Здравей Гост

V-ТИ ДОМ

• 98 Отговора
  • 17341 Прегледи
Re:V-ТИ ДОМ
« Отговор #20 -: Ноември 20, 2009, 09:06:02 am »
    Забравих да споделя, че имах много активно юношество. Нон-стоп бях заета с някви тренировки, ходене по кръжоци. А управителя на 5 дом е управител и на асцедента, а се намира в VІІ дом - говоря за Меркурий, който е в Козирог и ретрограден...Учението ми вървеше като на магия, никога не съм се напрягала въобще да уча, само литературата ме дразнеше, защото не можех да изразя, това което чуствах и мислех....
    А от публикуваното от Кая, се сещам че моя управител на 2 е в 9 дом - и наистина най-многото пари до момента съм ги спечелила в чужбина....
    А за положението на управителя на 5 - Меркурий в Козирог /особено когато е ретрограден/, съм чела, че дава добри писатели, журналисти...Секретари...е аз съм си на мястото... :P - вечната секретарка...А когато тр.Плутон направи съвпад с Луната ми - тогава смятам да пропиша - и да  напиша една автобиографична книга...Ама до тогава я камилата, я камиларя...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Ноември 20, 2009, 09:29:04 am »
кая , екзалтираната планета има ясна и точна ориентация.тя е канализирана ,съсредоточена с точна перспектива. един бенефик лошо поставен в картата , никога не носи положителни неща. един малефик добре поставен в картата дава отлични качества и резултати.ето защо ,аз си мисля ,че няма добра и лоша планета.

по-важно е как,къде и какви аспекти планетата.......

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Ноември 20, 2009, 09:55:31 am »
енергията му тук е в  пъти повече отколкото в скорпион и овен.
 :),абе богоизбрани сме с този марс :) :-[

Вие тотално убихте всичко детско в мен.  ;D Да живее новата Астрология!   ;)

защо? :o всяка планета на трон няма контрол.тя е като гейзер ,тя е вулкан. мъжа ми има марс в скорпион на точен 135гр.аспект от слънцето. нищо добро не му носи ,намира се почти на иц.много недвижими имоти загуби....,много.а и не само това ,агресията му е  повече от нужното .
една екзалтирана планета ,винаги има контрол.марс в козирог е активен,практичен с добра енергия,заземен ,не блъска глава в стената за да успее-овен , не дълбае надълбоко , за да достига повече отколкото му е дадено-скорпион. марс приема ,част от енергийте на управляващата козирог планета-сатурн и е много по-полезен. същото се отнася и за другите  планети.

астрологията не е стихотворение ,което рецитираме.тя е размисъл и опитност . еволюция на ума и душата.това е мое мнение ,не го налагам ,споделям го , може един ден и ти го споделиш :P.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #23 -: Ноември 20, 2009, 11:19:34 am »
защо? :o всяка планета на трон няма контрол.тя е като гейзер ,тя е вулкан. мъжа ми има марс в скорпион на точен 135гр.аспект от слънцето. нищо добро не му носи ,намира се почти на иц.много недвижими имоти загуби....,много.а и не само това ,агресията му е  повече от нужното .
една екзалтирана планета ,винаги има контрол.марс в козирог е активен,практичен с добра енергия,заземен ,не блъска глава в стената за да успее-овен , не дълбае надълбоко , за да достига повече отколкото му е дадено-скорпион. марс приема ,част от енергийте на управляващата козирог планета-сатурн и е много по-полезен. същото се отнася и за другите  планети.

Като как бе Марайче една екзалтирала планета ще има контрол ?

Цитат
" всяка планета на трон няма контрол.тя е като гейзер ,тя е вулкан"
   ::)    ???    ::)   

Да се правят изводи от един частен случай ......  ;)
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Ноември 20, 2009, 11:40:09 am »
наблюдавам го на много места вече....,не само марс.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #25 -: Ноември 20, 2009, 11:43:44 am »
Марс в Козирог = на Сатурн, оттам идва контрола,
просто е намесен големия Контрольор  ;)

Може ли да се каже същото за Венера в Риби  примерно ::)
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Ноември 20, 2009, 11:48:36 am »
Марс в Козирог = на Сатурн, оттам идва контрола,
просто е намесен големия Контрольор  ;)

Може ли да се каже същото за Венера в Риби  примерно ::)

явно не си прочела всичко :),това казвам в един от предишните си постове.....
да,марс приема под някаква форма енергетиката на сатурн...,но си остава марс

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Ноември 20, 2009, 12:20:25 pm »

Екзалтирало Слънце в Овен също ли държи всичко под контрол?
За Марс в Козирог по съм склонна да се съглася, но не винаги емоциите са овладяни. Овладяването им търсим основно по Луната и косвено по Меркурий, тъй като едната планета символизира емоционалната, а другата менталната  природа на ума.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Ноември 20, 2009, 01:23:00 pm »

Екзалтирало Слънце в Овен също ли държи всичко под контрол?
За Марс в Козирог по съм склонна да се съглася, но не винаги емоциите са овладяни. Овладяването им търсим основно по Луната и косвено по Меркурий, тъй като едната планета символизира емоционалната, а другата менталната  природа на ума.

