Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 266282 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: Прогресии и тълкуване
« Отговор #860 -: Януари 20, 2012, 02:11:03 pm »
Лили, айде едно бебе до края на 2012 ...

Ще бъде първото бебе, заченато в интернет мрежата.  ;D ;D

Е, много дълга опашка ще извади тая мишка нещо   ;D ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #861 -: Януари 20, 2012, 02:18:22 pm »
Момичета, според вас какъв тип събития може да даде тази прогресия?
Често казано, съм озадачена.

Прогр. АС е в съвпад с Нептун и същевременно прогр. Луна ще съвпадне с МС и ще направи секстил с Нептун и АС.

Лили, с тази прогресивна Луна на МЦ не се учудвам, че искаш да променяш кариерата.
На мен също ще ми наближи скоро МЦ, но едва ли ще имам такива подтици, като се има предвид какъв стрес ми донесе предишния опит за промяна, покрай транзита на нодалната ос и Уран върху У10. Но може би ще си разнообразя с някое и друго проектче на поприще, на което не сме били досега? Дано, дай Боже!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #862 -: Януари 20, 2012, 03:51:28 pm »
Лили, с тази прогресивна Луна на МЦ не се учудвам, че искаш да променяш кариерата.
На мен също ще ми наближи скоро МЦ, но едва ли ще имам такива подтици, като се има предвид какъв стрес ми донесе предишния опит за промяна, покрай транзита на нодалната ос и Уран върху У10. Но може би ще си разнообразя с някое и друго проектче на поприще, на което не сме били досега? Дано, дай Боже!

Налагат се и професионални промени, сигурно ще се връщам като наемен служител някъде, стига да си намеря работа.
Предстоят ми много сериозни разходи, които нямам възможност да финансирам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #863 -: Януари 20, 2012, 03:53:05 pm »

Налагат се и професионални промени, сигурно ще се връщам като наемен служител някъде, стига да си намеря работа.

Стискам палци, дано да попаднеш на добър работодател. какво точно търсиш?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #864 -: Януари 20, 2012, 03:56:39 pm »
Ако знаех и аз какво точно търся.  :-[
Кандидатствах наскоро в една фирма за "координатор проекти" и в друга за "специалист туризъм". Но предвид голямата безработица и кризата, с която непрекъснато се парадира, обикновено след такива кандидатствания не се стига дори до интервю. Във Варна като цяло нещата на трудовия пазар никога не са били Ок, дори има един лаф за тукашните работодатели - трябва ти да му плащаш, за да работиш".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #865 -: Януари 20, 2012, 04:02:57 pm »
Лили, с прогресивна Луна на МЦ, защо не се " прежалиш" да се
пренесеш при някой ( поне докато мине кризата ), пък може и да се получи нещо  ;)
( но трябва да оставиш на някой котките )
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #866 -: Януари 20, 2012, 04:08:43 pm »
Интересна алтернатива, но няма при кого.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #867 -: Януари 20, 2012, 04:17:09 pm »

Няма, защото не си " освободила място" в живота си за някого-
избрала си котките....
( коте ще си вземеш след това , а не преди )
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #868 -: Януари 20, 2012, 04:19:05 pm »

Няма, защото не си " освободила място" в живота си за някого-
избрала си котките....

Ако някой наистина държи на теб, и с котките ще те вземе  :blink:, но не в това е въпросът.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #869 -: Януари 20, 2012, 05:02:07 pm »
Не разбирам изобщо, но принципно Нептун, а за него питаш основно, не ме кефи. И гледай да не те изработят.
И с Асц. ти, и с МС-то ти, и с къщата.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #870 -: Януари 20, 2012, 05:03:20 pm »
А под Асц.-то ти имам предвид да почнеш някаква здравословна програма превантивно. Ко искаш - таласотерапия, нептунска някаква такава.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #871 -: Януари 20, 2012, 05:07:25 pm »
И гледай да не те изработят.

Аз съм се родила изработена, Дидке, на мен ми го пише на челото.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #872 -: Януари 20, 2012, 06:30:25 pm »
И гледай да не те изработят.

Аз съм се родила изработена, Дидке, на мен ми го пише на челото.  ;D

Е, не е така! Просто си го избий от главата. Мисля, че контактите с различни хора биха те обогатили.

