Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 267268 Прегледи
Re: Прогресии и тълкуване
« Отговор #1420 -: Ноември 30, 2013, 11:21:16 pm »
Не съм го казала аз това.Не съм толко напред,че да си измислям нови теории  :P
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1421 -: Ноември 30, 2013, 11:29:07 pm »

А кой?
Цитирай... :blink: Любопитна съм... и за първи път чувам подобно нещо... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1422 -: Ноември 30, 2013, 11:31:06 pm »

А кой?
Цитирай... :blink: Любопитна съм... и за първи път чувам подобно нещо... :rolleyes:
Плутонианец е човекът, в чиято карта Плутон е в силна позиция – например, ако е свързан със Слънцето, Луната, асцендента или медиум цели; такъв човек е и онзи, който има няколко планети в Скорпион.  А ето е линк към книгата: http://liraprint.com/index2.php?page=shop.product_details&flypage=&product_id=54&category_id=4&option=com_virtuemart&Itemid=2

« Отговор #1423 -: Ноември 30, 2013, 11:33:58 pm »
Според тази теория и ти си Плутонианка...Нито е гордост,нито е обида да си Плутонианец.Просто на тези хора живота им е малко по-труден,но това само ги прави по-силни!

*

Марая

• 28287
« Отговор #1424 -: Ноември 30, 2013, 11:42:26 pm »
Според тази теория и ти си Плутонианка...Нито е гордост,нито е обида да си Плутонианец.Просто на тези хора живота им е малко по-труден,но това само ги прави по-силни!

Знам я книгата. От опит казвам, че не е така.
Всяка планета е по-силна когато попада на кардиналните оси. Тя е акцент в картата...
Или АСЦ,МЦ,ДСЦ,ИЦ са кардиналните оси. Планетата в Гокленова зона има най-високия статус.
При мен например е под въпрос Плутонианка или Уранянка?
Имам и Плутон и Уран на МЦ и двете квадратират Слънцето и двете тригонират Луната...
Да..АСЦ се управлява от Плутон ...но 1-ви дом е стрелец.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1425 -: Ноември 30, 2013, 11:44:05 pm »
Напоследък си мисля, че ако човек има светило, аспектирано от Плутон, в съответната област Скорпионите ряпа да ядат....
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #1426 -: Ноември 30, 2013, 11:44:17 pm »

Всяка планета е по-силна когато попада на кардиналните оси. Тя е акцент в картата...
Или АСЦ,МЦ,ДСЦ,ИЦ са кардиналните оси. Планетата в Гокленова зона има най-високия статус.
Имам и Плутон и Уран на МЦ и двете квадратират Слънцето и двете тригонират Луната...

До колко градуса орбис се гледа за тези неща, Марая? Понеже четох няколко различни версии
« Последна редакция: Ноември 30, 2013, 11:48:21 pm от Crabby »
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Марая

• 28287
« Отговор #1427 -: Ноември 30, 2013, 11:46:06 pm »

До колко градуса орбис се гледа за тези неща, Марая?

За Луна и Слънце до 8* ...за другите планети до 5*.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1428 -: Ноември 30, 2013, 11:49:16 pm »
Качвам си картата с прогресии и дирекции.Очаквам вашите критики  :blink:

За мен ти си Меркурианец. Управител на АСЦ и МЦ - Меркурий...в точен аспект с Луната...
Виж и кой е синтатичния ти знак.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #1429 -: Ноември 30, 2013, 11:50:06 pm »
Аха значи при мен е Плутон?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1430 -: Ноември 30, 2013, 11:51:59 pm »

Да...Силен Плутон и силно аспектиран.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #1431 -: Ноември 30, 2013, 11:54:13 pm »

Да...Силен Плутон и силно аспектиран.

Не знам да се радвам или да плача.

Благодаря ти Марая за отговора :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #1432 -: Ноември 30, 2013, 11:55:28 pm »
Напоследък си мисля, че ако човек има светило, аспектирано от Плутон, в съответната област Скорпионите ряпа да ядат....

Що? ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1433 -: Декември 01, 2013, 12:07:31 am »
Ми що.... Представи си ярка Плутонова Луна - дали в твърд аспект с Плутон или в Скорпион. Тези чувства не се овладяват. Дяволите са в теб, скелетите с в гардероба, а целия свят е против теб. Наблюдавам такива хора от известно време.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #1434 -: Декември 01, 2013, 12:14:36 am »
Ми що.... Представи си ярка Плутонова Луна - дали в твърд аспект с Плутон или в Скорпион. Тези чувства не се овладяват. Дяволите са в теб, скелетите с в гардероба, а целия свят е против теб. Наблюдавам такива хора от известно време.

И двете планети са женски. Луната е студена,а Плутон топъл. И двете са свързани с подсъзнанието. Тези хора имат проблеми с еоционалния си свят.
Но...това не ги прави скорпита. Скорпиона никога не е победен. И никога не е на страната на победените. А този аспект често води до загуби ..не само еоционални.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1435 -: Декември 01, 2013, 08:12:17 am »
Винаги ми е било странно някой като каже - аз съм сатурнианец, аз съм плутонианец, в други форуми ако има тема за скорпион например и се записват всички - кой с луна в скорпион, кой с венера в скорпион, кой с венера в аспект с плутон. И какво общо имат тези хора със скорпиона? Нищо общо не могат да имат със слънчев скорпион, и защо трябва такива обобщения да си слагаме?
И тук във форума бях чела една тема за "сатурнясала" венера, е няма такова нещо - независимо от аспектите й, венера си е венера в съответния знак ако ще и точен съвпад със сатурн да има.

Мен като каква бихте ме определили - нептунианка (слънце в риби, У1 и в аспект с нептун) или юпитерианка (защото слънцето има аспект и с юпитер, а той е в ъглов дом...) нито едно от тези обобщения не ме описва.

« Отговор #1436 -: Декември 01, 2013, 08:14:44 am »
Прочети линка,който съм дала за Плутонианците.Не е задължително да имаш стелиум в Скорпион,за да си Плутонианец.Търсят се твърди аспекти със Слънце,Луна,АЦ и управител на АЦ.Колкото повече толкова по-силно е влиянието.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1437 -: Декември 01, 2013, 08:22:08 am »
Аз казвам, че съм против такива обобщения - какво означава плутонианец?!? За мен нищо не значи :rolleyes: И го казвам защото наблюдавам хора и с плутон на осите, и с много скорпионски планети, и с акцентиран 8ми дом (вкл се моа) никой от тях не бих определила като плутонианец. Чисто и просто за мен това е празно от съдържание и безполезно обобщение.

« Отговор #1438 -: Декември 01, 2013, 08:22:56 am »
Не става дума за черти на характер,а за съвсем други неща  :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1439 -: Декември 01, 2013, 08:24:26 am »
Какви?