Здравей Гост

XII ДОМ

• 76 Отговора
  • 12374 Прегледи
*

UnaDonna

Re:XII ДОМ
« Отговор #40 -: Ноември 21, 2009, 10:41:07 pm »
 Говоря общо за мъжете в живота ми.
 Бракът ми е не е много сполучлив, така че е нормално да търся причините за това. А и не съм сигурна, че бракът ми ще издържи още дълго.
 Но доста се отплеснах от темата за 12 дом.

*

UnaDonna

« Отговор #41 -: Ноември 21, 2009, 10:43:26 pm »
 Бракът ми е не е много сполучлив, така че е нормално да търся причините за това. А и не съм сигурна, че бракът ми ще издържи още дълго.

ПП: Май се забавлявате за моя сметка  >:(

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Ноември 21, 2009, 10:47:26 pm »

венера в близнаци дава повече връзки , и извънбрачни такива.
ако искаш можеш да си сложиш картата в натални карти и бихме могли да я разгледаме.
овен на дсц често е индикация за скандали в дома и с партньора.
а за брака и колко ще издържи... ??? , през май 2010 /мисля,че тогава / уран ще направи ингрес в овен. вероятно ще разкъса оковите,защото той преди всичко носи свобода! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #43 -: Ноември 21, 2009, 10:50:55 pm »
Скарлет,кога ще те видим "под лупа",на живо,да се съберем всичките?Да пием по едно!Оставете ги тези драми,не са за нас! ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #44 -: Ноември 21, 2009, 10:57:07 pm »
Скарлет,кога ще те видим "под лупа",на живо,да се съберем всичките?Да пием по едно!Оставете ги тези драми,не са за нас! ;D ;D ;D

Ще ти кажа,ама на ушенце.  ;) Хващай влака и идвай. Ще ти пиша на лични кога.
  Рая , не се забавляваме за твоя сметка. Ние с Хело сме се такива по рождение - не сме сами.  ::)  ;D При нас е весело.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #45 -: Ноември 21, 2009, 11:05:17 pm »
Ще ти кажа,ама на ушенце.  ;) Хващай влака и идвай. Ще ти пиша на лични кога.

Ок!Ще се разберееем... ;) ;D
Що тъй с полвин дума все ме кандардисват?!Какви са тези транзити,какви са тези натали,кое е туй чудо... ::) ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #46 -: Ноември 21, 2009, 11:16:30 pm »

Ок!Ще се разберееем... ;) ;D
Що тъй с полвин дума все ме кандардисват?!Какви са тези транзити,какви са тези натали,кое е туй чудо... ::) ;D ;D ;D

Щото съм омайна манипулаторка.  ;D Стига спамихме темата,че всичко наак.... Хахаха,като надписа на вратата на тоалетната ни - "Аки шоп".  ;D

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #47 -: Ноември 22, 2009, 09:39:51 am »
моя 12 дом е изцяло в Скорпион,и имам Уран в него който прави секстил със Слънцето, а Плутон ми е въе Везни в 11 дом.Какво ли значи това  , и аз ли съм от тайните агенти ? Имам и Агена съвпад с Асцендена ми , четох е хубава звезда тя :)
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

« Отговор #48 -: Ноември 22, 2009, 12:52:03 pm »
Всички, които имат талант на "тайни агенти" не биха писали, че са такива. Замислете се. Те не привличат вниманието. Те наблюдават.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #49 -: Ноември 22, 2009, 01:39:31 pm »
Всички, които имат талант на "тайни агенти" не биха писали, че са такива. Замислете се. Те не привличат вниманието. Те наблюдават.
Много си права Аурора :) :).
Незнам дали сте гледали поредицата за Борн: "Самоличността на Борн"..ами това е 12 дом.
Интелигентност, която не търси овации и признание. Имат достатъчно вътрешна сила и самочувствие и поради тази причина не се оглеждат в очите на другите.
п.п.Да го потърся ли в торентите и да го пусна в темата филми?

*

UnaDonna

« Отговор #50 -: Ноември 22, 2009, 07:44:31 pm »

абсолютно по същия на4ин мисля и аз.  :)

Скарлет, Марая, много сте то4ни - само от един 12 дом познахте, а ако дам и наталната си карта, сигурно ще ме опишете по-добре, отколкото аз самата бих могла.
Знаех си аз, 4е астрологията ще ми даде отговори на много въпроси. :)

« Отговор #51 -: Ноември 22, 2009, 07:49:23 pm »

И ще породи много повече такива  :-[ Нали знаеш за кръговете на познанието и незнанието - колкото повече разширяваш първия, толкова повече се разширява втория.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

UnaDonna

« Отговор #52 -: Ноември 22, 2009, 07:59:15 pm »

И ще породи много повече такива  :-[ Нали знаеш за кръговете на познанието и незнанието - колкото повече разширяваш първия, толкова повече се разширява втория.

Да, аз за това от две седмици насам не мога да изляза от астросайтовете, в търсене на отговорите. А вси4ко запо4на от там, 4е нямам много общо със слън4евия си знак, та се запитах ЗАЩО?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #53 -: Ноември 23, 2009, 05:47:25 am »

Да, аз за това от две седмици насам не мога да изляза от астросайтовете, в търсене на отговорите. А вси4ко запо4на от там, 4е нямам много общо със слън4евия си знак, та се запитах ЗАЩО?

никага не спирай да търсиш отговорите! желая ти го от сърце

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

UnaDonna

« Отговор #54 -: Ноември 25, 2009, 02:54:47 pm »
кои планети в 12 дом, означаваха, че човек си има ангел-пазител?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #55 -: Ноември 25, 2009, 02:59:18 pm »
"Бенефиците"  ;)
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

veshti4ka

« Отговор #56 -: Ноември 25, 2009, 03:00:31 pm »
кои планети в 12 дом, означаваха, че човек си има ангел-пазител?

май бяха Венера и Юпитер  :-\

аз имам Венера в 12 дом и Юпи точно на асцедента - единия ангел ми пази задника, а другия предника  ;D ;D ;D ;D ;D

*

UnaDonna

« Отговор #57 -: Ноември 25, 2009, 03:02:47 pm »
 ;D ;D ;D

за завиждане си!

Позицията на Луната тук и то в Козирог, тоооолкова лош показател ли е, колкото чета.
Няма ли нещо положително в цялата схема.

*

Skarlet

« Отговор #58 -: Ноември 25, 2009, 03:40:17 pm »
Нептун е висша октава на Луната, а 12 дом мунданно е дом на Рибите с управител Нептун. Какво не й харесваш? Зависи и от аспектите й все пак.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #59 -: Ноември 25, 2009, 03:59:38 pm »
Светилата нямат висши октави,тъй като са пълноценни първични принципи.
Нептун е висшата октава на Венера.Пък ако ще и някой автор да го изкарва октава на Хуя  :P

Луната отразява-връща образа,а Нептун разсейва и размива в едно образите така че да няма усещане за източника,няма как да са октави,дори и на принципно равнище.Венера търси контакт,а Нептун обединяване- и в двата случая имаме принципа на свързването.При Луната няма свързване,а само реакция и отразяване,проекция .