Здравей Гост

V-ТИ ДОМ

• 98 Отговора
  • 17387 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:V-ТИ ДОМ
« Отговор #60 -: Ноември 20, 2009, 06:53:18 pm »

НЕ МИ ОТВАРЯЙ ПОВЕЧЕ УСТАТА,ЩОТО ЩЕ ТЕ НАСЕРА В ЦЕЛИЯ НЕТ И НЯМА ДА СИ НАМЕРИШ МЯСТО,БИВА НАГЛОС ,БИВА ,АМА ТВОЙТА НИКЪДЕ НЕ Ь БИВА.ПИШИ СИ В БЛОГА И ТАМ ЗАРИБЯВАЙ НЕЩАСТНИТЕ ДУШЦ,КОИТО ТЪРСЯТ МЪНИЧКО СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА....

Явно държиш да продължиш да се дърляш и се чудиш как да ме предизвикаш. Ужасно ме уплаши. Тъкмо ще ме направиш още по-известна. И колкото повече ме очерняш,толкова повече ще ме търсят и тези,които не са чували за мен. Колкото е по-скандално около някого,толкова е по-известен.  ;D А начина, по който "насираш" хората,надали ще ти спечели уважение. Давай,Марая,продължавай да показваш истинския си облик. Хората могат сами да преценят каква си,няма нужда аз да падам до нивото ти.  

допълваш си постовете ,по гнусен начин ,затова ме предизвикваш.хората ме познават и знаят .....,на мен ми е все едно.
или спираш с показалката итова,което искаш да наложиш като твое мнение го правиш без да хапеш и подмолно да действаш или няма да спра.разбираш ли? върни се назад и виж как и по какъв начин и колко време си ме яла. просто ми преля чашата.
а ,ако искаш да те търсят бъди добра.аз не съм ти конкурентка.аз не печеля пари от хороскопи...,така,че ми е все едно.
НИВОТО Е ВИСОКО КАЗАХ ТИ СИНУХЕ И НЕБЕСНА. ГОЛЕМИ АСТРОЛОЗИ СА. НЯМА МЪРДАНЕ И БЪРКАНЕ И ОПРАВДАНИЯ С НЕТОЧЕН ЧАС.
ТИ ЩЕ МИ КАЖЕШ ,ЧЕ ЧАСА МИ НЕ Е ТОЧЕН! ;D ;D
АЙДЕ ,НЕ ТИ ЛИ СЕ ПРИСПА ПО К8 В/У К5 ПО К15.
И КВО ГИ БЪРКАШ ХОРАТА ,ЧЕ ЧУЖДИТЕ ДЕЦА СА ПО 12-ТИ!??
ПРАВИШ ЛИ РАЗЛИКА М/У ЧУЖДИ И ИЗВЪНБРАЧНИ?А

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #61 -: Ноември 20, 2009, 07:23:24 pm »
Ако управителите на пети дом са два, както е при Риби с двама управители, имате ли впечатления кой би трябвало да е водещия по темата на дома. Има ли някаква тенденция, че единия "води" т.е ако е Риби на първо място по важност за този дом да се гледа Нептун ...?

*

Марая

• 28287
« Отговор #62 -: Ноември 20, 2009, 07:25:42 pm »
Ако управителите на пети дом са два, както е при Риби с двама управители, имате ли впечатления кой би трябвало да е водещия по темата на дома. Има ли някаква тенденция, че единия "води" т.е ако е Риби на първо място по важност за този дом да се гледа Нептун ...?

;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Ноември 20, 2009, 08:09:52 pm »
съгласна съм ,че това е един страхотен бенефик.

Прекрасно, майка ми почина при преминаване на Плутон през бенефика.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Ноември 20, 2009, 08:14:15 pm »
луната да овладява емоцийте :o :o :o , как кто тя ги създав?!

Да вземем една Луна в Козирог, например, стига да не е ранена от злотворна планета.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #65 -: Ноември 20, 2009, 08:21:40 pm »

Да вземем една Луна в Козирог, например, стига да не е ранена от злотворна планета.

Абе тука пак опираме до дяда ви Сатурн, май! ;D

*

Nebesna

« Отговор #66 -: Ноември 20, 2009, 08:24:40 pm »

Баш си е Нептун, май! Хич не мога да свържа Рибите с оптимистичния Юпитер. Някои астролози смятат, че в по-ранна възраст влияе Юпитер като по-близка планета, а с узряването и усъвършенстването на мозъка започват да се възприемат и магнитните трептения на по-далечния управител - Нептун. Аз мисля, че Нептун си действа от самото начало.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #67 -: Ноември 20, 2009, 08:26:32 pm »
Момичета, оставете тежките истини за ЛС:)

И аз съм на същото мнение.
Влизам тук да поразпусна малко и какво виждам!? Изумена съм.
Не желая да съм участник в този спор.
Исках да се съберем всички като дойда в София, да ви прегърна, да ви нацелувам, но вече започвам сериозно да се съмнявам дали е добра идея да се съберат хора, които като че ли имат нещо да делят, на едно място. Не мога да проумея кому е нужно това делене във форума!?  :( :( :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #68 -: Ноември 20, 2009, 08:32:17 pm »
Аз като имам три управителя на 5-ти дом и две планети вътре.Кой от тях да гледам?Венера/Везни/,Плутон /Скорпион+Марс/или Юпитер/Стрелец/... :-\

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #69 -: Ноември 20, 2009, 08:43:38 pm »
Изчетох уж с хубавото заглавие тема за 5ти дом,а тука хвърчали перушини  :(

Видях да се намесва моето име,но по обективни причини няма да се намесвам.Просто ще кажа,че е добре на всичко да се гледа реално-били грешки или друго, че никой никога не може да бъде за всичко точен и че при пропуски е по-добре да се приемат те като такива за да се стимулира развитието. :)

Аз също съм на мнение,че добрият астролог търси и чужди мнения,както и знания,защото не един човек е измислил астрологията,нито само един е способен да я опознае изцяло,доколкото тя е всеобхватна и това което ние сега отвън сме приели-е в следствие на работата на много хора,през много времена(освен това което ние носим и споделяме и в последствие затвърдяваме).По-добре е да обединяваме опита и знанията и не виждам защо един професионалист да не се запитва до друг такъв-в която и да е област.И не на последно място-това че някой е професионалист в определена сфера също не го прави безгрешен,нито му се отнема правото да решава как и кога да отдава труда си,със или без съответните обвързаности тъй като си говорим просто за отдаване на услуга,а не за чист бизнес.

За екзалтации и трон,смятам да коментираме в съответната тема за достойнствата на планетите.

За бенефици и малефици и преди съм казвал,че лично аз не приемам същестуването на такива,първо защото всички планети са просто символи на свързаните части на човешката същност и не мисля,че има такива които са принципно добри или лоши т.е. да си говорим за разделение,при условие че говорим за цялост! Изявата на определените енергии/принципи като резултат за всяко едно отделно ниво на комплексно съществуване зависи само и единствено от съзнанието носител,което ги изразява и начина по който това се прави тъй като избора детерменира уклона и второ защото в картата много зависи от съответният статус и аспектация и т.н.

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Ноември 20, 2009, 09:05:33 pm »
Аз като имам три управителя на 5-ти дом и две планети вътре.Кой от тях да гледам?Венера/Везни/,Плутон /Скорпион+Марс/или Юпитер/Стрелец/... :-\

Управителя на куспидата на 5 дом това е основния.. другите могат да бъдат съуправители!

*

Nebesna

« Отговор #71 -: Ноември 20, 2009, 09:19:51 pm »
Деленето на "силни" и "слаби" и на "лоши" и "добри" планети е УСЛОВНО.
То се използва за да се разберат базисните принципи на астрологията.
На по-горните нива разбираш, че всичко е относително.

« Отговор #72 -: Ноември 20, 2009, 10:07:10 pm »
аз нямам нито една планета в 5 дом. Преди се блазнех от хазарта, но знам, че започнеш ли, няма отърване ( затова и не започнах), освен това се занимавам с театър, обичам спорта, тренирала съм - а пък нали това е по 5 дом....
липсата на планети в 5 дом, означава ли, че няма да имам деца?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #73 -: Ноември 20, 2009, 10:07:56 pm »
А какво ще рече,управителя на 9ти в 5ти дом?

*

Nebesna

« Отговор #74 -: Ноември 20, 2009, 11:39:16 pm »
аз нямам нито една планета в 5 дом. Преди се блазнех от хазарта, но знам, че започнеш ли, няма отърване ( затова и не започнах), освен това се занимавам с театър, обичам спорта, тренирала съм - а пък нали това е по 5 дом....
липсата на планети в 5 дом, означава ли, че няма да имам деца?

Не означава.

*

Nebesna

« Отговор #75 -: Ноември 20, 2009, 11:42:54 pm »
А какво ще рече,управителя на 9ти в 5ти дом?

Много просто. Всеки дом си има управител - планетата, която управлява знака, в който е разположен върха на дома.
Ако в 9-ти се намира Стрелец, то Юпитер ще бъде управителят на 9-ти. Ако Юпитер е позициониран в 5-ти дом, тогава имаме формулата "управителят на 9-ти дом в 5-ти дом". Това може да се отнася за всяка друга планета, която управлява 9-ти и се намира в 5-ти. Всичко зависи от знака на върха на 9-ти дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Ноември 21, 2009, 06:08:49 am »

ne sam li uto4nila , 4e stava duma za mars v kozirog?
malefik e v telez, malefik e v rak, no v kozirog da ne e v padenie,zato4enie ili sno6enie? ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Ноември 21, 2009, 06:19:07 am »

samo mjstoto i v kozirog govori dostata4no  za tova kolko e ranena;).

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Ноември 21, 2009, 06:49:37 am »

LILI , tq da ne e imala mars v na4alnite gradusi na kozirog ???

*

Skarlet

« Отговор #79 -: Ноември 21, 2009, 08:11:37 am »

ne sam li uto4nila , 4e stava duma za mars v kozirog?
malefik e v telez, malefik e v rak, no v kozirog da ne e v padenie,zato4enie ili sno6enie? ;D ;D ;D

След като Марс е малефик в Телец, във 2 дом-домът на Телеца, как се нарича Марс там? Не е ли в заточение по дом? Или и това не е от значение? Или може би пак се заяждам?