Здравей Гост

Проговаряне на малко дете

• 40 Отговора
  • 9639 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:Проговаряне на малко дете
« Отговор #20 -: Ноември 14, 2009, 07:25:16 pm »
Могат мила Слънцето е в 27 градуса на Везни, а Мерка е на 3 градуса в Скорпион. Съвпада е широк, но като се има в предвид, че Мерка ретро...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #21 -: Ноември 14, 2009, 07:31:01 pm »

Могат! Аз имам такива.

Хело, предполагам, че си ти. Сега, как да се обръщаме към теб. Имай в предвид че има и нови съфорумци.... ;D ;D ;D
« Последна редакция: Ноември 14, 2009, 07:38:44 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #22 -: Ноември 14, 2009, 07:32:09 pm »
Могат мила Слънцето е в 27 градуса на Везни, а Мерка е на 3 градуса в Скорпион. Съвпада е широк, но като се има в предвид, че Мерка ретро...
Добре щом мислбиш, че могат  , аз съм сигурна , че е така. Не гледай  какво  пишат астро програмите, да те го отчитат :)
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #23 -: Ноември 14, 2009, 07:33:54 pm »

две планети в различни знаци,   не могат да съвпадат

Могат! Аз имам такива.
Не зная коя е Хелло, влизам си с този ник във всички форуми, е рядко го правя ,но влизам 
 :)

Хело, предполагам, че си ти. Сега, как да се обръщаме към теб. Имай в предвид че има и нови съфорумци.... ;D ;D ;D
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #24 -: Ноември 14, 2009, 07:35:32 pm »
Много ви моля не разводнявайте темата.
Все пак мисля,че е сериозен въпросът.
Ако иска някой друг да се включи, ще се радвам. :)

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #25 -: Ноември 14, 2009, 09:18:12 pm »

Даммм....когато въпросът е сериозен, се търси и сериозна
консултация.... Сега като ти кажа, че квадрата на Марс е
десен - какво ще разбереш ? или, че в картата няма Земя ?

Отделно, че е нужна ректификация за АСЦ  8)
Детето има интересна карта - почти има звезда Давидова  ;)
Естествени минерали и амулети

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #26 -: Ноември 15, 2009, 07:46:24 am »

Даммм....когато въпросът е сериозен, се търси и сериозна
консултация.... Сега като ти кажа, че квадрата на Марс е
десен - какво ще разбереш ? или, че в картата няма Земя ?

Отделно, че е нужна ректификация за АСЦ  8)
Детето има интересна карта - почти има звезда Давидова  ;)
Моонлейди, а ти ще кажеш ли какво значи десен квадрат на марс?
А защо мислиш че няма да разбера? Аз не съм пълен дилетант в астрологията и се занимавам с нея от почти 5 години.Но това е друг въпрос разбира се :)
АС е вярен,тъй като съм гледала часовника когато вадеха бебето ;D
Почти звезда Давидава, е почти
Не натрапвам нахално картата,а просто зададох въпрос,дали може да се отключи при даден транзит на планета проговаряне.Коя може да е тази планета или аспект,но може би астрологията не може да се каже думата.
По-скоро е Божа работа. :)

« Отговор #27 -: Ноември 15, 2009, 09:28:06 am »
Доколкото разбрам за проговарянето се гледат Луната и Меркурий и аспектите,
Луна в 5 дом в Скорпион - квадратура с Нептун и СЛВ и съвпад с Лилит
Меркурий в 10 дом в Риби - съвпад с Венера, Уран и МЦ  и секстил с Юпитер, според мен аспектите са добри, ще се радвам ако кажете и според вас как е ?
Имам и още един въпрос, незнам дали е за тази тема, но как се различават индиговите и кристалните дечица?? в наталната ли карта се гледа?? Четох характеристиките, моето дете май е кристално, но не съм сигурна, как да разбера?
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

veshti4ka

« Отговор #28 -: Ноември 15, 2009, 09:35:27 am »

Имам и още един въпрос, незнам дали е за тази тема, но как се различават индиговите и кристалните дечица?? в наталната ли карта се гледа?? Четох характеристиките, моето дете май е кристално, но не съм сигурна, как да разбера?

има някои характеристики в картите, които евентуално показват тези деца, но най-сигурният начин е да им видиш аурата  :)

« Отговор #29 -: Ноември 15, 2009, 09:38:38 am »
За съжаление не мога да виждам аури, Вещичка ако ти можеш и ако може на снимка?? ще съм ти много благодарна
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #30 -: Ноември 15, 2009, 10:22:43 am »
          Моята дъщеря също проговори много късно - след третата година,сега е на 4,5г и все още говори бебешки.В натала меркурий е на трон  в близнаци,има изключително точни аспекти със Слънцето- съвпад,с Юпитер - тригон и с уран- квадрат,орбисите са 1 гр.Но меркурий е в осми дом и в лъчите на слънцето,на това отдавам по-късното проговаряне.

