Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 267330 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Прогресии и тълкуване
« Отговор #1180 -: Февруари 14, 2013, 09:45:55 pm »
Папи, при мен през лятото пр. Луна ще премине през натални нептун ( у 5), луна, марс (у7), ако има нещо, ще пиша.

Я направо си виж и транзитите и ако трябва-да те омъжим :)

« Отговор #1181 -: Февруари 14, 2013, 09:50:13 pm »
Хаха, днес ми казаха, че съм отявлена феминистка (мъжко мнение), едва ли някой ще поиска да има такова "чудо" в къщата си  ;D точните транзити ще погледна утре и ще споделя.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

abroad

• 2187
« Отговор #1182 -: Февруари 14, 2013, 09:51:30 pm »
Някой да си е хващал сериозно гадже при аспект на пр луна към у5?

от лични впечатления всякак трябва да има връзка и със 7ми дом, къде по управление, къде по алмутенство, но пак - само пр. Луна не стига

*

abroad

• 2187
« Отговор #1183 -: Февруари 14, 2013, 09:53:05 pm »
Уж било важно като се обръщат

не ми харесва да съм като черна станция - но само това, далеч не стига по важност

*

Papy

• 4343
« Отговор #1184 -: Февруари 14, 2013, 09:58:24 pm »
Уж било важно като се обръщат

не ми харесва да съм като черна станция - но само това, далеч не стига по важност

Напротив-обаждай се-в момента нищо не твърдя
Само проверявам наблюдения или прочетено
За обръщането нямам наблюдения
За пр луна към у5-да
Не зависи какво у луната, само зависи дали има активен транзит

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1185 -: Февруари 14, 2013, 10:30:40 pm »

Да, при квадратура. И явно заради това нищо не излезе.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1186 -: Февруари 14, 2013, 10:33:50 pm »
дайте сега, да уточним, какво разбираме като сериозно гадже

*

Papy

• 4343
« Отговор #1187 -: Февруари 14, 2013, 10:51:52 pm »
С тръпка :)

*

abroad

• 2187
« Отговор #1188 -: Февруари 14, 2013, 10:57:13 pm »
С тръпка :)

знаех си аз, че не говорим за едно и също ;D
нали не иде реч за някоя еротична едномесечинка, дето после дори не си я и спомням
по моему трябва да е над едногодишна (или поне прескочила полугодие) връзка - ама, връзка, не "аз ходя с него, но той не знае", много моля нека си останем тук на земята, докато сме тук, де

« Отговор #1189 -: Февруари 14, 2013, 11:21:07 pm »
Папи, при мен през лятото пр. Луна ще премине през натални нептун ( у 5), луна, марс (у7), ако има нещо, ще пиша.

Я направо си виж и транзитите и ако трябва-да те омъжим :)

Папи, погледнах сега, май ще отложим Менделсон за по-светли времена, съвпадът е в Козирог, по това време ще е в съвпад с Плутон и квадрт Уран, не мисля, че последното вещае нещо положително и градивно...
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Papy

• 4343
« Отговор #1190 -: Февруари 15, 2013, 03:28:39 am »

Папи, погледнах сега, май ще отложим Менделсон за по-светли времена, съвпадът е в Козирог, по това време ще е в съвпад с Плутон и квадрт Уран, не мисля, че последното вещае нещо положително и градивно...

Много смешно :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1191 -: Февруари 15, 2013, 08:39:21 am »
нали не иде реч за някоя еротична едномесечинка, дето после дори не си я и спомням
по моему трябва да е над едногодишна (или поне прескочила полугодие) връзка - ама, връзка, не "аз ходя с него, но той не знае", много моля нека си останем тук на земята, докато сме тук, де

Точно така.  :blink:

Но понякога и месечинките се помнят, особено силно еротични.  ;D

Друг е въпросът със сериозните връзки, с моя петодомен стелиум май не събуждам такива намерения. И тогава избираш между еднодневки, месечинки или просто да останеш сам, да не се ангажираш с плитки отношения.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1192 -: Февруари 15, 2013, 09:11:10 am »

Да, при квадратура. И явно заради това нищо не излезе.

Аз пък се "сгаджосах", както казвате ;D, с мъжа ми при квадрат на пр. луна с натален марс в 7-ми

Тази година ще имам много аспекти на пр. луна - сега има тригон към нептун и асцедента, после тригон с наталната си позиция, съвпад с натална венера и секстил с марс. Гледах преди като е правила тези аспекти какво се е случвало, но съм била много малка за да направя сръвнение. Пък и тогава пр. луна е била в новолунна фаза, а сега е балсамична, точно преди новолуние, има разлика и то голяма.

Уран, много странно че нищо не се е случило, я виж в ефимеридите кога точно е била стационарна - би трябвало последните 2-3 години да е била стационарна ако на 28 декември вече е ретро, нали?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1193 -: Февруари 15, 2013, 10:01:54 am »
В момента имам опозиция на пр Луна с тр Плутон. Как го тълкувате? Луната ми е в 9 сега

Аз по рождение си я имам тази опозиция, така че винаги съм била малко или повече черногледа (особено, когато и Сатурн мина през Плутона)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #1194 -: Февруари 15, 2013, 12:40:48 pm »

Много смешно :)

И аз се надявам повече поводи за смях да има  :P

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1195 -: Февруари 15, 2013, 04:14:46 pm »
При мен предстой съвпад на Юпитер, У5 с пр. Луна. Ще споделям, близо е вече, към април се пада. Акрукс, като знаеш какво става по това време с овнешките ни луни, какво би предсказала? Пари или любов?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1196 -: Февруари 15, 2013, 04:16:24 pm »

Аз пък се "сгаджосах", както казвате ;D, с мъжа ми при квадрат на пр. луна с натален марс в 7-ми

а Марс У5  ли е при теб?

Не, 4-ти и 9-ти.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1197 -: Февруари 15, 2013, 06:40:57 pm »

И аз се надявам повече поводи за смях да има  :P

Исках да кажа, че положението не изглежда зле. Тр плутон в кофти аспект към нат луна е притеснително, всичко друго може да е и хубави неща

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #1198 -: Февруари 15, 2013, 07:19:02 pm »
Толкова ли пък е страшен този твърд аспект на Плутон към Луна ? Догодина и пр. Луна ще мине през наталното си положение, когато е и квадрата .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Papy

• 4343
« Отговор #1199 -: Февруари 15, 2013, 08:15:14 pm »
Толкова ли пък е страшен този твърд аспект на Плутон към Луна ? Догодина и пр. Луна ще мине през наталното си положение, когато е и квадрата .

За тия с квадрати в натала-не толкова :)