На К5 имам скорпион, но по-голямата част от дома е заета от стрелец.
Имам Нептун тук- скорпион, в градус анарета и в широк съвпад с Марс в 4 дом. Нептун има секстили с Меркурий 7д- водолей, Уран и Плутон в 3 дом и тригон с Внера, СЛВ и Хирон в 9 дом-овен.
Занимавала съм се изкуства- рисуване, музика. В момента съм само консуматор- имаме ( със съпруга ми) колекция от над 2000 CDс филми и музика, доста винилови плочи и аудио касети. Киноман съм, но някакси ме влеkат по-драматични сюжети, ако са комедии- трябва да са в Чаплиновски стил или английски хумор.
По отношение на хазарта..... ами само тото и то от време на време, като най-голямата ми печалба е била 4 -ка.
Хазартност бих проявила в инвестициите- акции, фючърси и т.н. засега съм само наблюдател

. Даже няма и да го нарека хазартност, просто на околните им се струва, че проявявам такава, поради факта, че вземам много бързо важни решения, но аз просто мисля бързо

На К1 и К2 е лъв, та някъде четах, че тази констелация дава разсипване на имуществото от наследниците т.е. децата ми.
Нептун в 5 дом в тригон с Венера, би трябвало да ми дава стремеж към лежерен начин на живот- бира, секс и рокендрол

, ама явно си го отработвам това с музика. Обичам музиката от 60-те.
Не пуша, алкохол- чаша вино или бира, котейл или най-много 50 гр. уиски (бързо ме опиянява Нептун). Слабост са ми кафето и чая, ама те май не са по Нептун.
По отношение на децата съм в двете крайности давам и много свобода и съм тиранин, ама от къде идват тези големи амплитуди, с които все още се боря- незнам. Може и от ДНК-то.
Спорт- ходя много пеш, а в по-млада възраст- плувах.
По отношение на забавленията- никога не съм си падала по нощен живот. Предпочитам камерни компании в домашна обстановка, но без тежки софри.