Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 267200 Прегледи
*

Рая

• **
  • 1094
Re:Прогресии и тълкуване
« Отговор #760 -: Май 23, 2011, 03:42:50 am »
прогресивната ми Луна вече е в Рак, надявам се периода на непрестанното емоционално лутане напред-назад да остане в миналото.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #761 -: Май 23, 2011, 03:49:24 am »
прогресивната ми Луна вече е в Рак, надявам се периода на непрестанното емоционално лутане напред-назад да остане в миналото.

А може би тепърва предстои...
Аз по дифолт съм така, с натална Луна в Рак.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #762 -: Май 23, 2011, 03:59:39 am »
Ракът е чувствителен и емоционален знак, но поне е постоянен в емоциите си (може би). Докато близнаците никога не знаят какво искат.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #763 -: Май 23, 2011, 04:13:17 am »
Луна в Рак дава емоционална лоялност, но често са налице и променливи настроения, менящи се чувства и желания... Дори отношението към един и същи човек може да се променя според емоционалната нагласа в даден момент. Трябва по някакъв начин да е акцентирана оста Телец/Скорпион, за да остане дадена нагласа трайна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #764 -: Май 23, 2011, 04:23:39 am »
при мен тази ос е АЦ/ДЦ - скорпион/телец.
прогресивната ми венера също е в рак - емоциите ще са движещата сила в следващите 2 години.

« Последна редакция: Май 23, 2011, 04:28:39 am от Рая »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #765 -: Май 23, 2011, 04:32:39 am »
прогресивната ми венера също е в рак - емоциите ще са движещата сила в следващите 2 години.

И когато прогресивната Луна съвпадне с Венера, може наистина някои емоционални вълнения или дилеми да излязат на дневен ред, не че сега не са...  :blink:

Цитат
при мен тази ос е АЦ/ДЦ - скорпион/телец.

Не беше ли Везни/Овен?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #766 -: Май 23, 2011, 04:45:11 am »
в рак няма да съвпаднат, но съвпада в близнаци ме побърка и още си ближа раните.
според ректифицираната ми карта и часа от общината е скорпион/телец, въпреки че за мен повече работи другата карта, но предвид това, че съм един лаик по отношение на астрологията се доверявам на специалистите.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #767 -: Май 23, 2011, 04:48:21 am »
По какви събития е ректифицирана?
През последните месеци преминаваш през важен етап и това няма как да не бъде отразено в динамиката на хороскопа. Освен транзити на бавни планети към У7 или към планета/планети по оста 1/7 дом, трябва да има потвърждение и по дирекции - да има активност по АС/ДС, дирекция на/към У7 или на/към планети в 7 дом. Ако разводът и смяната на жилище са отразени по дирекции в ректифицираната карта, значи часът е ок.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #768 -: Май 23, 2011, 04:50:03 am »
По какви събития е ректифицирана?
През последните месеци преминаваш през важен етап и това няма как да не бъде отразено в динамиката на хороскопа. Освен транзити на бавни планети към У7 или към планета/планети по оста 1/7 дом, трябва да има потвърждение и по дирекции - да има активност по АС/ДС, дирекция на/към У7 или на/към планети в 7 дом.  :blink:

Аз съм правила ректификацията на Рая.... :blink: , по няколко събития.... ;D , но достатъчно материал.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #769 -: Май 23, 2011, 04:52:33 am »
Щом има сключен брак и раждане, нейната ще да е била сравнително лесна.
Че има и карти без съществени събития, те са предизвикателство за астрологията и астролозите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #770 -: Май 23, 2011, 05:00:21 am »
Марайче, вярвам ти! :blink:
На мен сигурно старата карта повече ми харесва и си нагласям аспектите, така че да съвпаднат със събитията. :blink:
затова отстрани е най-реалния поглед върху картата и транзитите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #771 -: Май 23, 2011, 05:15:50 am »
Щом има сключен брак и раждане, нейната ще да е била сравнително лесна.
Че има и карти без съществени събития, те са предизвикателство за астрологията и астролозите.

Не бих правила ректификация без основни събития.... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #772 -: Май 23, 2011, 05:18:59 am »
Навремето с картата на бившия експериментирах, часът според майка му беше плюс/минус 20 минути, но АС не се променяше. Тогава все още нямаше кой знае какви събития, но после претърпя лека операцийка... Последваха завършване на ВУЗ, раздяла, служебни промени и като че ли ректифицираният час работи, но все още го подлагам на съмнение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #773 -: Май 23, 2011, 05:21:27 am »
това означава, че в следващите две години ще ми се ........
с тази прогресивна луна в 8-ми дом. :'(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #774 -: Май 23, 2011, 05:25:14 am »
Наистина престоят й в 8 дом не е много приятен период, но все някой хармоничен аспект може да направи по пътя си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #775 -: Май 23, 2011, 05:26:45 am »
Аспектите които прави са по-важни от дома в които е ситуирана.... ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #776 -: Май 23, 2011, 05:35:49 am »
Аспектите са повече от зле - квадрат марс и плутон (11дом) :'(
малко светлинка в тунела са секстилите с юпитер, сатурн и нат.луна и тригона с уран.
но няма как ще стискам зъби и ще се моля да свършва по-бързо.

*

Asol

• 4140
« Отговор #777 -: Май 23, 2011, 02:55:58 pm »
Според мен асцендентът на Рая е Везни може и да има малка разлика в точните градуси, но остта е тази. Раздялата със съпруга й се индикира при това положение. Нещата са придобили фактическа насоченост началото на февруари ? Ректификацията ми е на тази база. Вероятно е да има част от знака Телец в 7-мия си дом и по този начин да излиза на фокус квадрата Венера/Сатурн. По дирекции няма кой знае какви акценти.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #778 -: Май 23, 2011, 09:19:37 pm »
Изгряващ Скорпиони и изгряващи Везни по много различен начин изживяват раздялата.
А при Рая имаше и Луна във фиксиран знак в 7 дом (или близо до ДС) доколкото си спомням, преди да й бъде ректифицирана картата.
За АС Скорпион няма "всяко зло за добро", обикновено се подхожда много драматично и отделянето е много мъчително. Често ще чуете реплики от сорта "той/тя ми съсипа живота", "не виждам смисъл да живея без него/нея", "искам да ме няма" и т.н. преди да се съвземе такъв човек след първоначалния шок от раздялата, след като е станала факт. За да се превъзмогне болката (ако става въпрос за сериозни отношения), не стигат месеци, нужни са години. При изгряващия Скорпион няма "фръц-пръц, от днес живея нов живот" през първите месеци от раздялата, много по-трудно и по-бавно се съвземат в сравнение с Везните.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #779 -: Май 24, 2011, 12:41:19 am »
Най-вероятно, но при ас Везни и Плутон в първи нещата не са съвсем "чисти", а и тя си има и други фактори, които не са предпоставка за непукизъм. За по-детайлна информация са необходими и други събития в миналото.