« Отговор #873 -: Януари 21, 2012, 09:55:11 am »
Повече ме притеснява квадратурата на прог. Слънце със Сатурн. В прогресивната карта е разходяща, но не знам какво е положението с натален Сатурн.

Да, тая квадратура доста злини свърши, повтаря се и по дирекция, вече разходяща.
Предстои опозиция на дир. Слънце с нат. Уран. В момента имам дир. Луна в съвпад с нат. Сатурн, започна да действа от втората половина на изминалата вече година, периодът е доста стресов.

Лили,
прогр. Слънце каре Сатурн и квинконс Плутон/пр.Луна -човек, притиснат от обстотелствата,търсещ алтернатива,самотен,
пр.Луна опозе Венера /Марс- пази се от прибързани избори,нептун опозе юпитер същото,те са предпоставка за грешни такива
уран опозе мерка/слънце импулсивни ,необмислени решения,внимавай с документи,тау каре със сатурн в 8, наследствена собственост
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #874 -: Януари 21, 2012, 11:46:02 am »
уран опозе мерка/слънце импулсивни ,необмислени решения,внимавай с документи,тау каре със сатурн в 8, наследствена собственост

Решението ми да се изнеса е съвсем обмислено, просто това е "по-малкото зло" при тези обстоятелства.
Засега се отказах да продавам/заменям старото жилище, защото това е единственото място, където мога да се нанеса. Няма да предявявам претенции и за част от наследството, но няма и да подписвам никакви откази, ако случайно това ми се предложи. А погрешно решение няма как да се вземе, когато имаш една-единствена алтернатива.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #875 -: Януари 21, 2012, 12:28:23 pm »
Прецакай Нептун с работа в корабна агенция.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #876 -: Януари 21, 2012, 12:33:43 pm »

И за това трябват връзки.  ;D (иначе с удоволствие)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #877 -: Януари 21, 2012, 01:31:50 pm »

А ти що все пак не си заявиш интереса, ако това те интересува. Ето тук съветите на Анабел за проактивност са напълно на място.
Един от клиентите ни е една от най-големите държавни компании. Практически през последните година-две аз си работя в нея - там се помещавам и си ходя в офиса само чат-пат. Тоест, имам поглед върху хората и средата отвътре. Обичайно се схваща, че в такава компания не можеш да влезеш без връзки и протекции и никой "случаен" не се и пробва. Ами, не е така. Има такъв глад за читави кадри, че са склонни на компромиси със стаж, умения, езици, само и само да влеят свежа кръв на мотивирани хора. Имат много добри заплати и много приличен социален пакет - доста над средното ниво в страната. Но те не обявяват конкурси за свободни места - именно, за да не ги накацат разни депутатски и министерски синчета. Канят на интервюта и хора, случайно подали си някакво безадресно заявление на интерес през уеб - сайта им. И ги назначават. Не поголовно де, често такива хора са безпочвено претенциозни и без покритие нахакани. Но се случва. В отдела, с който работя най-често, има две - три такива, читави, "ничии" попадения и се оправят съвсем прилично.

*

Uran

• 6041
« Отговор #878 -: Януари 21, 2012, 01:32:34 pm »

Знам, че трябват връзки. Заплащането там е четирицифрено още от края на 90-те.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #879 -: Януари 21, 2012, 01:39:28 pm »
Момичета, аз съм се пробвала, шансът е почти нулев. През целия си живот съм намирала работа само по обяви, през конкурси и изпити съм минавала и накрая се озоваваш в колектив, в който ти си единственият назначен без връзки и препоръки. Да не говорим за това, че и в повечето туристически агенции искат задължително изкаран Amadeus/IATA курс, който струва четирицифрена сума (сам си го плащаш), а накрая вземаш не повече от 500 лв. заплата.
В една туристическа агенция (имат и корабна), когато се явих на събеседване, директно ми заявиха "Да, вие имате и необходимото образование, и необходимия стаж в областта, но нали разбирате, че ако се яви човек с "препоръки", ще го назначат него?". И така се случи.

Диди, аз те разбирам  :blink:, но във Варна нещата не стоят така. Тук те подритват като топка, ако никой не стои зад теб. Глад за кадърни кадри има, но шуробаджанащината е пуснала много здрави корени.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.