Здравей Гост

XII ДОМ

• 76 Отговора
  • 12399 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
XII ДОМ
« -: Ноември 20, 2009, 03:02:27 pm »
Аз пък днес се сетих за 12тия дом.
Разглеждах карти на познати,с доста активни такива и се зачудих възможно ли е тези хора да са по-склонни към изневяра например.Към лъжи,тайни?
Аз нямам планета в 12ти дом,управителя му е в 10 дом.Казвали са ми ,че каквото се опитам да скрия,то ще излезе наяве и ще стане достояние на широката публика.

*

Kaya

• 2893
Re:XII ДОМ
« Отговор #1 -: Ноември 20, 2009, 03:10:53 pm »
да, често изневерите са по оста 6-12, както и окултните възможности, забраните, ограниченията, болестите, чуждите страни и т.н. 12 дом предполага изолирането, твърде боготия вътрешен живот ( често за сметка на другия)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Ноември 20, 2009, 03:16:18 pm »
12-ТИ дом е и дома на тайните врагове на принудителните ограничения ,на интуицията и допира до други измерения.по 12-ти са и тайните неща......

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3 -: Ноември 20, 2009, 04:11:19 pm »
Е да,всички знаем за изброените неща.
Мисълта ми е имате ли наблюдения върху карти с активен 12 дом и изневярата например? ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Ноември 20, 2009, 04:14:45 pm »
Е да,всички знаем за изброените неща.
Мисълта ми е имате ли наблюдения върху карти с активен 12 дом и изневярата например? ;)

царя,той има пълен 12-ти
и най-малката ми дъщеря , ама освен ,че е много умна и хубава и стана мини мис България 2008 в категория до 10г.друго не мога да ти кажа ;D ;D ;D
и още нещо.....много интуитивни са такива хора.имат специални познания и предназначения.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5 -: Ноември 20, 2009, 04:42:32 pm »
Благодаря Марая,
мислите ли че не е задължително да изневеряват или напротив винаги се случва?
Няма значение мъж или жена?
Гледам картата на младо момиче,има сатурн и уран в 12, а точно на куспидата на АС нептун.
Стрелец е на куспидата на 12,а юпитер в 3ти.

И друго да ви питам ,за да не търся темата за синастрия.
Добра ли според вас може да е връзката между мъж и жена,при която на жената нептун е на АС,а нептун на мъжа е на ДС?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #6 -: Ноември 20, 2009, 04:55:28 pm »
Да и аз имам наблюдения при човек със сатурн в 12 дом,той обича да работи сам и да прави нещата сам.
А има ли значение каква е планетата която попада в 12 дом?Дали е от тежките или леките планети?

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Ноември 20, 2009, 04:58:48 pm »
12-ти дом е чистилище ,едн от най-тежките и кармични домове.това е дома на подсъзнанието на спомените ,на тайните.тук ние се срещаме дори и със  собствените си врагове ,които проектираме в съзнанието си.тук ние се учим от минали грешки ,от тежки обиди ,уморени разгръщаме потенциала осъзнавайки защо ,как и какво носим у себе си.
трудно е да проработиш 12-ти дом.иска се много сила,много мъдрост.познание и отваряне към себе си.....

изневярата не е по 12-ти.изневярата е в 5-ти и 12-ти.в соларната карта,ако упр.на 12-ти е в 5-ти ,или  обратното,или яко соларен к12 е в нат.к5 ,обратното също важи,но като цяло изневярата я търся по плутон-венера,нептун в 5-ти и 7-ми.уран в 5-ти и 7-ми в натала.

*

Uran

• 6041
« Отговор #8 -: Ноември 20, 2009, 05:00:34 pm »
Стелиумът е от: Сатурн, Меркурий, Хирон в риби, Слънце, Марс, Луна в овен. Тук са и Пала, Юнона, Церес, Седна. :(

За другия стелиум;Уран, Меркурий, Венера, Слънце в рак. Не е така вглъбена като рибешкия и овенски 12 дом, но и тя прави нещата сама.

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Ноември 20, 2009, 05:10:56 pm »
Стелиумът е от: Сатурн, Меркурий, Хирон в риби, Слънце, Марс, Луна в овен. Тук са и Пала, Юнона, Церес, Седна. :(

За другия стелиум;Уран, Меркурий, Венера, Слънце в рак. Не е така вглъбена като рибешкия и овенски 12 дом, но и тя прави нещата сама.

сатурн е карма,12-ти дом също е карма.но в първия случай човека е ужасно целенасочен и страшен инат.всичко обаче довежда до край.интелигентен е.и има езотерични заложби.....

втория случай,е почитател на материалното ,не го интересуват толкова много нещана по 12-ти.

*

Nebesna

« Отговор #10 -: Ноември 20, 2009, 05:23:10 pm »
Аз имам много тесен 12-ти дом (само 18 градуса) и с нито една планета в него. Намира се в Стрелец и е свързан с 1-ви дом. Господарят на Асцендента - жизнерадостният и оптимистичен Юпитер е и господар на 12-ти дом. Насаме съм такава каквато съм и пред обществото. Не обичам да "рухвам" и да се оплаквам. Отбягвам хора, които непрекъснато хленчат, на които все някой друг им е виновен и вечно проклинат някого: правителството, майка си и баща си, господ и съдбата си за своя живот и за собствените си неудачи....хора, които очакват някой друг да се погрижи за тях, сякаш им е с нещо длъжен. Стрелецът не търпи песимизъм и оплаквания. Той е знак на оптимизма и големите планове. Аз от сега си предстявам живота си за 10 години напред....Когато съм била потисната и уморена, разочарована и наранена, тогава съм търсела спасение във висшата философия. Това за моя 12-ти дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Ноември 20, 2009, 05:27:39 pm »
небесна, 12-ти в стрелец ;D ;D ;D ,всичко останало е излишно!упр. е юпи..... :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #12 -: Ноември 20, 2009, 06:56:30 pm »

сатурн е карма,12-ти дом също е карма.но в първия случай човека е ужасно целенасочен и страшен инат.всичко обаче довежда до край.интелигентен е.и има езотерични заложби.....

втория случай,е почитател на материалното ,не го интересуват толкова много нещана по 12-ти.
Вярно е Марая ;D
Ама искам мааалко по-материален и пробивен да стане първият стелиум.
Вторият е напорист. :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Ноември 20, 2009, 07:14:06 pm »

Вярно е Марая ;D
Ама искам мааалко по-материален и пробивен да стане първият стелиум.
Вторият е напорист. :)

Лесно е да се отвори 12-ти.....ще ти кажа ,ама след малко тръгвам на път.отивам на купон,щото съм купонджийка ;D.прати ми данни на лични и утре или в другиден....,ако мога и с каквото мога.

*

missKapriz

« Отговор #14 -: Ноември 20, 2009, 09:04:48 pm »
Цитат
но съм забелязала,че  натовареният 12 дом е трудно положение за изживяване в психологически и здравен аспек; много често хора с такива разположения имат определена задача, която ги свързва с чуждите страни и много често се самолимитират, когато имат  СВ на това място;
определено окултната страна на живота рано или късно започва да се проявява като техен собствен интерес или като обкръжение, което ги форсира да "проумеят" някои  невидими светове:)
също така съм виждала не малко хорар живеещи в чужбина с  разположени планети в 12 ,а  както казва Uran работещи и мислещи сами:)
и не на последно място натоварената ос на 12-6 съм я виждала при хора със сериозни здравни проблеми;

Имам наблюдения върху натоварен 12 дом.Меркурий,Слънце,Юпитер,Венера,СЛВ.Владее се до съвършенство,когато му е изгодно.Изключително здрава психика.Отрича съществуването на всичко,което не вижда.Постоянно "складира" информация.И ,слава на Бога,на 44 е абсолютно здрав.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #15 -: Ноември 21, 2009, 02:14:36 pm »
 да и аз съм наблюдавала как притежатели на  стурпвания в 12 дом  са  доста земни, себични и отричащи каквато и да било възможност за  абстракция (ако обаче поговорите с тя се оказва,че са доста впечатлнителни  и колебаещи се или страхуващи се да приемат невидимото)... имам няколко наблизо, но  има голямо значение какво се намира в 12 и връзките му;
12 дом често показва страховете на индивида и  неспособноастта му да се изправи с/у тях

*

UnaDonna

« Отговор #16 -: Ноември 21, 2009, 02:50:07 pm »
И двете със сестра ми сме с Марс и Плутон в 12 дом.
Това карма ли е, какво следва да покаже?
Искам да се измъкна от влиянието на моя Марс във Везни в 12 дом.
Възможно ли е изобщо?
Слънцето в Лъв напира да се изяви, но Марса все му пре4и. :)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #17 -: Ноември 21, 2009, 03:53:01 pm »
 aко си с асц скорпи по- скоро  ще ти се наоги да кореспондираш на марса и плутона:)
не с ебеспокой  слънцето има своя блясък и ако ще се изявяваш ти препоръчвам ролята на сив кардинал- режисьор на цвените :)

*

Skarlet

« Отговор #18 -: Ноември 21, 2009, 04:56:36 pm »
И двете със сестра ми сме с Марс и Плутон в 12 дом.
Това карма ли е, какво следва да покаже?
Искам да се измъкна от влиянието на моя Марс във Везни в 12 дом.
Възможно ли е изобщо?
Слънцето в Лъв напира да се изяви, но Марса все му пре4и. :)

Така,на прима виста,с асцендент Скорпи и Марс във Везни в 12 / и Плутон там / дом можеш да работиш в тайните служби или юридически институции. Но това,разбира се,трябва да се потвърди и от други фактори. Дали е дадено да учиш това,управителя на 9 дом,на 10 дом-кариерата и т.н. Лъв ли е на МЦ,къде е Слънцето-в 9 или 10 дом? Пък може и да се изнесеш в чужбина,ако и други фактори го потвърждават.  :) Но не ме слушай много мен,че аз не разбирам кой знае колко.  :)

*

Helo

« Отговор #19 -: Ноември 21, 2009, 05:04:53 pm »
И аз могя да работя в тайните служби, защото Слънцето ми е в 8-ми дом и управлява 10-ти. Пък и Плутон ми е в 1-ви на асценднета.

Ма се чудя дали си струва да се яде бой за нищо. Там само си бият шамари.  ::)