Цитат на: issidorra в Февруари 15, 2013, 12:40:48 pmИ аз се надявам повече поводи за смях да има Исках да кажа, че положението не изглежда зле. Тр плутон в кофти аспект към нат луна е притеснително, всичко друго може да е и хубави неща
И аз се надявам повече поводи за смях да има
Цитат на: Papy в Февруари 15, 2013, 09:54:30 pmако се повтарям с нещо старо - сорипр луна съвпад/опозиция/квадрат пр марс - наблюденя?При мен има опозиция, ама не знам, за какво да я обвинявам :blink:
ако се повтарям с нещо старо - сорипр луна съвпад/опозиция/квадрат пр марс - наблюденя?
Марс е У1/8 и е в 1-ви, прогресивната Луна е в 7-ми, но и натално си имам опозиция между тях
Марс е У1 и е в 1-ви
Да У1 в първи е. Венера е в съвпад с Asc и Марс, явно от там са ми миловидните черти. Във физиката ми се е отразил до толкова, че нямам нужда от фитнес и съм доста издръжлива на физическо натоварване, за изумление на околните :blink:
ти вече я видя, нали заради твоето любопитство беше публична
Без оправдания
Попитай скорпионовата ми Луна
за разкош е и в съвпад с Плутон Венера е и в тригон с Уран... и в съвпад с Лилит... имам и квадратура Слънце/Уран
Слънце 19'36 в Риби , Уран 17'55 в Стрелец, Венера 22'03
Не зная какво ще е това голямо постижение, нямам засега никакви планове... Така съм се снишила и живея ден за ден.Но промяната утре може да не е промяната, за която мислим днес... Всичко тече, колелото се завърта.