Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 266435 Прегледи
Re:Прогресии и тълкуване
« Отговор #720 -: Април 21, 2011, 06:33:48 pm »
какво  е  стопяване на лагерите?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #721 -: Април 21, 2011, 06:38:12 pm »
по-лекия израз за е..а ми се майката ;D

« Отговор #722 -: Април 21, 2011, 07:44:08 pm »

Привет,  Стреличке , ето с прогресии  ,  и на  замесения  - виновника  :-[ и  моята отделно

Някой ,  знаели  от  опит  какво  се  случва  при  съвпада  на  натален  и  прогресивен  Хирон ?
Имам  усещането ,  че  не  е  на  добре  ,  ама  изобщо ?

« Отговор #723 -: Април 25, 2011, 04:47:22 pm »
къде отиде при хирона, той по прогресии моя е мръднал с един градус,
прогр.Луна ти е в Скорпи, не е от най- комфортният в емоционално отношение период ;)

прогр.Венера като активира нат.каре Слънце/Плутон, ще усетиш какво е истинска , дълбока и неповторима емоция

69 и 81 - правилно ли виждам,  :P
« Последна редакция: Април 25, 2011, 04:54:10 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #724 -: Април 25, 2011, 08:00:27 pm »
да 69 - 81 в полза  на мен - аз съм по- голяма

« Отговор #725 -: Април 25, 2011, 08:05:56 pm »
къде отиде при хирона, той по прогресии моя е мръднал с един градус,
прогр.Луна ти е в Скорпи, не е от най- комфортният в емоционално отношение период ;)

прогр.Венера като активира нат.каре Слънце/Плутон, ще усетиш какво е истинска , дълбока и неповторима емоция

69 и 81 - правилно ли виждам,  :P
Страшно ми звучи, или да не бързам да се страхувам ?  Какво всъщност означава тази активация на Венера. А кога започват Венерините прогресии ?
Изобщо  ще излезе ли нещо  от тази 4 годишна връзка , или ...?!
Вижда ли се  поне малък  шанс по  картите - много  съм  объркана, накъде  ли да поема ?
« Последна редакция: Април 25, 2011, 08:12:25 pm от valski »

« Отговор #726 -: Април 25, 2011, 08:30:59 pm »
Стреличка, нали преминаването на прогресивната Венера през МС носи по- скоро добро в кариерата или греша ? :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #727 -: Април 25, 2011, 09:11:15 pm »
Валски, пр.Венера в съвпад с МЦ...е много добър период за индивида...Ще привличаш женско разположение и внимание....Аспект на любовта и брака....Хармоничен период...Възможна е смяна на местожителството. :blink:
Успех....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #728 -: Април 29, 2011, 07:59:05 pm »
при прогресивна Луна ,минаваща през МЦ какво се ''случва'' ?

зависи от това,което управлява нат.Луна предполагам,а тя при мен управлява МЦ .
Като събитие къде ще се отрази,в наталния дом ,в който се намира натална Луна ?

прогресивна ще мине в Рак,МЦ
натална се намира в Дева,11 дом,управлява МЦ

*

Lillie

• 30532
« Отговор #729 -: Април 29, 2011, 08:03:17 pm »
Ако не работиш, не си търсиш работа или не предстои смяна на работа, може и в друга насока да прояви. Например, да изкараш някой курс, да се заемеш с някаква дейност, ново начинание. Възможни са и промени в дома, тъй като все пак е в опозиция с Имум Цели в картата. Разбира се, зависи и от аспектите, които сключва.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #730 -: Април 29, 2011, 08:16:24 pm »
Ако не работиш, не си търсиш работа или не предстои смяна на работа, може и в друга насока да прояви. Например, да изкараш някой курс, да се заемеш с някаква дейност, ново начинание. Възможни са и промени в дома, тъй като все пак е в опозиция с Имум Цели в картата. Разбира се, зависи и от аспектите, които сключва.  :blink:

мерси  :blink:

курсовете ще ги започвам сега,докато е в Близнаци ,а преди пр.Луна да мине в Рак , ще съм започнала работа по мои груби изчисления .

интересното е,че преди да мине МЦ,малко преди тази точка ще обходи Юпитер и Хирон ,а като се спре на МЦ ще хвърли тригон към натална Венера .

*

Stella

• 7765
« Отговор #731 -: Април 29, 2011, 08:20:55 pm »
при прогресивна Луна ,минаваща през МЦ какво се ''случва'' ?

зависи от това,което управлява нат.Луна предполагам,а тя при мен управлява МЦ .

