Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 266572 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогресии и тълкуване
« Отговор #40 -: Ноември 20, 2009, 07:57:24 am »
Ма проглесивната ще влиза в телец, дирекционната е таман влезла в риби, дето е в пети натален, иначе наталната е в козирог, трети.
И на мен ми направи впечатление това повторение на пети, пети, седми, затуй питах.

Примерно на мен пък дирекционна и прогресивна венера таман ми влизат в пети дом и двете, редно би било и на мойта улица да изгрее слънце.  ::)

възможно е да направиш нови пътувания тук наблизо в БГ или в европата.да проведеш приятелски срещи и разговори със стабилни хора,да започнеш да се грижиш за сигурността си и да имаш късмет за постигането й.
смяна на дом .

а има ли съвпади в домовете ?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #41 -: Ноември 20, 2009, 09:03:08 am »
А до каква стапен третичната прогресия влияе на индивида ? Питам, защото знам че се използува при ректификация и също дава събитийност.
Това което ме интересува е , в какви случаи е така ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #42 -: Ноември 20, 2009, 09:14:42 am »
    Марая, нямам спомен дали съм питала, но при мен прогресивната  и дирекционната Венера са в съвпад,  - и правят едновременно съвпад с транзитния Плутон - и всичко това се случва в VІІ дом - Козирог, като Слънцето ми е на 9.28 градуса, транзитната Венера към рождения ми ден е на 7 градуса пак там....Според теб, какво трябва да се случи - има го мястото, средата и събитието - ама кое по-точно....?

*

Марая

• 28287
« Отговор #43 -: Ноември 20, 2009, 09:43:00 am »
    Марая, нямам спомен дали съм питала, но при мен прогресивната  и дирекционната Венера са в съвпад,  - и правят едновременно съвпад с транзитния Плутон - и всичко това се случва в VІІ дом - Козирог, като Слънцето ми е на 9.28 градуса, транзитната Венера към рождения ми ден е на 7 градуса пак там....Според теб, какво трябва да се случи - има го мястото, средата и събитието - ама кое по-точно....?

прати ми моля те на лични данните си :).

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #44 -: Ноември 20, 2009, 10:39:15 am »

Пети дом ми е празен като палачинка между звездите.  :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Ноември 20, 2009, 11:01:23 am »

нова любов

« Отговор #46 -: Ноември 20, 2009, 11:14:18 am »
 :-* :-* :-* - ихуууу

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Ноември 20, 2009, 11:22:47 am »
:-* :-* :-* - ихуууу

абе досега не съм бъркала :-[ :-[ :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Ноември 20, 2009, 01:36:24 pm »

Пети дом ми е празен като палачинка между звездите.  :(

кой е управителя и къде се намира?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #49 -: Ноември 20, 2009, 02:18:49 pm »
Така ме завъртя тайфунът през последните дни, че нямах време да се включа. Т

По темата - Марс ми е ретрограден в натала, в Телец - и оттогава си е все ретро в прогресията, така че по някое  време се намърда в Овен и не ще да излиза от там и това е. Не съм усетила промяна в принципа на изразяване, няма промяна в партньорствата или връзките, макар че откак е там, кариерата ми например е доста по-целенасочена, сферата е активирана. Марс ми управлява 6-ти и 11-ти натален. Сатурн в прогресията ми се обръща ретро и все си се върти върху себе си. Меркурий ми е ретро от 2004 година, като палува върху Луната и Венера в Скорпион. Заниманията ми с астрология наистина са от малко след това.

