Здравей Гост

арабските точки

• 67 Отговора
  • 13653 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:арабските точки
« Отговор #60 -: Септември 13, 2010, 09:29:37 pm »
H1 какво е? А формулата от Зет-а ли е? И ги дава ретроградни... :rolleyes:
H1 трябва да е куспидата на 1-ви дом. Да, формулата е от Зет. Имах теория защо ги дава ретроградни, но не издължа на проверката. Мислех, че е защото планетите във формулата са ретроградни. Но не е така.

В Зет-а се срещат 2 символа "Н" и "D". Едното беше господар на дома, а другото - върха на дома. Ама сега да ме питаш кое кое беше, не мога да ти кажа.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #61 -: Септември 13, 2010, 09:57:02 pm »
H=House cusp, D=Dispositor, а дано съм познала. ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #62 -: Септември 13, 2010, 10:28:08 pm »
H=House cusp, D=Dispositor, а дано съм познала. ;D

Отличен 6! :clap:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #63 -: Септември 17, 2010, 10:56:04 am »
Добавям един линк, където също има инфо за точките, не съм го разглеждала подробно, надявам се да е полезен.

http://www.astrologycom.com/parts.html
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #64 -: Септември 17, 2010, 09:45:33 pm »
Хубав е линкът, Sunrain, мерси!
В този руски форум ги обсъжат подробно - http://www.bel-avia.ru/viewtopic.php?p=18096&sid=e53ed6bc1c5df9d01afa209404681ab6.

« Отговор #65 -: Септември 17, 2010, 11:24:39 pm »
  Тук наистина има много хубава информация за точките. Не разбрах само параметрите на градусите на лунацията как се изчисляват, за да мога да вкарам Жребий Хилега (искаженное арабское слово «хайладж»): Asc + Луна — точка лунации, предшествующей рождению (еще эту точку называют Radix vitae — корень жизни, связывая ее с тайнами реинкарнации). От началото на зодиака навярно - от 0 гр на Овен до където попада градуса на лунацията ?

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #66 -: Септември 19, 2010, 01:33:47 pm »
Според програмата, която сте дали имам само един абсолютно точен съвпад на Сланце и точката на хомосексулността ;Dдано  не е това което аз тълкувам. Моля помогнете ми в разчитането на този съвпад
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

Re: арабските точки
« Отговор #67 -: Април 07, 2013, 10:20:17 pm »
Какви са тези арабски точки:Виктори,Спирит,Немезис,Ерос и пр? Мислех,че въпросните арабски точки имат по-различни имена....
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд