Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 266753 Прегледи
Re: Прогресии и тълкуване
« Отговор #1160 -: Декември 17, 2012, 07:45:38 pm »
да е станал баща /не знам как ми дойде на акъла,ма скорошният съвпад на пр.луна/слънце,указва нов етап в живота му,нов партньор,слънцето е диспозитор на У7
или пр.асц върху плутон, и сатурнов възврат във 2,У4 да е получил нещо от недвижимост или пък да е закупил такава,указва лични действия свързани със собствени средства
и недвижимост или желание за стартиране на собст.бизнес
« Последна редакция: Декември 17, 2012, 07:50:09 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1161 -: Декември 17, 2012, 07:52:01 pm »
да е станал баща /не знам как ми дойде на акъла,ма скорошният съвпад на пр.луна/слънце,указва нов етап в живота му,нов партньор,слънцето е диспозитор на У7
или пр.асц върху плутон, и сатурнов възврат във 2,У4 да е получил нещо от недвижимост или пък да е закупил такава,указва лични действия свързани със собствени средства и недвижимост

Не е получавал,не е закупувал,но е получил предложение за бизнес-партньорство. :blink:

« Отговор #1162 -: Декември 17, 2012, 08:13:23 pm »
но е получил предложение за бизнес-партньорство. :blink:

тр.уран на дсц.-очаквай неочакваното ,ако бизнеса е свързан с урановата енергия,иновации,интернет,компютри- ок
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Grace

• 2257
« Отговор #1163 -: Декември 18, 2012, 01:33:58 pm »
Satin, Lillie, декемврийското Новолуние ще е в точен тригон с Венерите ви. Очаквайте положителен развой, а при теб, satin, и с нотка на неочакваност, тъй като е върху Уран.  :blink: Не твърдя, че ще е в дългосрочна перспектива, но все хубави емоции за периода трябва да донесе.

Grace наистино неочаквано започнаха да идват пари при мен и то точно в моменти, когато най много са ми нужни  ;D дано е по-продължително :D Венера е У2 и У7  ;D покрай Седми дом нищо за сега  :rolleyes:

Браво, satin  :blink: радвам се за теб, да продължаваш все така с хубавите емоции и да ги споделяш по малко и тук !  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #1164 -: Февруари 14, 2013, 06:39:49 pm »
Някой да си е хващал сериозно гадже при аспект на пр луна към у5?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1165 -: Февруари 14, 2013, 06:51:57 pm »
Сериозно гадже не, но при прогр. Луна на МС в опозиция към Марс (у5) напуснах работа, минах на свободна практика и срещнх един мъж.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1166 -: Февруари 14, 2013, 06:55:33 pm »
...минах на свободна практика и срещнх един мъж.

Тоест-влюби се?
Някаква (дори и кратка) връзка имаше ли?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1167 -: Февруари 14, 2013, 06:57:38 pm »
Връзка не може да се нарече това, по-скоро отношения. Под връзка разбирам друго и много повече неща.

Тази прогресия донесе изостряне на здравословен проблем в дома (при родител) и като цяло ескалиращо напрежение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1168 -: Февруари 14, 2013, 07:03:23 pm »
Връзка не може да се нарече това, по-скоро отношения.

Мерси, лили
Само да доуточним-харесвала си го, но не си била влюбена?

*

Papy

• 4343
« Отговор #1169 -: Февруари 14, 2013, 07:08:33 pm »
Интересно, че ти ми отговори първа-я да видим какво ще ти донесе юли месец :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1170 -: Февруари 14, 2013, 07:21:21 pm »
Интересно, че ти ми отговори първа-я да видим какво ще ти донесе юли месец :)

Ще видим какво ще ми донесе Уран в съвпад с У9, да не взема внезапно да емигрирам? Наистина вече не искам да оставам тук, само работата ме задържа, но и тя е за едното оцеляване. Впрочем ми харесва, доволна съм и си давам сметка, че в професионален план това е една от най-силните ми и положителни години, за сметка на всичко останало...

