Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 267579 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогресии и тълкуване
« Отговор #20 -: Ноември 18, 2009, 07:03:12 pm »
изобщо не съм съгласна! мойта е директна в натала......,нооо :( точно в годината в която обърна своя ход по прогресия в ретро останах вдовица. и няма любов.... :'(
Kakво ти управлява Венера в радикса?
п.пПитам, защото моята Венера след 3г. става ретроградна отделно Уран ще затисне наталната такава и други подобни гадости..
[/quote]

венера е във втори дом в натала. управлява 7-ми и 11-ти. венера е на градус анарета 29:33 мин.
прави тригон с дсц и секстил с асц.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #21 -: Ноември 18, 2009, 07:10:35 pm »
изобщо не съм съгласна! мойта е директна в натала......,нооо :( точно в годината в която обърна своя ход по прогресия в ретро останах вдовица. и няма любов.... :'(
п.пПитам, защото моята Венера след 3г. става ретроградна отделно Уран ще затисне наталната такава и други подобни гадости..

венера е във втори дом в натала. управлява 7-ми и 11-ти. венера е на градус анарета 29:33 мин.
прави тригон с дсц и секстил с асц.
[/quote]
На теб ти управлява връзките най- общо казано, но и моята е У4 и У11 и също е в критичен градус-0^21' в падение.
Надявам се да не се манифистира по този начин, по-добре аз да направя някакви забежки или нещо по Уран и Венера..знам ли какво.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Ноември 18, 2009, 07:28:32 pm »
уран мисля,че по същото време правеше съвпад с нат.венера.....
имах и възврат на сатурн.
виж уран , при мене астрологията работи до минути и за добро и за лошо. и аз мисля,че това е особенно добре. от времето,когато я ползвам на макс съм особенно настроена към предсказателната и част.

при теб е 4-ти , ??? ,трябва да се помисли , а и да се разгледа картата ти... ;) :) споко,ще  го измислиме и отработиме..... :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #23 -: Ноември 18, 2009, 07:50:08 pm »
С транзитен Уран в съвпад с Меркурий - управител на 7-ми и 9-ти дом аз се разведох.
А с транзитен Уран в съвпад с Венера У5 и У10, внезапно смених посоката на кариерата си.
« Последна редакция: Ноември 18, 2009, 07:54:55 pm от Небесна »

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #24 -: Ноември 18, 2009, 09:23:13 pm »
Четох някъде, че на човек с натална ретроградна Венера не му върви особено в любовта. Все пак не можем да очакваме качествено и пълно разгръщане на положителните качества на една планета, когато тя е ретроградна. Казват, че когато Венера се обърнела директно в прогресия, човек добива ново усещане, оценка и възприятие за себе си. А когато това се промени вътрешно се забелязва моментално и от околните.  ;D

Добре, не е ли логично, когато една планета от ретроградна стане директна да и се разгърнат естествените качества? При теб, Марая е обратната  ситуация на моята. Аз за момента определено не се чувствам особено добре с наталната си ретроградна и изгоряла Венера и си мислех , че като се обърне директно по прогресия, ще ми се просветлят нещата в тази сфера. Иначе по натал Венера ми управлява 6 ти и 12 дом и е  съуправител на 5 ти.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Nebesna

« Отговор #25 -: Ноември 18, 2009, 09:40:28 pm »
Когато наталния ми ретро Юпитер - управител на Асцендента, стана директен наскоро, станах много по-открита личност, много по-оптимистична и по-смела.

Марс ми е на 29,9 Везни директен по натал, но после е преминал в Скорпион и сега е ретрограден (връща се обрано към Везни). откакто се помня като съзнателна личност Марс все е бил ретро и не мога да разгранича влиянието му от това на директния.