Наскоро Луната ми съвпадна с МС и влезе в десети. Там е и транзитен Уран, така че двамата ще си поиграят, дума да няма.
Пропуснала съм ингреса на Венера в Козирог - пресен-пресен, на два месеца  :-[. Я, козирогатите Венери да кажат как да се разберем с тая дама, при положение, че наталната ми е в разхайтения Скорпион. Ш'са спогодят ли двете или ...
И Венера значи е на два градуса вече от съвпада със СЛВ. Ами това е, ще се женя!
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Ноември 20, 2009, 03:00:08 pm »
Така ме завъртя тайфунът през последните дни, че нямах време да се включа. Т

Наскоро Луната ми съвпадна с МС и влезе в десети. Там е и транзитен Уран, така че двамата ще си поиграят, дума да няма.
Пропуснала съм ингреса на Венера в Козирог - пресен-пресен, на два месеца  :-[. Я, козирогатите Венери да кажат как да се разберем с тая дама, при положение, че наталната ми е в разхайтения Скорпион. Ш'са спогодят ли двете или ...
И Венера значи е на два градуса вече от съвпада със СЛВ. Ами това е, ще се женя!

това с луната е нещо интересно ,именно поради съвпада и с уран.нестандартни отношения в социума няма да те подминат.ще падаш и ще се изправяш.ще се качваш все по-нависоко след всяко падане. :)
а за венерата в козирог ;D ;D ;D ,ценителката ,практичната венера лесно ще се справиш.козирог и скорпион са в секстил. ;)

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #51 -: Ноември 20, 2009, 03:12:18 pm »
Прогресивния Марс ми е в Дева в 5ти, а Луната е в Лъв и е на два градуса преди да влезе в 5ти дом.Дали ще се появи нов любим?! :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Ноември 20, 2009, 07:28:38 pm »
Прогресивния Марс ми е в Дева в 5ти, а Луната е в Лъв и е на два градуса преди да влезе в 5ти дом.Дали ще се появи нов любим?! :-[

след като "цъфне" в/у к5 ще настъпят промените.5-ти дом е и късмета..... ,а квинконса е аспект по мое мнение близалка с кукичка.....така ,че няма да е лека връзка.виж ,кога пр.луна ще аспектира к5! ;)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #53 -: Ноември 20, 2009, 09:32:25 pm »
А с прогресивен Марс на 2 градуса от ИЦ? Да не се изпотрепем у дома? ! :'(
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Ноември 21, 2009, 06:29:07 am »
А с прогресивен Марс на 2 градуса от ИЦ? Да не се изпотрепем у дома? ! :'(

pitai lilietq ima opit s mars okolo IC :).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #55 -: Ноември 21, 2009, 03:41:50 pm »
Прогресивен Марс в съвпад с ИЦ може да означава и нещо друго, не се тълкува като наталния.
Радикален Марс на ИЦ има много значения, не са само скандали. Също така има значение дали картата е на мъж или на жена. В мъжка карта, понеже мъжът е по-близо да марсовия архетип и не го проектира, може да означава активност в дома, нужда от самостоятелност, да е отделен от родителския дом. В женска карта понякога дава силно изразени инстинкти, изявена сексуалност, кипящи под повърхността страсти, но зависи от знака и аспектите.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Ноември 21, 2009, 06:57:00 pm »
мъжа ми има марс в скорпион който е управител на иц. винаги е имал проблемни отношения в дома.

според мен е без значение дали картата е мъжка или женска ,когато тълкуваме дадена планета , изключение прави само луната. марс е планета ,която се олицетворява с действието с агресията .....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Ноември 21, 2009, 07:06:47 pm »
Едно от книжните астрологични тълкувания, които съм чела за себе си, е "домашен тиранин". Ще го оставя без коментар.  ;D ;D ;D

ПП. Енергията на планетата в съвпад с ИЦ се изразява архетипно и много често несъзнателно от родения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Ноември 21, 2009, 07:13:43 pm »
Едно от книжните астрологични тълкувания, които съм чела за себе си, е "домашен тиранин". Ще го оставя без коментар.  ;D ;D ;D

ПП. Енергията на планетата в съвпад с ИЦ се изразява архетипно и много често несъзнателно от родения.

ами , ако има и съвпад със сатурн представяш ли си за какво става дума?
имам такава карта,съвпада е в стрелец.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Ноември 21, 2009, 07:15:09 pm »
И леля ми го има, точен съвпад на Сатурн и Лилит с ИЦ в Скорпион.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.