Здравей Гост

Реален сън

• 12 Отговора
  • 4581 Прегледи
*

crazy_666_999

Реален сън
« -: Ноември 15, 2009, 07:30:05 pm »
Тази нощ беше много странна.Сънувах неща който бяха съвсем реални.Та сънувах че е нощ и аз си спя в стаята.Майка ми влезе и каза че е станала катастрофа на нашата улица и че има един починал.След което излезе на балкона за да види какво става.Аз започнах да се обличам за да изляза и аз но се събудих.После заспах отново и сънувам че съм вкъщи и отново всичко изглеждаше толкова реално.Беше много тъмно и отидох да светна лампата но не успях.Тогава си казах че щом не мога да я светна значи сънувам и че мога да отида където си пожелая.Помислих си за някакъв остров и точно преди да се озова там се събудих.Май цялата нощ я караха с будене и заспиване..Беше ужасно ??? ??? ???
« Последна редакция: Ноември 15, 2009, 09:47:59 pm от крейзиии »

Re:Реален сън
« Отговор #1 -: Ноември 15, 2009, 07:53:32 pm »
РАзбирам те за какво говориш. Аз преди години постоянно сънувах, че знам, че сънувам.
Имах едно изживяване в сън, което още го помня - сънувам, че лежа на леглото си, а майка ми стои отсреща. Аз я питам "сънуваме ли", а тя ми отговоря "не, не сънуваме"  :-\ :-\ :-\ Аз ставам в съня си. В същия момент се будя със същия ракурс на гледката от съня.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

crazy_666_999

« Отговор #2 -: Ноември 18, 2009, 02:36:31 pm »
Ох тая нощ сънувах нещо друго.Сънувах че съм в къщи а от среща  имаше планина,много красива.Майка ми ме викна да погледна и там видях един голям бик които стоеше точно на върха на планината.След това някой доведе кон и го завърза на балкона,той също беше много голям.След това сънувах едно момче с което излизах.Сънувах че му се обадих по телефона да се видим.Отидох там където се бяхме разбрали и го видях как говори за мен с някой но не разбрах кой.Пита какви ще бъдат децата ни и му отвърнаха че нямаме бъдеще и че ако останем заедно няма да имаме деца,ще бъдем много нещастни и че ще живеем в бедност. ???После отидох и го попитах за това ли не сме заедно и друго не помня :(

« Отговор #3 -: Ноември 18, 2009, 03:09:16 pm »
знаеш ли колко хора, се мъчат усилено да осъзнаят в съня си че сънуват.
така , че това може да те радва..
ако искаш търси по тази тема : Хакери на Сънищата, Осъзнато Сънуване
ето и интересен линк
http://poligon.evroweb.com/index.php
 ;)

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #4 -: Ноември 18, 2009, 03:28:16 pm »
Определено, който има способности за осъзнато сънуване е добре да си ги развие.  8)

« Отговор #5 -: Ноември 19, 2009, 12:15:26 pm »
   По принцип съм човек, който не помни много от сънищата си...Но съм казвала, че имам сънища - които са един вид осъзнато сънуване. Просто си знаеш, че е сън и не си тормозиш хич главата. Имам и друг вид сънища - от един сън в друг сън - сън в съня, в съня. Мислиш си че се събуждаш, правиш си тълкуване и продължаваш следващия сън, после пак по същия начин....и накрая като станеш...виждаш реалността съвсем друга ...и си казваш - ха сън ...и след няколко минути вече нищо не помниш...
   Но имам и един друг вид сънища, реален сън, в който живееш в друга паралелна реалност...Като се събудиш осъзнаваш, че е било само сън...И сюжета се повтаря обикновено в този сън. Та да споделя - все едно всичко реално се случва - Живея един друг живот в съня - преди време /в друг сън/ купуваме с майка ми апартаменти, аз и тя - но ни делят няколко блока. Мястото е застроено на хълмисто място - раздвижена местност, зелени хълмчета покрай блоковете. Та тогава само тя и аз знаех за този апартамент. Обзаведохме го - даже си спомням дамаската на мебелите - синьо с жълто. Заключихме го и си казахме, че на никого няма да кажем...В друг сън, сънувам, вече знам че майка ми я няма /всъщност тя почина преди 4 години/ и съм забравила съвсем за апартамента, даже адреса не помня, но мястото го знам щото е близо до моя апартамент. Ейвааах, как съм могла да забравя толкова време за това жилище, там има нови мебели, които мога да взема или да използваме въобще жилището. В друг сън - не мога да намеря ключа на жилището, за да ида да го почистя...Снощи сънувах пак въпросното жилище, къщурката на баща ми тръгнала да се разпада, всичко тъне в разруха и документите за този апартамент се появиха отнякъде измежду бъркотията. Но само аз знам, че се отнасят за въпросното жилище. Сестра ми също е разбрала, че майка е имала апартамент приживе и не ми позволява аз да взема нот.актове без баща ми да ме забележи - иска двете да ги вземем, но така че този път брат ми да не се усети какво става...А ние през това време седим върху покрива на старата ни къща...Странна картинка...Чувствах се много гадно, от една страна - това беше тайна между мен и майка ми. А сега се намесва сестра ми, която иска и баща ми да намеси...Толкова реален сън...Събудих се, чак тогава осъзнах - но чувството е много странно - викам си било е всичко само един сън...И то сън, който има продължения...А по-начало сестра ми е и най-добрата приятелка...

