Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 266417 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Re: Прогресии и тълкуване
« Отговор #1500 -: Януари 08, 2014, 10:54:56 am »
Гледам карта със Сатурн на МЦ в прогресията, а в натала е К11. Има повишение в работата за момента като проявление. Но той има и сол. Юпитер на сол МЦ.

« Отговор #1501 -: Януари 08, 2014, 10:56:39 am »
На моята пр.Луна и остана един секстил с Уран и преминава в скорпион,където  на 6гр.ще съвпадне с наталната.(това ще е първият и аспект)

При секстила с Уран има ли нещо за отбелязване?

За сега нищо интересно под слънцето.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1502 -: Януари 08, 2014, 11:07:10 am »
На мен пр. Слънце ми е на нат. К9, след един градус ще направи съвпад с нат. Венера. Там очаквам някакво раздвижване.
А пр. Луна в прогресията направи триго към пр. Слунце и секстил към Марс и Юпитер - нищо. Сега е в каре със себе си в натала и тригон към нат. Венера. Още няма никакви събития.

Какво раздвижване, това е мноого важно :o

Иначе другите аспекти наистина може да не донесат нищо съществено. При мен и съвпада на пр. луна с натална венера и юлв, и върху тях затъмнение и нищо :-\

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1503 -: Януари 08, 2014, 11:09:12 am »
На мен пр. Слънце ми е на нат. К9, след един градус ще направи съвпад с нат. Венера. Там очаквам някакво раздвижване.
А пр. Луна в прогресията направи тригон към пр. Слунце и секстил към Марс и Юпитер - нищо. Сега е в каре със себе си в натала и тригон към нат. Венера. Още няма никакви събития.

Какво раздвижване, това е мноого важно :o

Според мен брак и деца. Аз и по солар имам засегнати такива теми.

Последната ми връзка е започнала на точна опозиция на пр. Слънце с пр. Марс, У9 и пр. Юпитер, У5. Луната е на 1 градус в Рак. При него Луната е на нула и малко в Близнаци, в сходящ квадрат с Венера, на 29 градуса в Лъв. Луната управлява 9-ти и сменя знака в 8-ми, а Венера е У1 и У8 в 11-ти. Скоро пр. Венера ще му направи съвпад с нат. Марс, У8.
« Последна редакция: Януари 08, 2014, 11:19:28 am от 3apa »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1504 -: Януари 08, 2014, 11:17:13 am »
Слънце и венера кои домове управляват при теб?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1505 -: Януари 08, 2014, 11:18:48 am »
Слънце и венера кои домове управляват при теб?

В натала ли? Слънцето е У2, Венера е У11 и У4.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1506 -: Януари 08, 2014, 11:23:38 am »
Много добре, 11ти дом е домът на получената любов. Много хубава прогресия е това, венера има ли аспекти с малефици?

*

Uran

• 6041
« Отговор #1507 -: Януари 08, 2014, 11:58:12 am »
Прогресивното ми Слънце е в 29 -ия градус понастоящем Доста неща се посрутиха покрай мен, в мен и за мен.
Нямам визия за нещата отнасящи се  до  бъдещето ми. Някакъв полуорганизиран хаос.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1508 -: Януари 08, 2014, 12:03:57 pm »
Прогресивното ми Слънце е в 29 -ия градус понастоящем Доста неща се посрутиха покрай мен, в мен и за мен.
Нямам визия за нещата отнасящи се  до  бъдещето ми. Някакъв полуорганизиран хаос.

В Овен ли влиза? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #1509 -: Януари 08, 2014, 12:13:37 pm »
Да, ще влезе в овен и ще настъпи Хирон, СЛВ и Венера. Не мисля, че ще усетя венерините хубавини заради другите двамца.)))

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1510 -: Януари 08, 2014, 12:16:32 pm »
Много добре, 11ти дом е домът на получената любов. Много хубава прогресия е това, венера има ли аспекти с малефици?

По натала - не. В прогресията след 3 градуса ще направи опозиция с Плутон.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1511 -: Януари 08, 2014, 12:19:24 pm »
Да, ще влезе в овен и ще настъпи Хирон, СЛВ и Венера. Не мисля, че ще усетя венерините хубавини заради другите двамца.)))

Стресови са първите градуси..,докато се приспособи към знака..,но все пак по тригонократие Слънцето е отлично поставено..,мъжки знак -ян енергия.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #1512 -: Януари 08, 2014, 12:31:53 pm »
Като енергия, мисля, че повече ми импонира овчата.)) Тез риби ме правят меланхоюична.)) Да се маха Слънчо от тях. Да изсърбвам, това, което имам да сърбам и да си потръгнат нещата.)))

*

Марая

• 28287
« Отговор #1513 -: Януари 08, 2014, 12:49:12 pm »
Като енергия, мисля, че повече ми импонира овчата.)) Тез риби ме правят меланхоюична.)) Да се маха Слънчо от тях. Да изсърбвам, това, което имам да сърбам и да си потръгнат нещата.)))

Нормално е..ти си под управителството на Уран...
Би трябвало вече да усещаш ингреса...на Слънцето. От Рождения ден нататък нещата ще са по-различни.Виж какво правят Лунациите в знаците полусекстилиращи Слънцето.
Къде е ПР.Луна?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1514 -: Януари 08, 2014, 12:56:23 pm »

Помня, че и пр. новолуние си имала наскоро, нали?

*

Uran

• 6041
« Отговор #1515 -: Януари 08, 2014, 01:11:14 pm »
Прог Луна също е в овен Новолунието беше в риби. Като се замисля, последните години, доста хора покрай мен са били по оста риби -дева. Да оачаквам нешествие от фръцли и грубияни.))))

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1516 -: Януари 08, 2014, 01:23:18 pm »
Имам малък проблем - пр Слънце се движи градус/година. Но в прогресивната карта в астрокома ми излиза на 4гр в Телец, а ми е рождено в 28 Риби. Аз съм на 34г почти.
Не трябва ли да е на 02гр Телец?
Нещо не ми е ясна тази прогресивна карта. И Купсидите - те също са градус/година. Защо АЦ от 26 във Везни за 34г се е преместил само до 25 Скорипон?

:-\
« Последна редакция: Януари 08, 2014, 02:13:05 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Uran

• 6041
« Отговор #1517 -: Януари 08, 2014, 01:55:55 pm »
Яя, зависи и от минутите.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1518 -: Януари 08, 2014, 02:01:53 pm »
Не знам от какво зависи, но явно слънце-оси прогресират с различна скорост при различните люде. При мен асц е доста по-бърз от слънцето и вече отдавна го е задминал по прогресия.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1519 -: Януари 08, 2014, 02:02:45 pm »
Сори, не разбира  :blink: градус/година, какви минути? Ако изминава 1гр за година, то, минутите ще са еднакви минаги - напр. 0гр 57мин и 14 сек след 10 години ще е на 10гр 57 мин и 14 сек. Или движението е по-бавно?
Извинявам се, но днес съм доста off-line  :57: Може утре сама да си отговоря на въпроса, но днес не съм ок.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер