Здравей Гост

XII ДОМ

• 76 Отговора
  • 12388 Прегледи
*

Moonlady

• **
  • 1112
Re:XII ДОМ
« Отговор #20 -: Ноември 21, 2009, 05:25:30 pm »
Еййй...всички се нагласихте за тайните служби...
то и без вас има един милион ченгета/милиционери   ;D

Ама Лилит в Скорпи или в Козирог кой има - 8/10 дом ?
( че и в съвпад с Плутон е - класика за тайните служби)
« Последна редакция: Ноември 21, 2009, 05:31:52 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

Skarlet

« Отговор #21 -: Ноември 21, 2009, 06:03:51 pm »
Еййй...всички се нагласихте за тайните служби...
то и без вас има един милион ченгета/милиционери   ;D

Ама Лилит в Скорпи или в Козирог кой има - 8/10 дом ?
( че и в съвпад с Плутон е - класика за тайните служби)

Не знам колко милиционери има на щат,ама все ги няма там,където е напечено.  ;D Надявам се да дойде време,когато можем да живеем спокойно и се спазват законите. А за Лилит в Скорпи в 8 дом ..... познавам човек,който е в другия полюс..... по Плутон и 8 дом.  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Ноември 21, 2009, 06:44:10 pm »
 ;D ;D ;D,на скарлет коня е за темата "вродени аномалий" ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Ноември 21, 2009, 06:55:08 pm »
Да не е конят, на който щеше да идва passaporte да ме взема? Сега разбирам защо толкова се бави...  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #24 -: Ноември 21, 2009, 07:01:04 pm »
Кво не му харесвате на коня? Тича ли си добре? Тича си.  ;D Мен пък ме кефи страшно.

*

Nebesna

« Отговор #25 -: Ноември 21, 2009, 07:02:50 pm »
И мене ме кефи, ама си е за темата "вродени аномалии" ;D ;D ;D
Ако беше обикновен кон, нямаше да е интересен.

*

Skarlet

« Отговор #26 -: Ноември 21, 2009, 07:06:09 pm »
Ми,не го знам га е роден.  8) Как да го пусна в " Рождени аномалии"?  ::)

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Ноември 21, 2009, 07:10:28 pm »
тоя има СЛВ в 12-ти ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #28 -: Ноември 21, 2009, 07:14:47 pm »
Познавам мъж със стелиум от Слънце,Венера,Мерк,Сатурн и южен възел в 12-ти,Близнаци..Двойнствен живот-жената и детето в един град,работата и срещите с любовници-в друг..Макар да е много общителен и деен,около него рядко се задържат хора за по-дълго..."Самотник" е първата дума,която ми хрумва за него..Мъдър за годините си,които не са много...Но мъдрост само на думи,рядко впрегната в действия. :)

*

UnaDonna

« Отговор #29 -: Ноември 21, 2009, 07:25:17 pm »
И двете със сестра ми сме с Марс и Плутон в 12 дом. ;)
Това карма ли е, какво следва да покаже?
Искам да се измъкна от влиянието на моя Марс във Везни в 12 дом.
Възможно ли е изобщо?
Слънцето в Лъв напира да се изяви, но Марса все му пре4и. :)

Така,на прима виста,с асцендент Скорпи и Марс във Везни в 12 / и Плутон там / дом можеш да работиш в тайните служби или юридически институции. Но това,разбира се,трябва да се потвърди и от други фактори. Дали е дадено да учиш това,управителя на 9 дом,на 10 дом-кариерата и т.н. Лъв ли е на МЦ,къде е Слънцето-в 9 или 10 дом? Пък може и да се изнесеш в чужбина,ако и други фактори го потвърждават.  :) Но не ме слушай много мен,че аз не разбирам кой знае колко.  :)

асцедента ми е Везни, но заема 12 дом и нищожна 4аст от 1-ви.
1-ви дом ми е скорпион, там ми е и Уран.
Лъв ми е в 10 на МС, Козирог.
Филмите, разкриващи престъпления са ми любими, но в реалния живот имам страх от всякакво насилие.И адвокат исках да стана, но ми липсва увереност, затова искам да го преодолея този Марс, ако е той виновен  ;)
А работя в съдебната система, но в администрацията.

