Здравей Гост

Индийски хорскоп

• 41 Отговора
  • 8660 Прегледи
*

flexaa

• *
  • 130
Индийски хорскоп
« -: Ноември 22, 2009, 02:50:15 pm »
Какво мислите за индийския хороскоп и по-специално за този линк - http://horoskop.rozali.com/zagadki/p11752.html.
 Примерно за мен пише - 26 НОЕМВРИ – Един мъж на средна възраст бди над детско креватче. ГРАДУС НА ТЪГАТА. Заплашват го тъги и раздели. Разрушение на семейното огнище.
Мисля че е доста скептично написано и не мисля че една персона може да се опише с едно изречение и една метафора. Ето ми наталната карта http://www.astro.com/tmpd/cnjdfileDsrjGy-u1209556891/astro_w2gw_12_svetoslav_ivanovi__hp.49026.30574.gif
Мислите ли че е толкова лоша?

Astrological Data used for Short Report - Personal Portraitfor Svetoslav Ivanovi (male)
born on 26 Nov 1989 local time 1:30 pm
in Gorna Orjahovica, BULG U.T. 11:30
25e41, 43n07 sid. time 17:34:14

Planetary positionsplanet sign degree  motion
Sun Sagittarius 4°11'24 in house 9 direct
Moon Scorpio 13°00'51 in house 8 direct
Mercury Sagittarius 12°58'52 in house 9 direct
Venus Capricorn 19°53'02 in house 11 direct
Mars Scorpio 15°02'12 in house 8 direct
Jupiter Cancer 9°33'03 in house 4 retrograde
Saturn Capricorn 11°36'59 in house 10 direct
Uranus Capricorn 3°40'45 in house 10 direct
Neptune Capricorn 10°44'56 in house 10 direct
Pluto Scorpio 15°52'06 in house 8 direct
True Node Aquarius 19°52'13 in house 12 retrograde

House positions (Placidus)Ascendant Pisces 18°14'44
2nd House Taurus 4°02'36
3rd House Gemini 2°31'21
Imum Coeli Gemini 24°05'10
5th House Cancer 14°38'36
6th House Leo 9°22'41
Descendant Virgo 18°14'44
8th House Scorpio 4°02'36
9th House Sagittarius 2°31'21
Medium Coeli Sagittarius 24°05'10
11th House Capricorn 14°38'36
12th House Aquarius 9°22'41

Major aspectsMoon Sextile Venus 6°52
Moon Conjunction Mars 2°01
Moon Trine Jupiter 3°28
Moon Sextile Saturn 1°24
Moon Sextile Neptune 2°16
Moon Conjunction Pluto 2°51
Moon Trine Ascendant 5°14
Mercury Square Ascendant 5°16
Venus Sextile Mars 4°51
Venus Sextile Pluto 4°01
Venus Sextile Ascendant 1°38
Mars Trine Jupiter 5°29
Mars Sextile Saturn 3°25
Mars Sextile Neptune 4°17
Mars Conjunction Pluto 0°50
Mars Trine Ascendant 3°13
Jupiter Opposition Saturn 2°04
Jupiter Opposition Uranus 5°52
Jupiter Opposition Neptune 1°12
Saturn Conjunction Neptune 0°52
Saturn Sextile Pluto 4°15
Neptune Sextile Pluto 5°07
Pluto Trine Ascendant 2°23

« Последна редакция: Ноември 22, 2009, 09:39:26 pm от flexaa »

*

Helo

Re:Индийски хорскоп
« Отговор #1 -: Ноември 22, 2009, 02:56:40 pm »
Какво мислите за индийския хороскоп и по-специално за този линк - http://horoskop.rozali.com/zagadki/p11752.html.

;D ;D ;D ;D ;D ;D

??? Бреййй, кви работи пишело за мен:

Човек, който се катери по височина, за да достигне един стълб. ГРАДУС НА ХИМЕРИТЕ. Склонност към ненужни действия. Разпиляване на сили по неосъществими неща.