прогресивна ще мине в Рак,МЦ

Най-силно ще те вълнуват въпросите на кариера, престиж, реализация, обществен имидж:
1/ понеже прогресивната луна ти е там и там трябва да очакваш най-големите промени, но и най-голямата несигурност.
2/ понеже Луната управлява МЦ в натала, прогресирайки през 10-ти дом, тя отново ще постави на дневен ред тези въпросии ще изиска тяхната актуализация.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #732 -: Април 29, 2011, 08:22:08 pm »
интересното е,че преди да мине МЦ,малко преди тази точка ще обходи Юпитер и Хирон ,а като се спре на МЦ ще хвърли тригон към натална Венера .

По принцип съвпадът на прогресивната Луна с Юпитер е хубав аспект, а при теб Юпитер е в много силна позиция, хвърля тригон и към Венера (У1). Може да ти донесе нови възможности, някои от които ще изглеждат доста примамливи, но внимавай да не се подхлъзнеш, защото има тенденция да си сложиш "розови очила" и през този период да си по-склонна от всякога да виждаш само положителната страна на нещата. Не че е лошо, де, но бъди по-умерена в очакванията, за да може впоследствие да бъдеш изненадана приятно от новите перспективи, които могат да се разкрият пред теб.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #733 -: Април 29, 2011, 08:27:32 pm »
благодаря ви много Лили и Стела  :kissd:

реално очаквам много промени,без да знам от какво естество и наистина съм сложила розовите очила,ще съм внимателна .

пак благодаря  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #734 -: Април 29, 2011, 08:30:39 pm »

Ще почакаш малко, преди да се прояви в наталния дом, където се намира Луна? В наталния дом се проектира вече ГОТОВ РЕЗУЛТАТ. Така е и с дома, който Луна управлява, но в този слачай при теб Луна е на трон. Покакай прогресивната Луна да си "свърши работата" в дома, през който прогресира. А в 11-ти дом са спечелите от кариерата пари и признанието на групата (11-ти дом е 2-ри от 10-ти), НО едва, след като "името ти започне да работи за теб". Това не са парите, спечелени от хамалуване и от ежедневния рутинен труд. В 11-ти дом са и покровителите - хората, които ни забелязват, заради нашите доказани способности и така да се каже "ни удрят по едно рамо".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #735 -: Април 29, 2011, 08:32:34 pm »
благодаря ви много Лили и Стела  :kissd:

реално очаквам много промени,без да знам от какво естество и наистина съм сложила розовите очила,ще съм внимателна .

пак благодаря  :blink:

Аз ти пожелавам успех! защото промените изискват много кураж. :kissd:

*

holanda

« Отговор #736 -: Април 29, 2011, 08:57:33 pm »
В 11-ти дом са и покровителите - хората, които ни забелязват, заради нашите доказани способности и така да се каже "ни удрят по едно рамо".

да,те при мен помощните рамене (незнам с ''а'' или с ''е'' се пише накрая,къде е Вижън  ;D) явно се бутат едно в друго и леко някакси ме пропускат,когато имам реалната нужда от такива  ;D
кариерно хич не си давам този зор, който ми внушаваш  :P шегичка ...любовта ми е по-важна  :93:..но наистина , ако всичко мине добре ,някъде около след 5+ години ще съм по-центрирана в професионалната си реализация,даже май ще съвпадне с пр.Луна ,транзитираща през 12 дом съвпад с Меркурий (после Слънце и Марс),точно ще има активизация на тао-то ,ще докосва и Юпитер и Сатурн чрез квадратури . А Луната и Слънцето са в един и същ градус (4) ,затова предполагам,че съществените промени на кариерно и личностно ниво ще са когато има някакъв аспект помежду им,нещо да ги свързва .

* мерси за пожеланията,пътя е дълъг и трънлив,това го казвам вече от няколко години,явно има резон  ;D
« Последна редакция: Април 29, 2011, 09:03:09 pm от жълтолилава »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #737 -: Април 29, 2011, 09:20:25 pm »
Рамена/рамене, крила/криле, колена/колене - мисля, че са дублетни форми, но може и да греша (не съм филолог  ;D).
Завършващите на "е" форми по-често се използват в поезията и прозата, така съм забелязала.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #738 -: Май 03, 2011, 01:44:36 am »
Картата, за която споменах тук и тук  :-[
« Последна редакция: Май 03, 2011, 06:55:58 pm от romantica »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #739 -: Май 03, 2011, 01:53:33 am »
Жената юристка ли е ? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците