Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 266523 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Прогресии и тълкуване
« Отговор #1360 -: Август 26, 2013, 01:29:00 pm »
Вкусно звучи, ммм

На мен пък и в телец не ми се готвише, ама никога не ми се е готвило. Но искам сега да ръководя ресторант и това е.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1361 -: Август 26, 2013, 01:32:23 pm »
Нова, от тебе готвач може би няма да излезе, но писател - определено! Главен редактор - още по-добре!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1362 -: Август 26, 2013, 01:36:35 pm »
Вкусно звучи, ммм

На мен пък и в телец не ми се готвише, ама никога не ми се е готвило. Но искам сега да ръководя ресторант и това е.
И аз искам да си шия сама роклите. Значи аааайде дано!! ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #1363 -: Август 26, 2013, 01:37:13 pm »
Нова, от тебе готвач може би няма да излезе, но писател - определено! Главен редактор - още по-добре!

Оф, така и Енигма веднъж каза, а скоро една дружка нефорумна ми каза, че трябвало да пиша, пиша... И въобще много хора, но то може да е нещо прогресионно само... Аз май и така говоря, ама писането повече ми се отдава в този миг повтарям, не по принцип, по-скоро дикцията ми е специфична и разпознаваемо-запомняща се, не толкова дар словото.
Хора, като звъня по телефон някъде в институция, компания.., а е минало време, години.. и хората си спомнят бащиното ми име )))))))) Само едно време по л-ра все трябваше да чета на глас работата си да чуеше класа как трябва... )))) Рибешки мерк кво да го правиш )

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #1364 -: Август 26, 2013, 01:48:03 pm »
Съни, ти си един интересен човек, много ме радваш :)  :wub: :rolleyes: :wub:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1365 -: Август 26, 2013, 01:48:53 pm »

Оф, така и Енигма веднъж каза, а скоро една дружка нефорумна ми каза, че трябвало да пиша, пиша... И въобще много хора, но то може да е нещо прогресионно само... Аз май и така говоря, ама писането повече ми се отдава в този миг повтарям, не по принцип, по-скоро дикцията ми е специфична и разпознаваемо-запомняща се, не толкова дар словото.
Хора, като звъня по телефон някъде в институция, компания.., а е минало време, години.. и хората си спомнят бащиното ми име )))))))) Само едно време по л-ра все трябваше да чета на глас работата си да чуеше класа как трябва... )))) Рибешки мерк кво да го правиш )

Имаш талант не само да говориш. Особено за сатира! :)

Съни, ти какво пишеш?

Какво ще ме посъветвате, кога да си извадя един зъб? Не ми се мисли, какво ме чака!

:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

Нова

• 3491
« Отговор #1366 -: Август 26, 2013, 01:50:05 pm »
Съни, книга ли ще пишеш? Кога ти е предречено?

Благодаря за комплиментите, мили думи, дано не ви разочаровам.

« Отговор #1367 -: Септември 15, 2013, 03:45:21 pm »
Пр.Юпитер тригон АЦ?Как би се отразил?

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #1368 -: Септември 15, 2013, 09:24:59 pm »
Пр.Юпитер тригон АЦ?Как би се отразил?

До колкото разбирам Асц е натален, а не прогресивен? Предвижването на юпитер в прогресията е много бавно, по-скоро затвърждава натални аспекти и ги подчертава.

Може да е подобряване, затвърждаване на репутация; започване на висше образование; пътуване в чужбина или старт на множество пътувания; също така контакти с чужденци, в живота навлизат хора с юпитеров акцент, понеже аспекта ще задейства оста Асц - Дсц , може и узаконяване на връзка

Разгледай от кой дом идва юпитер, кой дом управлява и от кой прави аспекта и в кои знаци за допълнителна информация:))) Прогресиите се активират от лунации, а действието на пр. юпитер ще е дълготрайно, понеже се движи много бавно в прогресията.
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #1369 -: Септември 15, 2013, 10:07:55 pm »
При мен пр.Венера е в сх. квадрат с ИЦ/МЦ,а пр.Слънце в сх.секстил с Асц..Венера в натала е У4 и У11,а Слънце е У2 в 10-ти.Някакви предположения?

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #1370 -: Септември 15, 2013, 10:32:58 pm »
При мен пр.Венера е в сх. квадрат с ИЦ/МЦ,а пр.Слънце в сх.секстил с Асц..Венера в натала е У4 и У11,а Слънце е У2 в 10-ти.Някакви предположения?

значи пр. слънце ще прави тригон към дсц.. може да доведе нови бизнес партньори, издигане в службата, което да увеличи доходите ти. Не знам дали си бракувана, може да срещнеш подходящ мъж за това, понеже 10ти дом е и социалния статус:)

А пр. венера в кой знак и дом е?
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #1371 -: Септември 15, 2013, 10:55:14 pm »
Пр.Венера е в Рак в 12-ти нат и 11-ти пр.дом

« Отговор #1372 -: Септември 16, 2013, 04:43:43 pm »
xtz,много ти благодаря!!! :88:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1373 -: Септември 16, 2013, 09:42:47 pm »
Какви орбиси ползвате за прогресивна планета върху наталното Слънце?
И да не отварям друга тема за дирекционна планета върху наталното Слънце?
А върху друга планета, която не е Слънце?
Последен въпрос, колко време действа съвпад на две прогресивни планети, в случая Слънце и Луна? Предстои ми другия месец, нищо не ми се е случило още.

Имам наблюдения за събитийност от градус и половина преди точен аспект за прогресивно Слънце. За дирекционните нямам.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #1374 -: Септември 16, 2013, 09:56:59 pm »
За прогресивни до 2гр,за дирекц. 1 гр.Ще имаш прогресивно новолуние-потърси има много инфо.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #1375 -: Септември 16, 2013, 10:08:05 pm »
За прогресивни до 2гр,за дирекц. 1 гр.Ще имаш прогресивно новолуние-потърси има много инфо.
Да, знам че така се казва. Но още не съм прочела много, освен че ме чакат 14-15 хубави години, за разлика от последните. Толкова много ми се иска чисто нов живот! И ще си го направя. :) Мерси, Ремедеос!

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #1376 -: Септември 16, 2013, 10:12:36 pm »
Дай Боже да ти се случи най.доброто!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1377 -: Септември 17, 2013, 08:25:55 am »
Да, знам че така се казва. Но още не съм прочела много, освен че ме чакат 14-15 хубави години, за разлика от последните. Толкова много ми се иска чисто нов живот! И ще си го направя. :) Мерси, Ремедеос!

Що реши, че ще са хубави години? На мен ми предстои същото, февруари е точния съвпад на прогрисивните слънце и луна, казват, че е най-тъмно първата година от новолунието. При мен и пр. слънце ще мине в критичен градус и ще сменя знак.

При теб новолунието в кой дом и аспектира ли лична планета?

*

Нова

• 3491
« Отговор #1378 -: Септември 17, 2013, 08:29:30 am »
И защо цели 14-15? Мен ме изуми времевия интервал.

« Отговор #1379 -: Септември 17, 2013, 08:34:11 am »
При прогресивно Новолуние през 2002 г. в четвърти натален дом - Скорпион, в точния градус забременях с дъщеря ми. В годината, която следваше сключих брак, купихме жилище и родих второто си дете. Новолунието няма аспекти с натални планети.