Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 267118 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Прогресии и тълкуване
« Отговор #1100 -: Ноември 22, 2012, 10:38:58 am »
Искам да помоля някой за помощ с тълкуването на картата. От доста време в живота ми няма никакво развитие, при всеки опит за такова, всичко се срива и се връщам в изходна позиция. Взаимоотношения, връзки, любов, кариера, финанси, обучение-никъде няма раздвижване и се опитвам да открия причината за това. Ще бъда много благодарна, ако някой разбиращ погледне :)

satin, сравнително скоро в синастрия, беше описала доста емоционална твоя връзка. С положителен или не развой, това е събитийност, или греша?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1101 -: Ноември 22, 2012, 12:30:24 pm »
Satin, имам Венера в същия знак и почти в същия градус (21 гр. 46 м.) - положението е почти аналогично при мен, само че без разправии и конфликти ситуации, като времетраене също, без никакво развитие. При последната опозиция на тр. Сатурн с нат. Венера реших да приключвам тоя театър, впоследствие контактът се възобнови, но без промяна и развитие. Скептична съм спрямо Юпитер, но очаквам с интерес секстила му с Венера.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1102 -: Ноември 22, 2012, 12:55:44 pm »
Satin, Lillie, декемврийското Новолуние ще е в точен тригон с Венерите ви. Очаквайте положителен развой, а при теб, satin, и с нотка на неочакваност, тъй като е върху Уран.  :blink: Не твърдя, че ще е в дългосрочна перспектива, но все хубави емоции за периода трябва да донесе.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1103 -: Ноември 22, 2012, 02:23:18 pm »
Благодаря, Грейс, отдавна не ми се беше случвало нищо хубаво (освен професионални промени, които определям като много положителни), дано се сбъднат прогнозите ви.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

norra

• 31
« Отговор #1104 -: Ноември 24, 2012, 06:07:20 pm »
Здравейте.
Соларният ми хороскоп за 2013 г. предвещава ужасни неща - финансови, професионални и здравословни проблеми, дори и инциденти, застрашаващи живота ми. Много ви моля да погледнете картата ми с прогресиите и да кажете дали и тя ще потвърди черните прогнози от солара. И как изобщо могат да се предотварят, избегнат или неутрализират подобни лоши аспекти? Ще съм безкрайно благодарна на всеки, който се изкаже по моя казус.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1105 -: Ноември 24, 2012, 06:38:17 pm »
Дай да видим и солара, за да сме наясно къде са заложени тези ужасни неща.

Абсурдно е да се правят фаталистични прогнози само по една соларна карта.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

norra

• 31
« Отговор #1106 -: Ноември 24, 2012, 06:43:05 pm »
Ето го солара

*

norra

• 31
« Отговор #1107 -: Ноември 24, 2012, 06:56:21 pm »
А ето и солара на детето ми. Неговият час на раждане със сигурност е точен.
Много благодаря за вниманието!

*

norra

• 31
« Отговор #1108 -: Ноември 24, 2012, 06:59:41 pm »
И там има разни притеснителни знаци. Или пък аз вече толкова съм се паникьосала, че все разни страхотии ми се привиждат.

« Отговор #1109 -: Ноември 24, 2012, 07:11:09 pm »
Ето го солара

споко сол.Юпитер в 12 дом е  като  застраховка каско и си е "закрила свише"
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

norra

• 31
« Отговор #1110 -: Ноември 24, 2012, 07:16:15 pm »
Да, и аз на него разчитам, но дали ще има сили да се пребори с многото неблагоприятни аспекти?!

« Отговор #1111 -: Ноември 24, 2012, 07:22:04 pm »
притеснявате точният съвпад на тр. Плутон върху Слънце,активирал нат. му каре с Плутон,коренни промени са заложени за бизнес или брачен партньор за мъжките фигури в твоя живот,но може и да засегне шефа ти,не го мисли негативно,може да  са финансови проблеми ,с кредити или съдебни, или просто да промените чрез  пътуване извън страната

*

norra

• 31
« Отговор #1112 -: Ноември 24, 2012, 07:29:13 pm »
Да, точно този съвпад на Слънце с Плутон ме притеснява от много време вече и се чудя къде ще удари. Дали само финансите ще пострадат или...? Междудругото през изминалата година сложих край на две дългогодишни приятелства. Какво ли друго ще трябва да трансформирам?

« Отговор #1113 -: Ноември 24, 2012, 07:31:16 pm »
виж го и тр. Уран на К2 идващ от 8 дом ще има промени в твойте и на партньора ти активи

« Отговор #1114 -: Ноември 24, 2012, 07:33:41 pm »
имате ли проблеми с недвижимост

*

norra

• 31
« Отговор #1115 -: Ноември 24, 2012, 07:34:56 pm »
Да, Топлофикация ни е погнала сериозно и в момента се притеснявам да не вземат да конфискуват апартамента ни.

« Отговор #1116 -: Ноември 24, 2012, 07:35:40 pm »
Да, точно този съвпад на Слънце с Плутон ме притеснява от много време вече и се чудя къде ще удари. Дали само финансите ще пострадат или...? Междудругото през изминалата година сложих край на две дългогодишни приятелства. Какво ли друго ще трябва да трансформирам?

а вариант - наследство

*

norra

• 31
« Отговор #1117 -: Ноември 24, 2012, 07:37:58 pm »
Много ви благодаря, Стреличке, че отделяте от времето си да разглеждате моя /нашия/ случай.

« Отговор #1118 -: Ноември 24, 2012, 07:38:17 pm »
Да, Топлофикация ни е погнала сериозно и в момента се притеснявам да не вземат да конфискуват апартамента ни.

договорете някаква разсроченост,защото като застане тр.плутон върху У4 срещу У12 Сатурн, нищо не се знае,той действа с методите на мафията събира зъдълженията с лихвите,без сантимент  :'(

*

norra

• 31
« Отговор #1119 -: Ноември 24, 2012, 07:40:48 pm »
Притеснявам се и за здравето на баща ми, но наследство ....не знам откъде може да дойде