Снощи сънувах един сън,който според мен не е никак хубав.Цял ден се присещам за него.Някой би ли могъл да го разтълкува...

Сънувам,че съм в едно заведение,в което ходя редовно.Вътре имаше доста хора.По едно време нещо се сдразних с един мъж.Останах с впечатлението,че е някакъв моряк,който е дошъл с екипажа от някакъв кораб в заведението,да празнуват,за една вечер и в близките дни ще отплават.Беше висок,черничък.
Ядоса ми се нещо.Извади връзка ключове и ме удари в устата.При което,зъбите ми,предните,направо се разпаднаха на супер малки парченца,като мозайка.Изрониха се.Аз събрах парченцата в една салфетка,гледах ги и се чудех какво да правя.Мъжът изчезна и аз си мислех,че няма как да го открия после,защото дори името му не зная.
Когато се събудих бях страшно щастлива,че е сън,но...какво ли ми предвещава...
Моля някой,ако знае нещо да се включи,защото се притеснявам.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
След това,същата вечер сънувам друг сън,че се изкачвам по някакви супер тесни и високи стълбички.Бяха бели,или поне супер светли.Едва се качих до горе,свърших някаква работа с някого и после по същия начин едва слязох.После търсих някакви цветя,букети.Обикалях магазинчета за цветя,сравнявах...Но финала не го помня...
По принцип страшно рядко сънувам.