*

Helo

« Отговор #31 -: Ноември 15, 2009, 10:23:24 am »

обикновено кристалните деца проговарят много късно - така пише в книгите за децата на бъдещето  ;)

Това за прехвалените деца на бъдещето мисля, че не е вярно.

Обаче наистина гениалните в дадена област деца нерядко имат по-лоша съдба, отколкото ненадарените. А има и деца с аутизъм, които имат необикновени възможности, като да пресмятат неревоятни числа, да нарисуват в всички подробности една сложна сграда или каквото и да е, само като видят гледката веднъж, защото запомнят всички детайли, да изсвирят едно произведение, само като са го чули веднъж и като се има предвид, че никога не са учили музика. И тези деца аутисти не могат да се справят сами с ежедневието и света около тях.

По добре обикновено нормално дете, с негениални дарби, отколкото такова.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #32 -: Ноември 15, 2009, 10:45:18 am »
Хело,повечето от децата аутисти се числят към кристалните деца.. :)

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #33 -: Ноември 15, 2009, 10:55:05 am »
Аз не съм пълен дилетант в астрологията и се занимавам с нея от почти 5 години.Но това е друг въпрос разбира се :)
АС е вярен,тъй като съм гледала часовника когато вадеха бебето ;D

Не натрапвам нахално картата,а просто зададох въпрос,дали може да се отключи при даден транзит на планета проговаряне.Коя може да е тази планета или аспект,но може би астрологията не може да се каже думата.
По-скоро е Божа работа. :)

От това , което си написала, виждам, че не си стигнала до по-съществения
въпрос - Как се отглежда и възпитава дете без Земя в хороскопа.
« Последна редакция: Ноември 15, 2009, 11:28:35 am от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #34 -: Ноември 15, 2009, 11:54:41 am »
Толкова думи се изговориха,пък нищо....
Благодаря за включването по въпроса :)

Когато проговори ще ви пиша. :)

Моонлейди ,със земя или без,с въздух или без ....смятам че си гледам и възпитавам добре юнака.
Явно астрологията няма да каже кога ще проговори.

Приятен ден на всички :-*

*

sunrain

• 6710
« Отговор #35 -: Ноември 15, 2009, 12:05:23 pm »
Върха на трети дом /комуникацията/ е в Дева. Меркурий е в 12 дом, в Рак. Като се има предвид и знака ... емоционален, затворен, какъв е извода ..? Както и по-горе изразих мнението си детето вероятно ще проговори по-късно, но ти това вече го знаеш. Според мен по другите аспекти на Меркурий поначало ще е по-умерен откъм приказки и в общуването ще се отваря след време. 
Не съм толкова опитна, за да ти кажа кога ще проговори. Ако потърсиш професионалист със сигурност ще ти даде отговор. Астрологията може да ти отговори.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #36 -: Ноември 15, 2009, 12:26:41 pm »
Сънрейн,мисълта ми беше,като сложих картата,дали може при даден транзит на дадена планета,през негова натална да се случи това.
Коя планета например-транзитиращ меркурий ли,или транзитиращ юпитер или транзитиращ марс? и т.н.
При какви аспекти положителни или отрицателни?

това имах предвид като зададох въпроса ???
И постоянно наблягам на това какво съм имала предвид в предните постове.

Иначе всеки излага какво има в картата на детето си,а не в моя случай и моя въпрос ;)
Не искам да ангажирам на някого специално вниманието му,а ако може да каже нещо конкретно в този случай.
Дали транзит или аспект може да отключи........

*

sunrain

• 6710
« Отговор #37 -: Ноември 15, 2009, 12:36:53 pm »
Аз отлично те разбрах още с първия ти пост. Просто моят опит не ми позволява да направя такава прогноза. Само описах основното в натала, което отговаря за комуникацията.

Ти сама, предвид 5-годишния ти опит, можеш да видиш какви транзити му предстоят. Плутон ще направи след време опозиция на Меркурий. Може тогава да настъпи промяната, макар че лично аз се съмнявам, такъв аспект по-скоро ще задълбочи мисленето му, не задължително да го кара да говори. Северния възел обаче по-скоро ще направи опозиция на Меркурий и тогава вероятно ще има някакво раздвижване, защото виж в натала Меркурий има аспект с възела.

Не се притеснявай, не насилвай детето за нищо, само това мога да ти кажа аз.  :) И все пак всичко е в натала, а транзитите само ще помогнат или принудят нещо да се случи. Затова ти посочих някои неща по-горе, да ги имаш предвид. :)     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #38 -: Ноември 15, 2009, 12:45:16 pm »
Така е.
Благодаря ти Сънрейн :)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #39 -: Ноември 15, 2009, 02:38:52 pm »
На мен ми хрумна, че вероятно като излезе тр. Сатурн от третия му дом, би могло да се очаква известно отпушване на нещата по дома. Освен това ЮЛВ е точно на куспида на трети дом, така че сигурно транзит през нодалната ос също би повлиял, в допълнение към описаните транзити към Меркурий.
И нещо друго - колкото е възможно повече контакти с други деца на неговата възраст. Той се учи чрез подражание, но му дай възожности да подражава.   
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda