  усещането  ,  че  проблемите  ми  на  любовния  фронт  се  пренасят  върху  всичко  останало от  живота  ми  и  го  блокират / Просто  ужас  -  трудно  ми  е  да  го  обясня,  не  искам  и  да  го  приема. Чувствам  се  абсолютно  безпомощна,  всичко  до  което  се  докосна  се  руши.
Моля, помогнете  с  насоки  по  тази  карта,  понеже  не  съм  наясно  много  с  прогресиите ,  вижда  ли  се  проблясък, /поне  личните  отношения, ако има  шанс  да  съхраня /  има  ли  нещо  за  което  мога  да  се  хвана, или  да  затварям  тази  врата,  има  ли  шансове  за  подобрения,  накъде  ,  кога ... как  да  се  справя :(

« Отговор #717 -: Април 21, 2011, 04:34:04 am »
Валски,
качила си карта с транзити,не с прогресиии

а на любовният фронт Нептун от доста време транзитира върху Марс в 5, съупр.на Дсц.,
замъглява доста реалността във взаимаотношенията, прелива от пусто в празно
тр.Плутон опозиционира Слънцето,,от там е усещането за безизходица и безпомощност
тр.Сатурн е бил в каре към Слънцето ,сега квадратира У1 10- Меркурий
предстой тр. Сатурн да активира с карета нат.опозиция Сатурн/Луна , стагнира темите който те управляват

« Отговор #718 -: Април 21, 2011, 05:42:14 am »

Привет,  Стреличке , ето с прогресии  ,  и на  замесения  - виновника  :-[ и  моята отделно
« Последна редакция: Април 21, 2011, 07:38:11 pm от valski »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #719 -: Април 21, 2011, 06:32:04 pm »
есента прогресивната ми луна най накрая ще мине в 9-ти натален дом (в 8-ми напрво ми се стопиха лагерите) като по това време транзитния уран в овен ще съвпадне с нея. дали този съвпад означава нещо?