Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 267477 Прегледи
*

Kler

• **
  • 576
Re: Прогресии и тълкуване
« Отговор #1320 -: Юли 17, 2013, 12:46:00 pm »
каква орбиса ползвате? 4,5град много ли е за съвпад?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1321 -: Юли 17, 2013, 12:47:47 pm »
каква орбиса ползвате? 4,5град много ли е за съвпад?

Ужасно много...
Градус..ни повече-ни по-маллко.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1322 -: Юли 17, 2013, 12:48:45 pm »
благодаря

*

Марая

• 28287
« Отговор #1323 -: Юли 17, 2013, 12:53:30 pm »
Някой наблюдавал ли е прогр. Венера съвпад асц. в мъжка карта, като Венера У2, 9. При мен е било преди 20 години и не помня :blink:

Ще интерпретирам...,без спомени от която и да е карта...
При всички положения може да си сигурна, че ще стане по-суетен..,възможно е да му се роди дете-момиче, което да промени ценностите/2-ри/ и материалните му запаси...Възможно е да предприеме далечно пътуване...,поява на млада жена...,или радост от дъщеря..,любовница...Аналогии на Венера, които ще засегнат лично него.
Ах, ти, Марая, сега ще пуснеш зрънцето на съмнение в това кротко и мирно семейство ;D
И ако дойде господинът и ме попита: Ще ми простиш ли, ако ти изневеря? Аз ще кажа: Разбира се, на мъртвец всичко се прощава. ;D
Шегувам се, разбира се, интересното е, че иска да има дъщеря. Иначе по-суетен от това, няма на къде.

Венера ще опозира ДСЦ?! ;D Но..това не е достатъчно за изневяра..Какво има в 7-ми...,какво се случва в 5-ти..,а в 9-ти?! ;D :rolleyes:
Едва тогава можем да говорим за съмнение... ;)
Но..,ПР.Венера често дава пари..и това да не забравим.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1324 -: Юли 17, 2013, 05:23:51 pm »
А прогр.Венера в квадрат с нат.Юпитер У6 и МЦ(в съвпад са по-малко от градус)  как може да се прояви?В натала Венера е У4 и У11 и е в Д11,Телец  :unsure:

« Отговор #1325 -: Юли 17, 2013, 05:45:01 pm »
А прогресивна Луна съвпад прогресивно Слънце в мъжка карта? Слънцето е У7,Луната У2...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1326 -: Юли 17, 2013, 05:57:46 pm »
А прогресивна Луна съвпад прогресивно Слънце в мъжка карта? Слънцето е У7,Луната У2...

Това  е прогресивно новолуние, мнооого важен период, в нета има много писано.

« Отговор #1327 -: Юли 17, 2013, 05:59:30 pm »

Това  е прогресивно новолуние, мнооого важен период, в нета има много писано.
Благодаря! Ще видя за какво става въпрос  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1328 -: Юли 17, 2013, 08:12:47 pm »
Как бихте тълкували точен тригон между упр. на АСЦ на мъж и жена?
И женската Луна е на път да мине през упр. на АСЦ на мъжа...
Е, айде връзка, де!

Това само по прогресии ли..? Много общо така? Ако са тежкари управителите.. няма мърдане. При бързаците, дори меркурий, какво значи "е на път да мине", то амен-амен 1 * си е 1 год.
Това за женската луна най-оптимистично ми звучи, но нямам наблюдения чак върху "упр на ас". Тука до есента на един мъж ще му минава луната връз моя упр на асц, ама да си кажа не разчитам на такава прогресия "да ни събере".

Сатурн и Слънцето са управителите. Негов е Сатурна.
Луната се движи по-бързичко. Минава през знак за около 2,5 години. Сега е на 1 градус почти в Рак, а неговият Сатурн е на 5 градуса.
Синастрията не е слънце, по транзити е интересна работата, но не се случва нищо. Много се дърпа младежа. А композит е още доста рано да се гледа.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1329 -: Юли 18, 2013, 08:20:23 am »
а прогресивно АЦ върху натална венера У1 и У8 как го тълкувате? Прогресивната венера сключва секстил с наталното АЦ и натален юпитер У3

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1330 -: Юли 18, 2013, 08:29:50 am »
а прогресивно АЦ върху натална венера У1 и У8 как го тълкувате? Прогресивната венера сключва секстил с наталното АЦ и натален юпитер У3

А пр. венера не прави ли тригон с наталния десцедент? За мен аспекти по прогресия между остта асц десц и венера показват в женска карта сключване на брак или въобще някакво по-сериозно обвързване.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1331 -: Юли 18, 2013, 08:35:34 am »

А пр. венера не прави ли тригон с наталния десцедент? За мен аспекти по прогресия между остта асц десц и венера показват в женска карта сключване на брак или въобще някакво по-сериозно обвързване.
венера е в стрелец, ДЦ в овен. май прави точен тригон, малко ми е трудно още да отчитам аспекти по картата

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1332 -: Юли 18, 2013, 08:44:32 am »
А пр. венера прави ли аспекти с натални или пр. планети? Пр. луна къде е?

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1333 -: Юли 18, 2013, 08:53:32 am »
пр венера прави още тригон с марс У7, но орбиса е 3 градуса.
пр луна прави -  секстил с нат. меркурий У9, У12. тригон с нат. нептун У3. секстил с нат плутон У2. и квадрат с нат. хирон.
прогресивна луна с прогресивни планети: секстил меркурий и юпитер, тригон нептун, квадрат хирон.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1334 -: Юли 25, 2013, 09:22:03 pm »
След няколко години пр Слънце ще направи съвпад с натална Венера. Слънцето е У5, а Венера - У1. Та се чудех... да не ми донесе бременност? :rolleyes:
« Последна редакция: Юли 25, 2013, 09:26:52 pm от Shreya »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1335 -: Юли 25, 2013, 09:41:38 pm »
След няколко години пр Слънце ще направи съвпад с натална Венера. Слънцето е У5, а Венера - У1. Та се чудех... да не ми донесе бременност? :rolleyes:

Темите са:
Брак, любов,пари...От статуса на планетите ще стане ясно,какъв ще бъде ефекта от прогресията..Но..,като цяло любовта е в кърпа вързана.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1336 -: Юли 25, 2013, 09:48:51 pm »
При мен сега има подчертана нептунова активност - по прогресия, дирекция и в тазгодишния солар.

Кой ли ще ме излъже?  :-[

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1337 -: Юли 25, 2013, 10:01:34 pm »
Да, напоследък имам много интересни и запомнящи се сънища, засега това е проявлението - много силна връзка с миналото, с несъзнателното и със света на мъртвите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1338 -: Юли 25, 2013, 10:15:07 pm »
Нептун не е планета..,която може да бъде усетена от всеки натив.
Тя действа силно в картите на хора на изкуството...,на онези свързани с морето /бизнес/...,когато в наталната карта е в Гокленова зона. И не на последно място...,когато индивида е преминал през Сатурнов възврат.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1339 -: Юли 25, 2013, 10:22:28 pm »
На мен ми действа от дете, представям си какво ще се случи след възврата. Щях да пускам тема за ъглови нептуни, но все забавям, понеже ние цялото семейство сме такива. Баба кара нептунова опозиция по 1/7 и не спира да сънува и усеща хората.

Вероятно има и силна Луна в картата и? :rolleyes:
А защо не и аспект м/у Луната и Нептун? :blink: