Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 266402 Прегледи
Re: Прогресии и тълкуване
« Отговор #1540 -: Януари 08, 2014, 03:25:44 pm »
На мен пр Асц в кой знак ми е?
Ако е скорпион ще са самообеся, виж моля те....

Сакън, недей! Като станеш на 80–90 г., вече може да обмислиш по-крайни мерки.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1541 -: Януари 08, 2014, 03:26:26 pm »
хахаххахахахха яко, Нерил

Ми кво, трябва пълна мобилизация на ресурса, за да оцелея след това. Когато всичко приключи  :blink:

Ми НЕРИЛ!!!! Наталният ти е в Лъв. За 35г, ако е стигнал до Скорпион, значи лъжеш за възрастта си. Чудно как си направил толкова отговори в астрофорум, като не можеш сам да си го намериш  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1542 -: Януари 08, 2014, 03:27:52 pm »

Все още ти е Лъв. Като ситгне Дева, ще станеш мрънкаш, досаден чичка на средна възраст тип дървен философ  :kissd:

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #1543 -: Януари 08, 2014, 03:29:37 pm »
хахаххахахахха яко, Нерил

Ми кво, трябва пълна мобилизация на ресурса, за да оцелея след това. Когато всичко приключи  :blink:

Ми НЕРИЛ!!!! Наталният ти е в Лъв. За 35г, ако е стигнал до Скорпион, значи лъжеш за възрастта си. Чудно как си направил толкова отговори в астрофорум, като не можеш сам да си го намериш  ;D
На 34 съм все още много моля!!!!!

Все още ти е Лъв. Като ситгне Дева, ще станеш мрънкаш, досаден чичка на средна възраст тип дървен философ  :kissd:
Аз дървен философ? Стиа бе, нема как да стане, най много да си фана некоя млада...Аз на 70 тя твой набор сега...Идеалка ще ми е
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #1544 -: Януари 08, 2014, 03:36:00 pm »

Батенце, мисля да живея поне до 95 минимална долна граница и секс да правя до 70 годишнината ми възможно най добрата граница ;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1545 -: Януари 08, 2014, 03:36:08 pm »
Какви аспекти трябва да има човек, за да повтори приключила вече връзка?

А Шопенхауер

« Отговор #1546 -: Януари 08, 2014, 03:42:04 pm »
Батенце, мисля да живея поне до 95 минимална долна граница и секс да правя до 70 годишнината ми възможно най добрата граница ;)

Жив и здрав да си… батенце, дано!

Какви аспекти трябва да има човек, за да повтори приключила вече връзка?

Ретро Венерата ли те навежда на такива мисли?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1547 -: Януари 08, 2014, 03:48:09 pm »
Не, Соник. транзита на ЮЛВ ми мина през натална Венера последните месеци и от там се замислям.
Плюс това, ретро Венерата ми е в 3ти дом. Не би ме навела на такива мисли там  ;D
« Последна редакция: Януари 08, 2014, 03:52:48 pm от Yaya »

А Шопенхауер

« Отговор #1548 -: Януари 08, 2014, 03:59:31 pm »
Не, Соник. транзита на ЮЛВ ми мина през натална Венера последните месеци и от там се замислям.
Плюс това, ретро Венерата ми е в 3ти дом. Не би ме навела на такива мисли там  ;D

Е, да не мислиш, че само в пети и седми действа? Току-виж получиш някое прочувствено писмо. Или пък ще идеш на гости при сестра си, а там — някой бивш… Не се заричай.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1549 -: Януари 08, 2014, 04:03:03 pm »

Е, да не мислиш, че само в пети и седми действа? Току-виж получиш някое прочувствено писмо. Или пък ще идеш на гости при сестра си, а там — някой бивш… Не се заричай.

Получих прочувствено обаждане... мейли многозначителни. Нямам сестра  ;)

А Шопенхауер

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #1550 -: Януари 09, 2014, 09:29:42 am »
ПР МС е на 29 гр във везни. Някой да има наблюдения при него какво се усеща и какво става като мине в скорпион?

Много е вероятно да си намериш някаква допълнителна работа или да имаш и още един источник на доход. Ако Г2 и Г8 получават добри аспекти се замисли за някаква инвестиция, която ще ти донесе пари.
Понякога щастието е благословия, но в повечето случаи е ЗАВОЕВАНИЕ!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1551 -: Февруари 16, 2014, 08:20:47 pm »
В момента имам съвпад на прогресивен връх на 2ри дом с плутон У5.
Какво може да ми донесе този период?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1552 -: Февруари 18, 2014, 08:50:22 pm »
Имате ли идея? :rolleyes:

*

ivola

• 41
« Отговор #1553 -: Февруари 18, 2014, 09:21:40 pm »
Ще имате страст към хазарта и удоволствията.Успех в борсови операции.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1554 -: Февруари 18, 2014, 09:25:40 pm »
Ще имате страст към хазарта и удоволствията.Успех в борсови операции.
Благодаря!
Странно,никога не съм имала страст към хазарта....
А,знаете ли колко време продължава тази прогресия?Колко е трайността й? Година-две?

« Отговор #1555 -: Февруари 21, 2014, 03:00:20 pm »
Прогресивно слънце -управител на 5-ти натален ,точен съвпад натална венера-управляваща 1и 6 в натала.Съвпада е в 11-ти и транзитен нептун -управител на 12-ти там.
Ако педположим таина любовна връзка-5-11-12 домове,каква е връзката с 6-ти дом.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1556 -: Февруари 21, 2014, 03:14:52 pm »
Връзката е с колега :blink:

« Отговор #1557 -: Февруари 21, 2014, 05:47:29 pm »
Връзката е с колега :blink:
Благодаря сладурка,да би могло да се тълкува така ,а ролята на нептун-вно всичко ще се окаже една голяма заблуда или платонична връзка. Би ли могло прогресията да се отключи от новолунието на 01 03-раликата е 3 градуса от съвпада или орбиса е голям.Благодар за включването.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1558 -: Февруари 21, 2014, 06:18:45 pm »
Малко голям ми се струва орбисът, но моето мнение е, че аспектите на пр. слънце към натални планети са изключително силни и нямат нужда от лунация за да се активират. Пък в случая има и трнзит на бавна планета - нептун. Не бъди черногледа, нещата може да не завършат добре само ако венера в натала има лоши аспекти.

« Отговор #1559 -: Февруари 21, 2014, 06:47:40 pm »
Малко голям ми се струва орбисът, но моето мнение е, че аспектите на пр. слънце към натални планети са изключително силни и нямат нужда от лунация за да се активират. Пък в случая има и трнзит на бавна планета - нептун. Не бъди черногледа, нещата може да не завършат добре само ако венера в натала има лоши аспекти.
Много мило за бързия отговор.Надвам се на тази прогресия да пооправи малко нещата ,че последните години живота ми е пълен кошмар.Венера нма лоши аспекти ,тригон към марс в 6-ти,управител на 7-ти,12-ти е единствения и аспект.