*

Uran

• 6041
« Отговор #6 -: Ноември 19, 2009, 12:59:35 pm »
Жадуваш за сигурно, уютно и спокойно местенце, което ДА Е ТВОЕ.

*

veshti4ka

« Отговор #7 -: Ноември 19, 2009, 01:21:54 pm »
Дейзи, паралелната реалност е истинска реалност на някое друго място. понякога сънищата ни отвеждат там като наблюдатели, а не като участници. доста често се пръквам в някоя такава реалност и уж съм аз, но някак е друго мое аз там и има съвсем различен живот от моя. Висшият ни Аз е многоизмерен и съществува на много места /реалности/ едновременно.

например аз така открих, че с бившият ми съпруг сме заедно поне в 5-6 реалности - къде разведени, къде заедно и си правим номера  ;D  в общи линии нема отърване братче  :-X :-X :-X  на сън зная, че съм в друга реалност и само наблюдавам и си вадя изводите. понякога е много интересно и има доста за научаване там.

трябва да знаеш, че посещението в друга реалност не ти дава някакъв уклон за текущия ти живот, а просто те запознава с част от многоизмерният Висш Аз  ;)   което само по себе си е доста интригуващо  ;D

« Отговор #8 -: Ноември 19, 2009, 01:50:21 pm »
Жадуваш за сигурно, уютно и спокойно местенце, което ДА Е ТВОЕ.

Ми имам си...само мое, мъничко апартаментче, което съм го обзавела както на мен ми харесва. Само с мои средства закупено...Чувствам се много добре в къщи, каквото и да ми се случи, като се върна в къщи - моят дом моята крепост - и се успокоявам на момента...

*

crazy_666_999

« Отговор #9 -: Ноември 20, 2009, 02:27:46 am »
знаеш ли колко хора, се мъчат усилено да осъзнаят в съня си че сънуват.
така , че това може да те радва..
ако искаш търси по тази тема : Хакери на Сънищата, Осъзнато Сънуване
ето и интересен линк
http://poligon.evroweb.com/index.php
 ;)
Хммм мерси за линкчето,найстина е доста интригуващо  :) ::) :)

*

crazy_666_999

« Отговор #10 -: Ноември 23, 2009, 09:43:48 pm »
Ей тая нощ пак се осъзнах насън ;DСънувах някви идиотщини и по едно време си казах че са доста странни.Отидох до ключа на лампата натиснах го и тя светна,след това още веднъж,тя не светна си казах че сънувам.Явно тва с лампите върши много добра работа ако искате да осъзнаете че сънувате ;D :P

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #11 -: Ноември 23, 2009, 09:45:24 pm »
Осъзнатото сънуване оформя енергийното ти тяло.

« Отговор #12 -: Декември 15, 2009, 10:07:15 pm »
Ох тая нощ сънувах нещо друго.Сънувах че съм в къщи а от среща  имаше планина,много красива.Майка ми ме викна да погледна и там видях един голям бик които стоеше точно на върха на планината.След това някой доведе кон и го завърза на балкона,той също беше много голям.След това сънувах едно момче с което излизах.Сънувах че му се обадих по телефона да се видим.Отидох там където се бяхме разбрали и го видях как говори за мен с някой но не разбрах кой.Пита какви ще бъдат децата ни и му отвърнаха че нямаме бъдеще и че ако останем заедно няма да имаме деца,ще бъдем много нещастни и че ще живеем в бедност. ???После отидох и го попитах за това ли не сме заедно и друго не помня :(
Това също може да е останал като запис като факт в подсъзнанието ти от минали животи. Бикът щом ти е направил толкова силно впечатление,може да е свързано нещо с
древните митове и легенди от света,не само от древногръцките. Защото в Псалми 82 стих.6-7 е писано - псалмистът Асаф ли беше пише: А вие сте били богове и при все ще умрете като човеци. Моят духовен учител Иеова казва,че тези стихове говорят за прераждането.