Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 267779 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re:Прогресии и тълкуване
« Отговор #780 -: Май 24, 2011, 12:48:13 am »
за Скорпион/Телец оста нямам наблюдения, но акцентирани скорпиони около мен в изобилие - с пълна сила важи написаното
като добавка се превръщат в невероятни детективи по отношение на бившия, докато не отшуми болката

*

Lillie

• 30532
« Отговор #781 -: Май 24, 2011, 12:51:53 am »
Просто правя сравнение между реакциите по АС Скорпион и по АС Везни, респ. ДС Телец и ДС Овен. Съвсем различни са. А Рая има светила във фиксирани знаци. И въпреки това влиянието на знака на ДС винаги се усеща и в партньорските взаимоотношения, и в нагласата за партньорство като цяло. На родените с Телец или Скорпион на ДС им е много по-трудно да излязат от връзката (не говорим за еднодневки), дори ако се е превърнала във формална или отдавна агонизира. Докато при Овен или Везни на ДС има вероятност след настъпила вече раздяла следващият да се появи много по-скоро.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #782 -: Май 24, 2011, 12:54:46 am »
за Скорпион/Телец оста нямам наблюдения, но акцентирани скорпиони около мен в изобилие - с пълна сила важи написаното
като добавка се превръщат в невероятни детективи по отношение на бившия, докато не отшуми болката

Моите не съм ги следяла, но специално с бившия държа да бъда информирана как се развива личният му живот, в смисъл загрижена съм и му мисля доброто.  :P Искам да си хване сериозно гадже, за да тръгне и при мен (може би звучи егоистично  ;D), защото откакто се разделихме, сме като скачени съдове - има синхроничност в събитията.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #783 -: Май 24, 2011, 12:56:43 am »
защото откакто се разделихме, сме като скачени съдове - има синхроничност в събитията.

добре дошла в отбора :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #784 -: Май 24, 2011, 12:58:35 am »
Възможно ли е с изчезване на интересът да изчезне и синхроничността? :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #785 -: Май 24, 2011, 01:00:48 am »
Възможно ли е с изчезване на интересът да изчезне и синхроничността? :blink:

помислих, че някой ще си го помисли ;D като съм болна сензорите ми се изострят ;D
това няма нищо общо с интереса, ако държиш ще се до обясня

*

Lillie

• 30532
« Отговор #786 -: Май 24, 2011, 01:01:35 am »
Не ме интересува като мъж, просто отношенията се завърнаха там, откъдето бяха започнали - приятелство. И имам навика винаги да проявявам загриженост за това как протича животът на най-добрите ми приятели, макар и да се броят на пръсти.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #787 -: Май 24, 2011, 01:05:08 am »
Просто правя сравнение между реакциите по АС Скорпион и по АС Везни, респ. ДС Телец и ДС Овен. Съвсем различни са. А Рая има светила във фиксирани знаци. И въпреки това влиянието на знака на ДС винаги се усеща и в партньорските взаимоотношения, и в нагласата за партньорство като цяло. На родените с Телец или Скорпион на ДС им е много по-трудно да излязат от връзката (не говорим за еднодневки), дори ако се е превърнала във формална или отдавна агонизира. Докато при Овен или Везни на ДС има вероятност след настъпила вече раздяла следващият да се появи много по-скоро.

