Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 267196 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Прогресии и тълкуване
« Отговор #940 -: Януари 22, 2012, 10:52:16 am »
Цитат
Вървят интрижки на работното място, стават свалки и всичко е един голям е...к. В една туристическа агенция имам приятелка и там са със същия манталитет. Докато шефката е в офиса, й се мазнят, а в момента, в който напусне помещението, започват екипно да я обсъждат. 
- основен начин за прекарване времето на работното място.

и пак ли шефа е виновен за това? или сами си го правим, пък после се оплакваме колко несправедливо е всичко.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #941 -: Февруари 12, 2012, 12:37:16 am »
Прогресивен марс на асц /рак/ как го тълкувате?

След година ще ми е в точен съвпад. Не искам да чувам за операции:)
Управлява ми 10ти дом. Надявам се нещо хубаво с работата да ми се случи.

А прогресивно слънце върху нат. луна в 11-ти дом? Сега ми са в съвпад. Бебе не ща!
Слънце упр. 2-ри дом.
« Последна редакция: Февруари 12, 2012, 01:15:56 am от venerra »
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Divna

• 2478
« Отговор #942 -: Февруари 12, 2012, 02:08:30 am »
Divna, ти в България ли живееш ...

Нe.

имаш ли изобщо лични впечатления от "работното място" ...

Да.

ходила ли си на интервюта за работа в България ...

Разбира се.

била ли си част от трудов колектив тук?

Да, била съм.

« Отговор #943 -: Февруари 12, 2012, 09:10:20 am »
Момичета, хич хабер си нямам от прогресии,при мен сега пр Луна и Слънце са в съвпад с нат ДЦ,Венера и Марс? Какви събития предполага?  ;) В радикса Венера е на трон по дом,Марс е У2?
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #944 -: Февруари 18, 2012, 01:22:46 pm »
Здравейте, отдавна чета форума и доста научих, но сега искам да помоля за малко помощ, като ще кажа аз какво си мисля също. Тази година (2012) ще имам прогресивно новолуние в 11 градуса Стрелец, в 11-ти дом, точно върху натален Нептун, който е управител на 2-ри натален дом. От наученото за 11-дом си мисля за евентуално партньорство, някакъв нов общ проект, може би с артистичен или креативен уклон, права ли съм? Иска ми се да вярвам, че ще има положително (желания, мечти) раздвижване в материален план (управител на 2-ри дом аспектиран), но не и да се надявам напразно, разбира се. Наталният ми Нептун прави много широки тригони (7 градуса) с натален Юпитер в 3-ти в Овен и натален Сатурн в 7 в Лъв, но тези градуси ми се струват доста за бавни планети. Искам да попитам колко широк орбис да разглеждам при прогресивна/натална планета, особено по-бавните? Отделно от това, тазгодишният ми солар започна също с новолуние, точно на рожденото ми Слънце в 9-ти дом, в съвпад с Уран, това само мисля че акцентира върху някакъв нов период, но се опитвам да разгадая прогресищта в момента. Благодаря предварително за помощта. Прикачила съм прогресивната карта.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #945 -: Февруари 18, 2012, 01:40:23 pm »
А как да изчисля това прогресивно новолуние
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #946 -: Февруари 18, 2012, 01:47:27 pm »
Astro.com - Extended Chart Selection - Natal and progressions в падащото меню и вече зависи кога ще го имаш или си го имала, можеш да променяш датите.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #947 -: Февруари 18, 2012, 01:53:16 pm »
Може де е индикатор за забременяване ,но и аз се занимавам от скоро и не съм много наясно .Транзитният Юпитер ще премине през  4 и 5 дом тази година ,а и новолунието ти е в съвпад с прогресивния Меркурий( управител на 5 и 8 нат.дом)

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #948 -: Февруари 18, 2012, 02:10:11 pm »
Може би наистина има предпоставки за бременност/освен това, което спомена карита се вижда и квадрат на пр. АСЦ към Нептун У2 в 11 дом, което не е пряко свързано, но в допълнение акцентира в/у 2/8 и 5/11/ . тр. Юпитер ще направи и тригон с Меркурий от 5-ти, както и Луната ще получи квадрат от Сатурн, а в женска карта обикновено съм забелязъл, че при тежък транзит към нея е възможно нещо подобно, ако има и други фактори .
От друга страна поне на око забелязвам, че мп Слънце/Луна е възможно да е силно аспектиран .

Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #949 -: Февруари 18, 2012, 02:16:48 pm »
Бременност едва ли ще е, аз имам вече дете и нямам нова връзка... Би било крайно... смело от моя страна. Нищо не е изключено, разбира се, просто предполага твърде бързо развитие - нова връзка, че и да имам доверие, чак и да тръгна да раждам от този човек.

Какво е "мп Слънце/Луна"?

Да, и Меркурий е там, което мен ме затруднява, защото освен на 5 и 8, той е управител и на 6-ти дом - Близнаци. 5 и 8 освен с наследство, не знам иначе как да ги вържа, ако трябва да ги връзвам. А наследство няма откъде да получа, дори и да има починали в семесйтвото, парите липсват, както и недвижими собствености (на името на сина ми са). Като добавя и 6-ти дом, съвсем се оплитам. Вярно, че има и секстил от новолунието към Плутон в 8-ми, пак парите на другите, но то може и други варианти да има.
« Последна редакция: Февруари 18, 2012, 02:20:54 pm от Ronia »

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #950 -: Февруари 18, 2012, 02:28:21 pm »

Какво е "мп Слънце/Луна"?

Това е средната точка м/у Слънце и Луна . Той отговаря за нешето отношение към партньорствата/брачни, интимни/.

Ако приемем, че не е бременност, значи е вероятно да се появи нов човек в живота ти/в солара си имаш ли предпоставки за подобно нещо?/

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #951 -: Февруари 18, 2012, 02:44:02 pm »
Ами... не смея много да му се надявам, ето го солара.  :-\ Иначе от години пиша и все се надявам оттам да изникне нещо (5ти и 6ти дом), но досега не се е случило. Не знам накъде да го извъртя, пропускам нещо явно. От лотарията не ми се вярва да спечеля. В солара ми беше направило впечатление, че МЦ е на Луна/Сатурн в 7-ми, но... дали е достатчно не съм сигурна, вярно и Венера/Меркурий на СЛВ... но в 10-ти все на работа ми прилича. Вероятно бъркам някъде.
« Последна редакция: Февруари 18, 2012, 02:49:05 pm от Ronia »

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #952 -: Февруари 18, 2012, 04:15:48 pm »
На мен ми изглежда като възможност за нова връзка - АСЦ Везни/сол.Венера в квадрат със сол.Марс  ;D/, имаш си и сол. Юпитер в сол 7-ми, при това е сол.У5, отделно сол.АСЦ е в квадрат с нат. Луна У7 т.е има предпоставки за любов, които се застъпват и с транзити .

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #953 -: Февруари 18, 2012, 04:18:10 pm »
Ох, интересни времена се задават явно. ИНаче благодаря з апомощта, сега пак ще разгледам това, което си описал.

*

Grace

• 2257
« Отговор #954 -: Февруари 18, 2012, 06:05:10 pm »
Ronia, да не вземеш да се ожениш  ;D
при всички случаи водещо място през годината ще имат партнъорствата; взаимоотношенията ще бъдат на предн план, мисля

« Отговор #955 -: Февруари 18, 2012, 06:22:44 pm »
Момичета, много ще съм благодарна,ако може да погледнете картата и да кажете нещо по нея  ;)
Притесняват ме това парти в 7 дом  :-\ Има ли индикации за бременност  :(
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #956 -: Февруари 18, 2012, 06:28:03 pm »
Ronia, да не вземеш да се ожениш  ;D
при всички случаи водещо място през годината ще имат партнъорствата; взаимоотношенията ще бъдат на предн план, мисля

Доста скоростно ще да е действието в такъв случай!  ;D Това за взаимоотношенията/партньорствата от солара или от прогресията? Аз все виждам работа и кариера в тия карти, нещо хич не виждам друго. Всъщност аз и много искам да съм с хубава работа и добра заплата, де. Виждам, каквото ми се иска явно.  :-[

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #957 -: Февруари 18, 2012, 06:57:37 pm »
Ако се ръководиш по 10 дом, той не е само професионалният живот, а и социалният статус като цяло, което включва и партньорствата .

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #958 -: Февруари 18, 2012, 07:10:28 pm »
О, разбирам сега. Да очаквам брак придружен от социален статус, значи.  ;D

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #959 -: Март 02, 2012, 01:48:06 pm »
Moje li malko pomo6t,vijdam opoziciata po osta 1-7 i tezi tejki planeti v 1 dom,dosta strahovito.Razvod li ,kakvo 6te da e,slance v 9 -4ujbina.Mnogo molia daite malko mnenie po kartata,izviniavam se za latinicata .