Меркурий си ми е директен по натал. После стана ретрограден - бях около 14 годишна (точно, когато се кандидатстваше след 7-ми клас в езиковите и математическите гимназии). Такъв интелектуален мързел ме налегна точно по това време, че не е истина......Наскоро Меркурий пак стана директен - голямо писане на проекти падна.... че се е засилил и към 3-ти дом.....вече е почти на куспидата....проекти, презентации, комуникация, медии и много успешно партньорство (Меркурий е управител на 7/9).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Ноември 18, 2009, 09:50:18 pm »
При мен пък обратното. Когато Меркурий тръгна ретроградно по прогресия, започнах да се занимавам с астрология. По натал ми е директен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #27 -: Ноември 18, 2009, 10:37:50 pm »
На мен прогр Меркурий в прогресията се е тръгнал директен през 2006 та, но нямам забележителен спомен какво се е случило. ::) Той е У2 и У11 в натала. Тогава отказах едно предложение за работа от човек, който може и да се каже, че ми е приятел, но вече е конкурент  :P Това беше година, в която отказах още едно повишение, защото както се оказа по-късно те си имаха подставено лице за същата позиция. Тази позиция щеше да ми е от полза само, ако я бях използвала за трамплин в друга компания, но тогава имах други тревоги.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #28 -: Ноември 19, 2009, 10:28:34 am »
 Какво влияние би имало съвпад на тежка прогресивна планета с лична натална ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Skarlet

« Отговор #29 -: Ноември 19, 2009, 11:01:46 am »
Какво влияние би имало съвпад на тежка прогресивна планета с лична натална ?

Продължително.  ;D Предполагам,че това нищо не ти говори,но същото ми говори и написаното от теб.  :) Планета,знак,дом,аспекти с другите планети и т.н.??? Нищо не пишеш.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #30 -: Ноември 19, 2009, 11:54:28 am »
 ;D ;D ;D
Еми то аз така съм се изразила че и на мен ми стана смешно....
Мисълех си, относно образуването на точния съвпад на прогресивен Плутон с наталното Слънце. По натал са на около 4 градуса един от друг.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Skarlet

« Отговор #31 -: Ноември 19, 2009, 12:02:35 pm »
Да де,ама само ти си знаеш кво мислиш,пък питаш..  ;D Зависи как е поставено Слънцето в натала,пак да натъртя на това.  ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #32 -: Ноември 19, 2009, 12:04:06 pm »

Напоследък съм много разсеяна...направо отнесена от вихъра...
И ма мързиииииии....., та ма болиииии.....
Плутона е У4, в  Тао квадрат с Сатурн 10 дом, Луна 11 дом и Юпитер
5 дом, А слънцето е господар на асцедета също участник във въпросния тао квадрат.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #33 -: Ноември 19, 2009, 12:06:18 pm »
Щях да забравя,
Слъцето и Плутона са във Везни 2 дом.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #34 -: Ноември 19, 2009, 12:14:37 pm »
Ха.....сега видях, прогресивната Венера ми е в съвпад с наталното Слънце...., какво сега  ???
Ама тя, моята любофф е на ясла, така,че няма какво да търся под вола теле   ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #35 -: Ноември 19, 2009, 02:28:39 pm »
   Ам душата тя твоята либофф те подминала, някъде си спала или бляла.... ;D

« Отговор #36 -: Ноември 19, 2009, 02:36:46 pm »
   И аз чакам скоро време това да стане - ама има голяма вероятност и да я проспа...

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #37 -: Ноември 19, 2009, 09:57:46 pm »
Кажете сега какво го чака човек с прогресивна луна в пети прогресивен дом, след 3 градуса влиза в телец, същата прогресивна луна в 7 натален, а дирекционна луна в пети натален?

*

Asol

• 4140
« Отговор #38 -: Ноември 19, 2009, 10:19:20 pm »
Кажете сега какво го чака човек с прогресивна луна в пети прогресивен дом, след 3 градуса влиза в телец, същата прогресивна луна в 7 натален, а дирекционна луна в пети натален?

:o
Объркващо е.

Но все пак нещо по 5 и 7 дом ще да е.  :o
Луната в Телец е лакома, може да напълнее човекът.  ;)
;D ...може и да се задоми ...Телеца обича сигурността, пък и в седми. Ама един Господ я знае тази Луна какви ги мисли  ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #39 -: Ноември 19, 2009, 10:23:32 pm »
Ма проглесивната ще влиза в телец, дирекционната е таман влезла в риби, дето е в пети натален, иначе наталната е в козирог, трети.
И на мен ми направи впечатление това повторение на пети, пети, седми, затуй питах.

Примерно на мен пък дирекционна и прогресивна венера таман ми влизат в пети дом и двете, редно би било и на мойта улица да изгрее слънце.  ::)