За огромно мое съжаление си абсолютно права.... :( :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #788 -: Май 24, 2011, 01:06:07 am »
Лили, идеята ми беше по-скоро за събитийната ректификация, а и в крайна сметка не познавам Рая, за да съм напълно сигурна в това, за което пишеш. Карта с карта не си прилича. Познавам хора с изгряващ Скорпион, на които скорпионския драматизъм не им е присъщ.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #789 -: Май 24, 2011, 01:11:17 am »
По нагласата за партньорство и към партньора често се познава знакът на ДС, хората без да искат се издават, съвсем несъзнателно. Разбира се, планета в съвпад с ДС или в 7 дом ще даде допълнително оцветяване. А в случая не визирах събитийната ректификация, правена на Рая, аз ангажимент спрямо нея не съм поемала. Принципно говоря. Анализирайки събитията и реакциите ни към тях, можем да си отговорим на въпроса кой знак на АС/ДС по ни пасва на нас.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #790 -: Май 24, 2011, 01:20:09 am »
Искам да Ви кажа , че познавам РАЯ визуално и в реала.....и като казвам , че има достатъчно материал за ректификация- значи е така!
А от знака АСЦ/ДСЦ  за мен е наивно да се правят изводи за това , кое как и защо...В противен случай нямаше да има и други оси-нали?! :rolleyes: Аз така мисля....-поправете ме , ако бъркам.... :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #791 -: Май 24, 2011, 01:28:30 am »
На мен не ми е нужно да я познавам, за да говоря принципно.
Интересно кой транзит е задействал случилото се при нея?
Сещам се, че имаше Венера по към края на Близнаци в опозиция с Нептун, макар и малко широчка. Не е изключено престоят на Уран в края на Риби да е натиснал спусъка, особено щом Венера е У7, и да е "узрявало" към края на престоя на Сатурн в Дева. Впечатляващи транзити към Марс (ако е У7) като че ли не виждам по това време, той нали някъде по към края на Везни се намира? Имам съвсем бегъл спомен от картата й, не съм се занимавала да я разглеждам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #792 -: Май 24, 2011, 01:34:28 am »
Лили , аз по време на първата раздяла с мъжа ми през 2008 нямам кьорав транзит, прогресия и дирекция към управителя на 7-ми...Имам други индикации.... Но , раздялата беше факт....
Нали знаеш , че колкото банална и буквална може да изглежда астрологията , понякога е забулена в огромни воали.... ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #793 -: Май 24, 2011, 01:38:16 am »
Е, хубу де кой спори за информацията, с която разполагаш за ректификация ?  :rolleyes: Просто споделих мнението си от едно събитие, с толкова информация разполагам. Венера може да е У7, но може голяма част от знака Телец да е в 7, а управителят да е Марс. Иначе, да има активност към Венера, но не е само това. Ако може ще помоля Рая да ми отговори на въпроса за времевия период, който написах по-горе. След това ще се обоснова защо мисля, че Марс е У7.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #794 -: Май 24, 2011, 01:41:24 am »
Взема се под внимание окончателната раздяла, когато се тегли чертата и край, а не раздели, които имат изразена цикличност във времето, т.е. партньорите ту се разделят, ту се събират.
Мисля, че индикациите за развод ще са по-различни от тези за физическа раздяла само, ще са замесени допълнителни домове и управители. Но ти си й ректифицирала картата, за какво говорим, разводът (ако формалното му приключване вече е факт), трябва да бъде отразен в картата.
Ще трябва да разгледам картите на мои близки, при които годината на фактическа раздяла не съвпада с годината, в която се развеждат, може да излезе нещо интересно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #795 -: Май 24, 2011, 01:41:38 am »
аз пък не я вчрвам тая работа- транзит към дирекционна венера на сатурн да има? ако е телец, респективно, ако е марс
ако не бъркам на Рая годината и е асц везни, то ще бъде задействана оста 1-7, плюс възел и т.н.
 опс. да се допълня може да бъде засегнат и у на асц.
друго- може да е по юпи, ако брака е с давност 12 г. и да има завръщане
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #796 -: Май 24, 2011, 01:44:04 am »
Е, хубу де кой спори за информацията, с която разполагаш за ректификация ?  :rolleyes: Просто споделих мнението си от едно събитие, с толкова информация разполагам. Венера може да е У7, но може голяма част от знака Телец да е в 7, а управителят да е Марс. Иначе, да има активност към Венера, но не е само това.

Не споря , само казвам , че инфо бол , а само по една ос не става ректификация... ;D
И с това всъщност исках да кажа , че нито асц , нито венера , нито марс са тези , които ще определят стойността на връзката и отношението ни , както и събитията последвали от това....
Планетата си е планета , но дома , диспозитора , декадата , градуса , скритите аспекти , прогресиите , дирекциите...имат огромно значение....Това исках да кажа... ;)

И понякога просто съжалявам , че се занимавам с астрология.... :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #797 -: Май 24, 2011, 01:47:08 am »
Да ви кажа, при мен ДС се включва и при промяна в средата, най-често се случва при започване на нова работа. До края на седмицата ще трябва да подготвя едни документи, а в началото на юни най-вероятно ще се сключва договор. Все още не знам кога ще е точната дата, но никак не е изключено да съвпадне с транзита на Меркурий или Венера през ДС. ДС се включва и при други обстоятелства, предвид опозицията му с АС.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #798 -: Май 24, 2011, 01:48:41 am »
Лили , аз по време на първата раздяла с мъжа ми през 2008 нямам кьорав транзит, прогресия и дирекция към управителя на 7-ми...Имам други индикации.... Но , раздялата беше факт....

Имаш дирекционно МС квадрат на Венера.  ;) Слънчево затъмнение на 11.09.2007 съвпад на натални Плутон и Уран и МС и опозиция на транзитен Уран на К4. Транзитен Марс е минал през тази точка през юли 2008-ма. :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #799 -: Май 24, 2011, 01:51:45 am »

Имаш дирекционно МС квадрат на Венера.  ;) Слънчево затъмнение на 11.09.2007 съвпад на натални Плутон и Уран и МС и опозиция на транзитен Уран на К4. Транзитен Марс е минал през тази точка през юли 2008-ма. :rolleyes:

На Марая картата работи като по часовник.  ;D

На мен навремето по дир. Венера в съвпад с ДС брак ми прогнозираха, а се оказа просто връзка... Верно, че по-трайна, няколко години изкарахме.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.