По принцип съм човек, който не помни много от сънищата си...Но съм казвала, че имам сънища - които са един вид осъзнато сънуване. Просто си знаеш, че е сън и не си тормозиш хич главата. Имам и друг вид сънища - от един сън в друг сън - сън в съня, в съня. Мислиш си че се събуждаш, правиш си тълкуване и продължаваш следващия сън, после пак по същия начин....и накрая като станеш...виждаш реалността съвсем друга ...и си казваш - ха сън ...и след няколко минути вече нищо не помниш...
Но имам и един друг вид сънища, реален сън, в който живееш в друга паралелна реалност...Като се събудиш осъзнаваш, че е било само сън...И сюжета се повтаря обикновено в този сън. Та да споделя - все едно всичко реално се случва - Живея един друг живот в съня - преди време /в друг сън/ купуваме с майка ми апартаменти, аз и тя - но ни делят няколко блока. Мястото е застроено на хълмисто място - раздвижена местност, зелени хълмчета покрай блоковете. Та тогава само тя и аз знаех за този апартамент. Обзаведохме го - даже си спомням дамаската на мебелите - синьо с жълто. Заключихме го и си казахме, че на никого няма да кажем...В друг сън, сънувам, вече знам че майка ми я няма /всъщност тя почина преди 4 години/ и съм забравила съвсем за апартамента, даже адреса не помня, но мястото го знам щото е близо до моя апартамент. Ейвааах, как съм могла да забравя толкова време за това жилище, там има нови мебели, които мога да взема или да използваме въобще жилището. В друг сън - не мога да намеря ключа на жилището, за да ида да го почистя...Снощи сънувах пак въпросното жилище, къщурката на баща ми тръгнала да се разпада, всичко тъне в разруха и документите за този апартамент се появиха отнякъде измежду бъркотията. Но само аз знам, че се отнасят за въпросното жилище. Сестра ми също е разбрала, че майка е имала апартамент приживе и не ми позволява аз да взема нот.актове без баща ми да ме забележи - иска двете да ги вземем, но така че този път брат ми да не се усети какво става...А ние през това време седим върху покрива на старата ни къща...Странна картинка...Чувствах се много гадно, от една страна - това беше тайна между мен и майка ми. А сега се намесва сестра ми, която иска и баща ми да намеси...Толкова реален сън...Събудих се, чак тогава осъзнах - но чувството е много странно - викам си било е всичко само един сън...И то сън, който има продължения...А по-начало сестра ми е и най-добрата приятелка...