Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 266324 Прегледи
Re:Прогресии и тълкуване
« Отговор #80 -: Януари 24, 2010, 12:36:01 pm »
    Тъкмо, това ще те подтиква към повече действие и твърдост. Но по-гадно щеше да е ако прогр.Плутон квадратира наталния Марс, докато прогр.Марс ще предизвика дейстия, но за кратко време.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #81 -: Януари 24, 2010, 12:37:53 pm »
може пък нещо положително да се случи и да се размърдат нещата по квадрата - защото кардиналните знаци и квадратите = движение, промняна :) може 5 дом да се раздвижи,а щом и ац е замесен с лична промана  в плановете

аз съм натално с такова положение и съм си избухливичка :-[ може и теб да те прихване  нищо, че сатун държи здраво
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #82 -: Януари 24, 2010, 12:44:34 pm »
Може по 5-ти дом да е, да не се оплаквам.  :blink:     Имам някои творчески планове, те са свързани и с личностна промяна разбира се, но едва ли ще се случат скоро, а когато им дойде времето.  ;)

Ухаа, може и да ме прихване, да, затова ходя на фитнес пак, че аз по принцип си пращя от енергия, а тази не я знам как ще я овладявам.  ;D
Ти остави Сатурн, той и издръжливост дава, физически трябва здраво да се хабя, а от друга страна Нептун ме носи из мъглата и се сливам с пространството, въобще от много странни транзити и влияния съм притисната.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #83 -: Януари 24, 2010, 12:57:37 pm »
    Тъкмо, това ще те подтиква към повече действие и твърдост. Но по-гадно щеше да е ако прогр.Плутон квадратира наталния Марс, докато прогр.Марс ще предизвика дейстия, но за кратко време.

Звучи успокояващо.  :blink:  ;)

*

Nebesna

« Отговор #84 -: Януари 24, 2010, 01:25:13 pm »
По-силен е съвпада на прогресивен Марс с натална Венера в Рак. Имаш и точен тригон на пр. марс с натален Уран.
Освен това точно сега прогресивна Луна е върху наталния ти Плутон. задвижена ти е наталната квадратура Венера - Плутон. Пр. Луна се движи най-бързо, така че с отминаването и на рождения Плутон напрежението ще спадне, според мен.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #85 -: Януари 24, 2010, 01:33:31 pm »
хъмхммм значи до преди месец прогресивната ми Луна беше в тригон с прогресивна Венера /в натала са в куинконс/ - миии нищо  :(

транзитния Юпитер и той мина върху прогресивната ми Венера на градус и нещо в риби - миииии пак нищо  :( 

бе тая Венера да не е заспала в тия риби бре  :'( :'( :'(   

да не говоря, че прогресивната Венера е в тригон с натална Луна сега... абе завеяна работа...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #86 -: Януари 24, 2010, 01:40:56 pm »
Освен това точно сега прогресивна Луна е върху наталния ти Плутон. задвижена ти е наталната квадратура Венера - Плутон. Пр. Луна се движи най-бързо, така че с отминаването и на рождения Плутон напрежението ще спадне, според мен.

Интересното е, че аз още не усещам точно такова напрежение.
Квадрата е задвижен, да. Ама той отдавна е и по дирекция май.

По-скоро пр.Луната съвпад с нат.Плутон в момента е на подсъзнателно ниво проявлението, чистка. Ма не съм сигурна дали като отмине всичко ще е приключило... Мен ме притеснява този пр.Марс/съвпад с нат.Венера квадрат с нат. Плутон, и всъщност се чудех възможно ли е вече да се е проявил, по конкретно събитие си правя извода.     

*

Nebesna

« Отговор #87 -: Януари 24, 2010, 01:57:39 pm »
хъмхммм значи до преди месец прогресивната ми Луна беше в тригон с прогресивна Венера /в натала са в куинконс/ - миии нищо  :(

транзитния Юпитер и той мина върху прогресивната ми Венера на градус и нещо в риби - миииии пак нищо  :(  

бе тая Венера да не е заспала в тия риби бре  :'( :'( :'(  

да не говоря, че прогресивната Венера е в тригон с натална Луна сега... абе завеяна работа...

Ти кво пък търсиш аспекти на тразитни към прогресивни ли? Гледай си аспектите на прогресивните планети към наталните и толкуз.

ПР. Венера към натална Луна е пасивен аспект - и двете планети са пасивни и не водят към действие, не предизвикват събитие. Мързел, спокойствие, любов към естетиката....

« Отговор #88 -: Януари 24, 2010, 02:00:42 pm »
Ти кво пък търсиш аспекти на тразитни към прогресивни ли? Гледай си аспектите на прогресивните планети към наталните и толкуз.

И аз само това съблюдавам. Не мисля, че преплитането на предиктивнте методи едни с друг дава нещо. ПО-скоро те трябва независимо един от друг да насочват към една тенденция.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #89 -: Януари 24, 2010, 02:01:18 pm »

Интересното е, че аз още не усещам точно такова напрежение.
Квадрата е задвижен, да. Ама той отдавна е и по дирекция май.

По-скоро пр.Луната съвпад с нат.Плутон в момента е на подсъзнателно ниво проявлението, чистка. Ма не съм сигурна дали като отмине всичко ще е приключило... Мен ме притеснява този пр.Марс/съвпад с нат.Венера квадрат с нат. Плутон, и всъщност се чудех възможно ли е вече да се е проявил, по конкретно събитие си правя извода.     

Може и да се е проявил, като се има предвид, че засяга чувствителна квадратура.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #90 -: Януари 24, 2010, 02:04:14 pm »

ПР. Венера към натална Луна е пасивен аспект - и двете планети са пасивни и не водят към действие, не предизвикват събитие. Мързел, спокойствие, любов към естетиката....

ма как тъй бе, всички транзити и прогресии, ма все на мързел са ми брееее  :57: :57: :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #91 -: Януари 24, 2010, 02:07:21 pm »
разбира се ,че транзитите към прогресийте дават събития. и това не е бъркане на техники , а част от предактивната техника. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #92 -: Януари 25, 2010, 04:47:42 pm »
А какво ще рече прогресивна Луна навлизаща в 8 дом? Там ще направи съвпад с натални Венера и Слънце. 
Луната е У8 и по натал е в 10 дом...

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #93 -: Януари 26, 2010, 01:20:43 pm »
А какво ще рече прогресивна Луна навлизаща в 8 дом? Там ще направи съвпад с натални Венера и Слънце. 

Моята прогресивна Луна в момента е в 8 ми дом. За мен е доста труден период, особено в емоционално отношение.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Nebesna

« Отговор #94 -: Януари 26, 2010, 01:30:49 pm »

Моята прогресивна Луна в момента е в 8 ми дом. За мен е доста труден период, особено в емоционално отношение.

Повече от 2 години седи в моя 8-ми дом пустата и пр. Луна.  Почна от Рак, мина през Лъв и сега е в началните градуси на Дева и чакам да излиза вече. Наистина е много труден период, особено ако ти прави опозиции и квадратури. Единственото положително нещо, което оценявам от този преход е че когато ми опонира на наталния Меркурий - отказах цигарите. Много съм доволна от себе си. С прогресивна Луна 8-ми дом имаш шанса да спечелиш най-трудната битка - битката със себе си.

*

Nebesna

« Отговор #95 -: Януари 26, 2010, 01:33:56 pm »
Само 1 единствен аспект никога не дава събитие. Търсят се поне 2-3 показателя.

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Януари 26, 2010, 01:40:37 pm »

при мен е точно обратното. достатъчен е един аспект и мога да маркирам какво е събитието.
транзита на луната е през определен дом. и този дом е 8-ми...... .
време на промени.събитията са продиктувани от живот,раждане или край.
фокуса е -пари,власт,наследства ,данъци ,застраховки,завещания.
дълбоки чувства и приключване на нещо.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #97 -: Януари 26, 2010, 01:43:04 pm »
Вече бях споменала, че сега имам квадрат на прогр. Луна с Нептун и да ви споделя, че започнах много да сънувам. По принцип имам навика да си лягам много късно и да ставам към обяд, но сега още по-трудно се събуждам. Ако не беше ангажиментът към кучетата, щях да си стоя в леглото до 2-3 следобед... Направо ме размазва тоя Нептун.  :34:
И да уточня, че алкохол не пия, макар че в момента това би могло да бъде една от алтернативните "проработки" на нептуновия аспект.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #98 -: Януари 26, 2010, 02:22:18 pm »
имам в момента точен съвпад на прогресивен сатурн с дирекционна венера. съвпада е на 14гр. в риби.
от тук ще транзитира юпитер през март от 19до 22. очаквам събитие ,свързано с няколко дома.....
сатурн 3-ти и 2-ри
венера 2-ри , 6-ти ,7-ми и 11-ти.
юпитер 7-ми и 1-ви
и ,ако приемем юпитер за съуправител на рибите ,то.... и 4-ти.
съвпада е почти на ИЦ.

*

Nebesna

« Отговор #99 -: Януари 26, 2010, 02:48:28 pm »

при мен е точно обратното. достатъчен е един аспект и мога да маркирам какво е събитието.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

В цял свят астролозите древни и съвременни твърдят, че са нужни потвърждения от 2 техники или поне 2 аспекта, за да се предскаже с точност, наша Марая все все наоборот. Ти затова толкова общо ги описваш нещата - пари, власт, смърт дрън-дрън.

Хайде кажи за тези 2 години транзит на Луната през 8-мия ми дом аз какво съм преживяла КАТО КОНКРЕТНИ СЪБИТИЯ.
СИГУРНА СЪМ, ЧЕ НЯМА ДА ТИ БЪДЕ ТРУДНО.

ТРИ СЪБИТИЯ МИ КАЖИ, НО ГИ ОБОСНОВИ. оТ СЕГА ТИ КАЗВАМ, ЧЕ САМО ЛУНА В 8-МИ ДОМ ОЩЕ НИЩО НЕ ЗНАЧИ.
« Последна редакция: Януари 26, 2010, 02:56:23 pm от Небесна »