Здравей Гост

Намерих си кола

• 8 Отговора
  • 3169 Прегледи
*

Nebesna

Намерих си кола
« -: Ноември 19, 2009, 10:03:14 pm »
Много странен сън. Намерих една кола на брега на морето и нов мобилен апарат. Бяха потопени директно във водата, като че ли изхвърлени на брега и за късмет точно аз ги намирам. Колата беше "убиец" - изключително модерна. Аз не съм шофьор, но се изкуших да се кача в нея и да пообиколя улиците на Варна. Реших да не се обаждам на полицията и да си карам, докато не я издирят. Странното беше, че макар да бяха потопени във водата, когато се озоваха в мое владение, и двете неща бяха в абсолютно сухо и изправно състояние. Покарах насам-натам колата, похвалих се на една приятелка .....и се събудих с чувство на приятно задоволство, ама и с усещането, че не ми принадлежат завинаги.

*

veshti4ka

Re:Намерих си кола
« Отговор #1 -: Ноември 19, 2009, 10:05:45 pm »
доколкото зная колата в съня е личната енергетика и път. това, че си "заела" колата може и да значи, че ще правиш нещо, което не ти "принадлежи" или не е "твое" за определено време и ще ти е кеф, но сама ти знаеш, че е за малко  ;)

« Отговор #2 -: Ноември 19, 2009, 10:50:27 pm »
   А може и да е предсказателен, че ще ти поднесат кола /може и фирмена/ - и ще ти се наложи да си вземеш шофьорска книжка  :P. За това готви се...

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Ноември 21, 2009, 07:59:18 pm »
  А може и да е предсказателен, че ще ти поднесат кола /може и фирмена/ - и ще ти се наложи да си вземеш шофьорска книжка  :P. За това готви се...

Хайде, де! Чул те господ! Пробвала съм да шофирам извън града, но в града ме е страх с това натоварено движение във Варна. Може пък да дойде момента, в който да се престраша и да взема книжка....Удовоствието беше голямо на сън.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #4 -: Ноември 25, 2009, 04:38:30 pm »
Надявам се, че не си имала инциденти с колата.  :P Понеже аз често се натъквам на някакви проблеми, когато сънувам шофиране или дори просто возене в кола... Веднъж карах тролейбус и по надолнището ми отказаха спирачките.

« Отговор #5 -: Ноември 26, 2009, 10:37:04 am »
Здравейте аз съм нова тук но бих искала да споделя и аз как тълкувам съня на НебеснаАз  мисля че ти си имала някакъв проблем за решаване но си се колебаела как да постъпиш?А също си искала да си дадеш малко време.Възможно е съня да е свързан също с някакво пътуване? а може би и излизане зад граница? също предстоящ изпит...и страх от неизвестното от бъдещето :)

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Ноември 26, 2009, 09:26:04 pm »
Надявам се, че не си имала инциденти с колата.  :P Понеже аз често се натъквам на някакви проблеми, когато сънувам шофиране или дори просто возене в кола... Веднъж карах тролейбус и по надолнището ми отказаха спирачките.

Никакви инциденти. Голям кеф беше да карам кола. При това, добре се справих за неопитен шофьор като мен.

*

Nebesna

« Отговор #7 -: Ноември 26, 2009, 09:27:46 pm »
Здравейте аз съм нова тук но бих искала да споделя и аз как тълкувам съня на НебеснаАз  мисля че ти си имала някакъв проблем за решаване но си се колебаела как да постъпиш?А също си искала да си дадеш малко време.Възможно е съня да е свързан също с някакво пътуване? а може би и излизане зад граница? също предстоящ изпит...и страх от неизвестното от бъдещето :)

Страх от неизвестното бъдеще напоследък нямам изобщо. даже съм станала доста уверена и спокойна на пук на кризата. Даааааааааа, може да е свързан с пуване! ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #8 -: Ноември 28, 2009, 07:47:40 am »
И ние немаме страх от кризата.Веднъж да ви кажем сънувах един страшен сън/аз съм Сульо/Карам на прадядо ми велосипеда и гледам един камион иде насреща ми.Аз така се уплаших ,че затворих очи.после не знам какво е станало.Ама Пульо  ме сабужда и гледам около много лампи.викам му де сам бе?Па тои вика .Мамо кажи му де е на тоя серсемин.И мама ми вика.В реанимациата Суленце.Доктора ти изтри малко от  мозъчето дето беше се показало изпод косата ти .Каза ,да те взимаме вече ,че си готов.
  ...и като се събудих ,гледам .у дома съм си,ама от тогава нещо ми прескачат фаиловете като река да кажа нещо умно.вие какво мислите-за тоя сън де? :-\ :-\

Че имаш напредничаво отношение към медицината, но си си избрал специалност, която не те мотивира достатъчно финансово, пък финансовият стимул е много важен на всякаква възраст ;D