лили,аз не говоря за контролиране на другите/планети/ , за самоконтрол.т.е контрол на енергията.

марс в козирог умее да се владее.
а по отношение на луна и мерк въобще не съм съгласна. луната да овладява емоцийте :o :o :o , как кто тя ги създав?!
мерка да помага за овладяването по съм съгласна ,заради мисълта и самия процес.

*

Skarlet

« Отговор #29 -: Ноември 20, 2009, 02:17:43 pm »
енергията му тук е в  пъти повече отколкото в скорпион и овен.
 :),абе богоизбрани сме с този марс :) :-[

астрологията не е стихотворение ,което рецитираме.тя е размисъл и опитност . еволюция на ума и душата.това е мое мнение ,не го налагам ,споделям го , може един ден и ти го споделиш :P.

Ако си мислиш,че не влагам никва мисъл,твой проблем.Аз никога не съм била зубрачка.  :)
По отношение на Марс в Козирог не съм казала нищо лошо. Но да кажеш, че Марса в Скорпион и Овен патки са пасли.......е несериозно,меко казано. Ти сама споменаваш аспектите - много са важни!!!! Не по-малко важни са и планетите по дом!!!! И накрая, но не на последно място - средата,в която живее човек и неговото възпитание. От човек до човек има огромна разлика. Това мисли моя зубърски,пилешки мозък.  ::)

« Отговор #30 -: Ноември 20, 2009, 02:21:24 pm »
Здравейте!На К5 имам дева и интерсептирани везни.Пети дом ми е празен,а управителите Меркурий и Венера са в натовареният ми 12 дом -телец,където ми е и Слънцето и Юпитер,но той вече е в близнаци.Не пуша,пия по една чаша алкохол,но в компания.
  Това,което ме притеснява е че госп. на 5 дом в 12 дом ,дава болни деца.

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Ноември 20, 2009, 02:28:36 pm »
скарлет , планетата на трон е гейзер ,вулкан.при нея качествата са в пъти повече ,тя е като юпитер много,много и пак много.тя не може да контролира енергията си. обиждаш ме ,като поставяш под съмнение голяма част от постовете ми. ??? и не знам защо го правиш. може би искаш да покажеш ,че знаеш повече от мен?! ??? ::)
не е така ,този път ме предизвика и ще ти кажа в прав текс следното:
може да си добър здравен астролог ,но в прогностиката за мен имаш малко познания.до тук от всичко онова което ми написа нищо не ми позна! а това са доста месеци. може би имаш познания ,но не умееш да тълкуваш точно и правилно. това вече наистина е лично и го поставям тук ,защото ти премина много граници. :( >:( >:(

ако не ти харесва това ,че мога да мисля и споделям онова което мисля си е твой проблем.аз уважавам всяко мнение ,но поставям всичко под съмнени докато не се убедя в противното.

п.п. и стига с тея оправдания за средата. на всички ни е ясно ,че ако един овчар има съвпад на юпитер и плутон в 8-ми дом и един банкер има същия съвпад нещата при тълкуването ще са различни и като мащаби и като възможност ,но пак ще става дума за двете планети и за оста 2/8
« Последна редакция: Ноември 20, 2009, 02:32:56 pm от Марая »

*

Skarlet

« Отговор #32 -: Ноември 20, 2009, 02:29:43 pm »

Моля ви,недейте,че ще умра! Кой ви каза пък тази глупост?  :o И как така тълкувате откъслечно аспектите? Венера в Телец е на трон и в екзалтация по дом. Юпитер е на трон по дом....но имат и аспекти с други планети предполагам. Когато управителя на 5 дом е в 12 може да имате тайни любовни връзки и извънбрачни деца / осиновени също /. Но това е на прима виста,гледа се цялата карта и повече от един индикатора. Деца имате ли?

*

Skarlet

« Отговор #33 -: Ноември 20, 2009, 02:34:27 pm »
скарлет , планетата на трон е гейзер ,вулкан.при нея качествата са в пъти повече ,тя е като питер много,много и пак много.тя не може да контролира енергията си. обиждаш ме ,като поставяш под съмнение голяма част от постовете ми. ??? и не знам защо го правиш. може би искаш да покажеш ,че знаеш повече от мен?! ??? ::)
може да си добър здравен астролог ,но в прогностиката за мен имаш малко познания.до тук от всичко онова което ми написа нищо не ми позна! а това са доста месеци. може би имаш познания ,но не умееш да тълкуваш точно и правилно. това вече наистина е лично и го поставям тук ,защото ти премина много граници. :( >:( >:(

ако не ти харесва това ,че мога да мисля и споделям онова което мисля си е твой проблем.аз уважавам всяко мнение ,но поставям всичко под съмнени докато не се убедя в противното.

Да,сигурно съм те подразнила,след като пишеш с различни цветове и удебелен шрифт.  ;D Съжалявам,че не съм на едно мнение с теб. Колкото до прогностиката,не ме притеснява изобщо твоя пост,защото според мен и часът ти на раждане не е точен. Нямам желание да се сравнявам или съревновавам с теб или с друг. А твоята оценка за мен е най-малко важна. Аз, за разлика от теб,няма да напиша нищо от това,което сме коментирали и споделяли двете за личния ти живот. Възпитана съм по различен начин. И не бих си позволила да изваждам на показ из форумите споделеното от някого с мен.Още по-малко лична инфорамция за някого. Ей таз малка разлика ни прави различни от небето до земята,Марая.  :)
« Последна редакция: Ноември 20, 2009, 02:45:42 pm от Скарлет »

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Ноември 20, 2009, 02:34:46 pm »

Моля ви,недейте,че ще умра! Кой ви каза пък тази глупост?  :o И как така тълкувате откъслечно аспектите? Венера в Телец е на трон и в екзалтация по дом. Юпитер е на трон по дом....но имат и аспекти с други планети предполагам. Когато управителя на 5 дом е в 12 може да имате тайни любовни връзки и извънбрачни деца / осиновени също /. Но това е на прима виста,гледа се цялата карта и повече от един индикатора. Деца имате ли?

а извънбрачните и чужди деца са по 11-ти ,а не по 12-ти. защото ако в 5-ти дом са нашите деца,чуждите са отсреща-11-ти.

*

Skarlet

« Отговор #35 -: Ноември 20, 2009, 02:37:33 pm »

а извънбрачните и чужди деца са по 11-ти ,а не по 12-ти. защото ако в 5-ти дом са нашите деца,чуждите са отсреща-11-ти.

Това е твое мнение. Аз съм написала моето и съжалявм пак,че е различно от твоето. Явно хората с различно мнение се приемат като опониращи на теб. Но това не е мой проблем и няма да ме спре да го споделям.

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Ноември 20, 2009, 02:43:12 pm »
Здравейте!На К5 имам дева и интерсептирани везни.Пети дом ми е празен,а управителите Меркурий и Венера са в натовареният ми 12 дом -телец,където ми е и Слънцето и Юпитер,но той вече е в близнаци.Не пуша,пия по една чаша алкохол,но в компания.

връзка с чужденец.лбовта е в чужбина ,силни преживявания и възможности за щастие.закрила от зведсите за цял живот.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #37 -: Ноември 20, 2009, 02:48:34 pm »
закрила от зведсите за цял живот.

Имаш предвид Венера в 12-ти ли? Щото синът ми има такава във Везни, а обичайно четем, че това носи много тайни, извънбрачни връзки с омъжени жени и - да си търси щастието в чужбина, щото тука му е заключено и има кармична забрана за брак в родината - цитирам една ТВ - астроложка  ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Ноември 20, 2009, 02:52:38 pm »
скарлет , планетата на трон е гейзер ,вулкан.при нея качествата са в пъти повече ,тя е като питер много,много и пак много.тя не може да контролира енергията си. обиждаш ме ,като поставяш под съмнение голяма част от постовете ми. ??? и не знам защо го правиш. може би искаш да покажеш ,че знаеш повече от мен?! ??? ::)

Да,сигурно съм те подразнила,след като пишеш с различни цветове и удебелен шрифт.  ;D Съжалявам,че не съм на едно мнение с теб. Колкото до прогностиката,не ме притеснява изобщо твоя пост,защото според мен и часът ти на раждане не е точен. Нямам желание да се сравнявам или съревновавам с теб или с друг. А твоята оценка за мен е най-малко важна. Аз, за разлика от теб,няма да напиша нищо от това,което сме коментирали и споделяли двете за личния ти живот. Възпитана съм по различен начин. И не бих си позволила да изваждам на показ из форумите споделеното от някого с мен.Още по-малко лична инфорамция за някого. Ей таз малка разлика ни прави различни от небето до земята,Марая.  :)

да , но аз си платих мила ми скарлет.
по този час работят много астролози.
кой е синухе ,че познава събитията месеци преди да се случат.
по този час истинските асролози дотук са ми направили точни хороскопи,без такива простотий който ти ми написа.
ти просто не си добър астролог.и това е истината.може би в здравната астрология да с добра ,но в предсказателната бегай да се учиш.
можеш да вземеш уроци от  СИНУХЕ И НЕБЕСНА!
ТЕ НЕ ВЗИМАТ ПАРИ ЗА ТОВА.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #39 -: Ноември 20, 2009, 02:54:30 pm »
Извинявам се много, но по 11 ти дом  ли се гледат децата на съпруг/а от предищен брак, без да са осиновени?
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак