Здравей Гост

Счупени зъби...

• 7 Отговора
  • 5846 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Счупени зъби...
« -: Ноември 19, 2009, 06:01:40 pm »
Снощи сънувах един сън,който според мен не е никак хубав.Цял ден се присещам за него.Някой би ли могъл да го разтълкува... :(

Сънувам,че съм в едно заведение,в което ходя редовно.Вътре имаше доста хора.По едно време нещо се сдразних с един мъж.Останах с впечатлението,че е някакъв моряк,който е дошъл с екипажа от някакъв кораб в заведението,да празнуват,за една вечер и в близките дни ще отплават.Беше висок,черничък.
Ядоса ми се нещо.Извади връзка ключове и ме удари в устата.При което,зъбите ми,предните,направо се разпаднаха на супер малки парченца,като мозайка.Изрониха се.Аз събрах парченцата в една салфетка,гледах ги и се чудех какво да правя.Мъжът изчезна и аз си мислех,че няма как да го открия после,защото дори името му не зная.

Когато се събудих бях страшно щастлива,че е сън,но...какво ли ми предвещава...
Моля някой,ако знае нещо да се включи,защото се притеснявам. :(
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
След това,същата вечер сънувам друг сън,че се изкачвам по някакви супер тесни и високи стълбички.Бяха бели,или поне супер светли.Едва се качих до горе,свърших някаква работа с някого и после по същия начин едва слязох.После търсих някакви цветя,букети.Обикалях магазинчета за цветя,сравнявах...Но финала не го помня...

По принцип страшно рядко сънувам.
« Последна редакция: Ноември 19, 2009, 06:11:51 pm от Мia21 »

Re:Счупени зъби...
« Отговор #1 -: Ноември 19, 2009, 09:40:53 pm »
   По принцип казват че зъби не е на хубаво, но когато ти изпадат. А когато ти се изронят - предполагам, че ще ти се размине с някаква болест или ще чуеш новина за такава с близък човек.
   А стълбата - не помня къде съм го чела - но беше много отдавна - поначало слизане и качване - нужда от секс...В другия вариант - означава че ще се изкатериш някъде, макар и с доста трудности, но тя е светла - и това теб те радва...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2 -: Ноември 19, 2009, 09:46:37 pm »
Благодаря,Дейзи!До колкото зная,абсолютно всичко в съня има значение.Друг интересен момент е това,че ме удари с връзка ключове,не с юмрук или с някакъв друг предмет... ;)

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Ноември 19, 2009, 09:55:30 pm »
Благодаря,Дейзи!До колкото зная,абсолютно всичко в съня има значение.Друг интересен момент е това,че ме удари с връзка ключове,не с юмрук или с някакъв друг предмет... ;)

В повечето съновници съм чела, че ако се изкачваш нагоре това означава прогрес. Слизането и падането не са на добре.

*

Asol

• 4140
« Отговор #4 -: Ноември 19, 2009, 10:12:33 pm »
В деня преди да го сънуваш този сън да си се карала с някой? В съня си често пренасяме преживян стрес или негативна емоция, които сме преживели през деня. От нещо да се страхуваш, че някой ще предотврати и осуети някои твои планове примерно? Зъбите и захапването може да се разглеждат като нашият Марс образно казано.  Пък и разбиването им става точно с ключове - размишлявам пишейки ...това е символ ...какво отключват тези ключове и защо нарушават целостта на зъбите .. логично едни ключове освен ако не са гаечни не могат да избият зъби или пък да ги наситнят на дребно "на парченца". На мен лично ми прилича на някакъв страх от нещо или ограничаване или самоограничаване на някакво действие или някой има "ключ" към някаква твоя слабост и с това да може да ти навреди. Но не вземай много насериозно това което пиша пък и защо съня трябва да означава изобщо нещо и да е предсказателен ?

Пък за стълбите и то светли, споменаваш и цветя предполагам говори за нещо хубаво.  :) Ще трябва да преминеш и през иглени уши,...но накрая ще ти е светло на душата и ще се радваш  :P

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5 -: Ноември 19, 2009, 10:23:41 pm »
Знаете ли?!Благодаря на Асол,че ме подсети,а и може би има връзка.През деня се видях с един мой приятел,който много уважавам.Той беше доста замислен и угрижен,което страшно много ме притесни.На няколко пъти го питах проблеми ли има,но той не каза.Дори по-късно вечерта пак му звънях.Все едно се случва нещо сериозно с него,изживяваше някаква драма.Гледаше направо в една точка.Все още не зная какво го притеснява.
Когато на него му е зле и аз се чувствам ужасно...За първи път го видях така,а го познавам от доста време.
Възможно ли е това мое състояние да показва съня?Май има доста общи неща... ???
« Последна редакция: Ноември 19, 2009, 10:33:21 pm от Мia21 »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #6 -: Ноември 19, 2009, 10:37:25 pm »
Асол,сега,когато те препрочитам си права на 99 процента,затова психологически как го изживях това през деня.

« Отговор #7 -: Януари 01, 2010, 04:48:58 pm »
Снощи сънувах един сън,който според мен не е никак хубав.Цял ден се присещам за него.Някой би ли могъл да го разтълкува... :(

Сънувам,че съм в едно заведение,в което ходя редовно.Вътре имаше доста хора.По едно време нещо се сдразних с един мъж.Останах с впечатлението,че е някакъв моряк,който е дошъл с екипажа от някакъв кораб в заведението,да празнуват,за една вечер и в близките дни ще отплават.Беше висок,черничък.
Ядоса ми се нещо.Извади връзка ключове и ме удари в устата.При което,зъбите ми,предните,направо се разпаднаха на супер малки парченца,като мозайка.Изрониха се.Аз събрах парченцата в една салфетка,гледах ги и се чудех какво да правя.Мъжът изчезна и аз си мислех,че няма как да го открия после,защото дори името му не зная.

Когато се събудих бях страшно щастлива,че е сън,но...какво ли ми предвещава...
Моля някой,ако знае нещо да се включи,защото се притеснявам. :(
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
След това,същата вечер сънувам друг сън,че се изкачвам по някакви супер тесни и високи стълбички.Бяха бели,или поне супер светли.Едва се качих до горе,свърших някаква работа с някого и после по същия начин едва слязох.После търсих някакви цветя,букети.Обикалях магазинчета за цветя,сравнявах...Но финала не го помня...

По принцип страшно рядко сънувам.
Може да е от някой твой минал живот с този човек заедно моряка да сте били заедно в един от миналите си животи.