А краткотрайно влюбване имаше в края на 2008, след раздялата с бившия, но остана платонично, неконсумирано. Като че ли имаше симпатии и от отсрещната страна, но младежът така и не събра смелост, а впоследствие пътищата ни се разделиха - той напусна пръв работа, после аз. Би могло да продължи, можеше да направи някаква крачка, но вероятно просто не е бил моят човек. Тогава имах прогресивна Луна в разходящ квадрат с нат. Юпитер в 7 дом, човекът беше със Слънце в съвпад с Нептун в Стрелец и Юпитер на МС. Сещам се с какви очи ме гледаше на прощалното коледно парти и накрая нищо не направи, пъзльооо.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1171 -: Февруари 14, 2013, 07:26:19 pm »
Прогресивната Луна при мен прави точен секстил с натална Венера ,смятате ли ,че може да даде развитие в интимната сфера :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Papy

• 4343
« Отговор #1172 -: Февруари 14, 2013, 07:29:22 pm »

Ще видим какво ще ми донесе Уран в съвпад с У9, да не взема внезапно да емигрирам?

Той ще е малко по-късно, първо влюбването :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #1173 -: Февруари 14, 2013, 07:30:55 pm »
Акрукс, влизаме ти :)

Това за лили го написах, защото й предстои тригон по попитания въпрос

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1174 -: Февруари 14, 2013, 07:31:20 pm »
Прогресивната Луна при мен прави точен секстил с натална Венера ,смятате ли ,че може да даде развитие в интимната сфера :blink:

При подходящи обстоятелства би могла да даде. Но как ще проработи дадена прогресия зависи в голяма степен от обкръжението и начина ти на живот към съответния момент.

При мен опозицията на прогр. Луна към нат. Венера в 5 дом миналата година не донесе никаква връзка, но и аз не съм била в активно търсене. Може би ако бях поела някаква инициатива, както обикновено се прави - влажни погледи в профила на ФБ, регистрации по сайтове за запознанства, чатове с непознати мъже етц., щеше да проработи потенциалът на аспекта, но в коя посока - не се знае, все пак беше опозиция.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1175 -: Февруари 14, 2013, 07:37:51 pm »
При мен управлява интерсептирания Водолей в 3 дом и се намира в 12ти, на 8 гр. от Асцендента.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1176 -: Февруари 14, 2013, 07:59:06 pm »
Твоят не е ли откъм първи дом?
Моят е "забутан" в 12ти, но често за изгряващ Водолей ме мислят, понякога и за Везни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1177 -: Февруари 14, 2013, 08:54:00 pm »
Сега погледнах, че прогресивната ми Венера се е обърнала ретро. Прогресивната Луна пък е преминала през натални Венера, СЛВ и Хирон преди месец- два. :unsure: Нямам Слава Богу събития! Като се добави, че и в средата на септември имах и прогресивно новолуние в 9 дом риби, а и сега кофти солар....Ще си кютам :-X

На 28 декември 2012 е обърнала посоката прог. Венера. Не съм усетила нещо.
« Последна редакция: Февруари 14, 2013, 09:02:16 pm от Uran »

« Отговор #1178 -: Февруари 14, 2013, 09:25:03 pm »
Папи, при мен през лятото пр. Луна ще премине през натални нептун ( у 5), луна, марс (у7), ако има нещо, ще пиша.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Papy

• 4343
« Отговор #1179 -: Февруари 14, 2013, 09:44:56 pm »
Сега погледнах, че прогресивната ми Венера се е обърнала ретро. Прогресивната Луна пък е преминала през натални Венера, СЛВ и Хирон преди месец- два. :unsure: Нямам Слава Богу събития! Като се добави, че и в средата на септември имах и прогресивно новолуние в 9 дом риби, а и сега кофти солар....Ще си кютам :-X

На 28 декември 2012 е обърнала посоката прог. Венера. Не съм усетила нещо.
Никое от тези не ми звучи кофти, солара не съм го виждала
Но пък към края на декември, или януари имало ли е транзит, засягащ венерата някак?
Уж било важно като се обръщат