*

Skarlet

« Отговор #30 -: Ноември 21, 2009, 07:36:00 pm »

Ами,значи си го отработваш все пак в институциите. Но повече не мога да кажа без картата,че мен ме "гледат" под лупа. И после.....цък, я земи туй дърво, Скарлет! Мнооого високо духовно ми го подават.....  ;) 

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Ноември 21, 2009, 07:41:20 pm »
асцедента ми е Везни, но заема 12 дом и нищожна 4аст от 1-ви.
1-ви дом ми е скорпион, там ми е и Уран.
Лъв ми е в 10 на МС, Козирог.
Филмите, разкриващи престъпления са ми любими, но в реалния живот имам страх от всякакво насилие.И адвокат исках да стана, но ми липсва увереност, затова искам да го преодолея този Марс, ако е той виновен  ;)

асц везни в последните градуси е много силен. къде е венера?

непредсказуемото поведение на уран в първи дом не е подходящо за тайните служби. имаш силна интуиция , би могла да развиеш екстрасенсорни качества.честата промяна на възгледите и плановете ще ти даде възможност за внезапно здигане в обществото.
естетиката ти е присъща.марс във везни е вторият фактор от тук изброените ,който ме навява на мисълта за внезапно издигане.макар,че марс във везни не носи много добри послания по отношение на любовта...,както и добри семейни отношения.
марс обаче може да дае перфектни юристи.

« Отговор #32 -: Ноември 21, 2009, 07:41:33 pm »
За адвокат позицията на МАрс в 9-ти е благоприятна. Аз имам такава, като Овен ми е на 9-тия. Баща ми от дете ми викаше "адвокатче"  ;D. Но не са ме насочвали в тази сфера. Имах съученичка, която от 1-ви клас знаеше, че ще стане съдия. Е, не стана.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #33 -: Ноември 21, 2009, 07:56:03 pm »
Аз съм затруднена. Не знам дали 12-ти дом ми е Риби или Водолей. Тъй като часа на раждане не ми е съвсем точен -  няколко минути е разликата. Според ректификацията ( на която нямам много доверие, че е направена много старателно ) се пада в Риби. Според другия вариант ( който на мен ми се вижда по-логичен) е във Водолей. Някой по-опитен може ли да помогне, как 12-ти дом би се проявил в единия случай и как в другия? Планети в дома няма. Управителят на Риби е в 7-ми, а управителят на Водолей е в 5-ти.

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Ноември 21, 2009, 08:00:05 pm »
че мен ме "гледат" под лупа. 

;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #35 -: Ноември 21, 2009, 09:27:04 pm »
Моят 12 ти дом е огромен- започва от 29 ти градус на Овен  един цял Телец и до средата на Близнаци. Все се чудя кой точно управител и съуправител най-много му приляга. Но този дом е много съществен за мен  -  празен, празен,празен и  накрая в последния му градус в съвпад с Асц . гордо стои Сатурн, който винаги е играл основна роля в живота ми за добро и лошо. ;)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

UnaDonna

« Отговор #36 -: Ноември 21, 2009, 10:01:33 pm »

;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D

асц везни в последните градуси е много силен. къде е венера?

Венера е в Близнаци -края на 8ми, или 9ти (различните програми, различно я поставят, така че не съм сигурна).
Права си, че отношенията ми с мъжете са мноого сложни, но дали вината е в мен или просто винаги избирам най-неподходящия, съм в процес да осъзнаване. Омъжена съм.
Колкото до работата, усещам че това, не е моята работа, работя, защото е в някаква степен престижно и добре платено. Иначе е скучновато.

*

Skarlet

« Отговор #37 -: Ноември 21, 2009, 10:21:07 pm »

;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Мноооого обичам вниманието. Винаги съм казвала,че вниманието ме кара да цъфтя,зарежда ме с енергия.  ::)

*

Helo

« Отговор #38 -: Ноември 21, 2009, 10:29:44 pm »

Права си, че отношенията ми с мъжете са мноого сложни, но дали вината е в мен или просто винаги избирам най-неподходящия, съм в процес да осъзнаване. Омъжена съм.

Само аз ли съзирам противоречието тук?  ??? ::) ::) ::)

;D ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #39 -: Ноември 21, 2009, 10:35:51 pm »

Само аз ли съзирам противоречието тук?  ??? ::) ::) ::)

;D ;D ;D ;D

Не. Но не се бутай,къдет не ни е работа.  :) Бракът не е за всеки. Иска компромиси и някои качества,ама нЕмааа а навлизам в подробности.  :P  Тайна,майна.  ;D