Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 267155 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Прогресии и тълкуване
« Отговор #1060 -: Септември 06, 2012, 10:47:11 am »
 ;D Много странна година е тази, не знам къде ще й излезе края, но имам чувството, че това е само началото.  :-[

*

Papy

• 4343
« Отговор #1061 -: Септември 06, 2012, 03:27:45 pm »
;D Много странна година е тази, не знам къде ще й излезе края, но имам чувството, че това е само началото.  :-[

И аз такова чувство имам, но не с   :-[, а с  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1062 -: Септември 06, 2012, 03:36:35 pm »
Ако знаеш колко искам.  :blink: И вярвам, де... Аз съм си непоправима мечтателка.  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1063 -: Септември 08, 2012, 08:22:11 am »
Аха-видях
Значи купонът ще е когато сатурн влезе в скорпион-на 2* ще направи квадрат с натален и ще е в/у слънце/уран

Papy, не знам дали си видяла, аз сега заабелязах, че Сатурн по дирекции е в точен квадрат с натален Нептун, а Марс в точен тригон пак с Нептун. Тоя Нептун...  :o Може би квадратът на Сатурн по транзити ще отключи тази верига...

*

Papy

• 4343
« Отговор #1064 -: Септември 08, 2012, 09:07:27 am »
Ами то нали винаги търсим 2-но и 3-но засичане, аз затова ти казах, че първо гледам транзитите, когато има индикации, гледам и прогресии и дирекции. И тогава вече чакам събитието :)
Само по едно от трите не бързам да очаквам

То затова и по солари само приблизителната посока виждам и много не им вярвам.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1065 -: Септември 08, 2012, 09:10:43 am »
Да, аз защото тръгнах точно да засичам кое се повтаря и забелязах и тези, преди ги бях пропуснала. Тоз Нептун ми взе здравето.  :-[

*

Papy

• 4343
« Отговор #1066 -: Септември 08, 2012, 09:19:51 am »
Значи таймингът е важен-до точния квадрат дир сатурн-нептун остават май 24'. Това най-лесно се вижда с програма, аз от телефона малко на око ги смятам. Но трябва да се види кога е точния квадрат и по това време транзитния сатурн къде е точно.
Иначе в натала са ти в тригон, аз не бих се притеснявала.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1067 -: Септември 08, 2012, 09:36:52 am »
Нептун е на 10.10 Стрелец, Сатурн и Марс са на по 9.5 съответно Дева и Лъв. Уран също е на 9.5 Стрелец, малко му остава до точния съвпад с Нептун. Значи да гледам минутите и горе-долу в месеци, така ли? До секунда ли трябва да е точен?

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #1068 -: Септември 08, 2012, 09:38:41 am »
Благодаря ти. Даа, подготвила съм се за много работа по Сатурн върху Слънце. Още повече, че е У1 и в солара е на Мцто в рецепция с Плутон У10, който пък е на Асц.

Сатурн дава осъществяване, не толкова "работа". Винаги ми е правело впечатление, че жени със Сатурн аспектиращ им Слънцето или имат успешен брак (по класическите разбирания - стабилен финансово, социално утвърдил се съпруг) или те търсят такава социална изява. Понякога и двете.

Скоро гледах хороскопа на Николета Лозанова - Слънце съвпад Сатурн и Уран - много ранни успехи и все пак като краен резултат това наистина е българката снимана за първи път на корицата на чуждестранен Playboy. Слънце в съвпад с Уран в женска карта дава и интересно дете или творчество (при нея определено ще е дете, съдейки по хороскопа на дъщеря и). Съпругът и също е "известен".  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1069 -: Септември 08, 2012, 09:44:39 am »
Не знам за Лозанова, крайно ми е извън полето на интереси. По принцип Слънце/Уран дават интересен отстрани живот, нещо необичайно има, обрати разни, често и промени... Такива работи. Аз обаче имам пред себе си и пример за много тежка изява на същия този съвпад, придружен от Плутон - мъжът, в когото се влюбих, пусках му картата. При него това се проявява като някакво преследване - смъртни случаи в най-близкото му обкръжение, в това число на най-близките му хора, неочаквани, внезапни. Много тежко проявление.  :(

На мен Сатурн без усилия от моя страна не ми е давал нищо, като това не значи някакъв къртовски труд, но все пак е имало влагане от моя страна. Дори ис амо емоционално.  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #1070 -: Септември 08, 2012, 09:54:37 am »
И на мен сатурн не ми е давал без труд, да не говорим за "успешния" развод

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #1071 -: Септември 08, 2012, 10:00:39 am »
Такива работи. Аз обаче имам пред себе си и пример за много тежка изява на същия този съвпад, придружен от Плутон

това е от Плутон, откакто е в Козирог, Плутон ако не ми носи работа с политически фракции (на европейско ниво), държавни институции, носи смърт на близки хора, мъже, описвани на 100 % от Плутон, или ме изпраща в някакви държави, системи, все обвързани с много власт, много пари, интриги, родови връзки, недостиг на енергия, дори кръвосмешения...неща, което не са по Сатурн.

Сатурн изисква влагане на лична енергия, но често това не е толкова хамалска работа (не е дева), колкото точно решение, в точния момент. Сатурн много добре познава материята и има интуиция, особено за тайминга.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1072 -: Септември 08, 2012, 10:07:59 am »
При този мъж за съжаление е тенденция по рождение, не е свързана с Плутон в Козирог. Големи трагедии.

Papy, дирекциите нали са градус=година? Правилно ли смятам: градусът има 60 минути, годината 12 месеца, значи 5 минути са месец време? Така ли е?  :-\

*

Papy

• 4343
« Отговор #1073 -: Септември 08, 2012, 10:40:46 am »
В общи линии е така, ма нали има различни видове дирекции; аз гледам тия в астрокома, там май са градус-година

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1074 -: Септември 08, 2012, 10:43:04 am »
И аз тях гледам. Затова деля 60 минути (един градус) на 12 месеца и получавам, че 5 минути са 1 месец. Бая ще почакам до аспектите с Нептун. Първо Уранът ще го чукне, де, но Уран при мен нищо не управлява, да видим. До два месеца някъде би следвало да се прегърнат.  ;D

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #1075 -: Септември 09, 2012, 10:09:48 am »
 В момента имам точен съвпад на транзитен Юпитер и Прогресивна Луна със СЛВ в 11 дом, Дир. СЛВ в 1натален и днес е точния съвпад на Прогресивен  АЦ с Плутон (У5) в 3 натален, но засега пълен застой във всяко едно отношение, освен малко повече грижи около децата.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1076 -: Септември 09, 2012, 06:56:14 pm »
Kak razpoznavate progresivnite planeti ot Stati4nite , ne moga da namerq informacia v Internet? na moqta karta naprimer koi sa i progresivnite i stati4nite planeti?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1077 -: Септември 09, 2012, 07:15:43 pm »
То си пише в табличката отдолу. Прогресии в зелено, транзити в червено.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1078 -: Септември 09, 2012, 07:19:43 pm »
Da no ot tova izliza 4e te Venera , Mars i Luna sa vinagi progresivni ....

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1079 -: Септември 09, 2012, 07:22:34 pm »
Proverqh za godini napred t.e. byrzite planeti sa vinagi progresivni