Хмммм Дали пък не са ми сбъркали деня на раждането и всъщност да се оказва, че съм била родена предния ден:  ::)

Алхимик на работа в своята лаборатория. Много злато върху масата му. ГРАДУС НА УСПЕХА. Професия, свързана с изобретения и сполуки.

:P :P :P ;D ;D ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #2 -: Ноември 22, 2009, 03:24:56 pm »
Флекс, не се притеснявай :):
Един въоръжен конник. ГРАДУС НА УВЕРЕНИЯТА. Щедър и любезен характер. Кариера във войската.-това съм аз, но нямам кариера в армията :)
В хороскопа ти кусписа на 7 дом попада в мутабелен знак и управителите му не получават най- добрите аспекти.
"Загубата" на семейство зависи от личната ни воля и усилия.
« Последна редакция: Ноември 22, 2009, 03:29:06 pm от Uran »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3 -: Ноември 22, 2009, 03:48:39 pm »
охооооооооо популярна астрология:) обаче  не мога да я плюя,защото  "имам протекция свише" ;D
« Последна редакция: Ноември 22, 2009, 04:05:33 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #4 -: Ноември 22, 2009, 04:05:00 pm »
Флекс, не се притеснявай :):
Един въоръжен конник. ГРАДУС НА УВЕРЕНИЯТА. Щедър и любезен характер. Кариера във войската.-това съм аз, но нямам кариера в армията :)
В хороскопа ти кусписа на 7 дом попада в мутабелен знак и управителите му не получават най- добрите аспекти.
"Загубата" на семейство зависи от личната ни воля и усилия.

И аз така мисля - не всичко зависи от тази характеристика и това което е заложено при раждането, а най-вече от личното отношения. А нещо друго могали да узная за картата си :)

*

Asol

• 4140
« Отговор #5 -: Ноември 22, 2009, 04:21:46 pm »
охооооооооо популярна астрология:) обаче  не мога да я плюя,защото  "имам протекция свише" ;D

В индийската нали има разни шашми и антаршашми и обще куп екзотични думи, какви са тези градуси ?!   :o ;D

*

Helo

« Отговор #6 -: Ноември 22, 2009, 04:24:15 pm »

В индийската нали има разни шашми и антаршашми и обще куп екзотични думи, какви са тези градуси ?!   :o ;D

Чи то туй не са градуси, а дни.

*

Skarlet

« Отговор #7 -: Ноември 22, 2009, 04:53:16 pm »
Ето ми наталната карта http://www.astro.com/tmpd/cnjdfileDsrjGy-u1209556891/astro_w2gw_12_svetoslav_ivanovi__hp.49026.30574.gif
Мислите ли че е толкова лоша?

За индийската астрология не знам,но ти дръж здраво работата и живота в чужбина,както и  булката от чужбина   ;D - държави под знака на Стрелеца: Австралия, Чили, Унгария, Саудитска Арабия, Южна Африка, Испания. Поне тези държави са дадени под този знак.  ;)

*

veshti4ka

« Отговор #8 -: Ноември 22, 2009, 05:08:59 pm »
Флекса, ориентирай се към Саудитска арабия за булка, че там повече слушкат  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #9 -: Ноември 22, 2009, 06:19:11 pm »
Флекса, ориентирай се към Саудитска арабия за булка, че там повече слушкат  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Е  не съм чак толкова властен, колкото мислиш ;) иначе съм ориентиран към Виена, Париш, Истамбул :) А професионално към Правото, по-специално към законодателството и доктрината (науката). А от картата въобще не си харесвам асцедента :|

*

Veselin

« Отговор #10 -: Ноември 22, 2009, 06:37:05 pm »
Като гледам в този индийски хороскоп какво пише за мен: 23 НОЕМВРИ – Един изправен човек държи сабя. ГРАДУС НА НАРАНЯВАНИЯТА. Обича борбите и пререканията. Материалистичен дух.
  ;D ;D ;D
Иначе си личи, че  асцендента ти е Риби (като гледам снимката ти). И аз не си харесвам моя асцендент, искаше ми да е Овен или Лъв, ама кой ме пита.

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #11 -: Ноември 22, 2009, 08:27:03 pm »
Като гледам в този индийски хороскоп какво пише за мен: 23 НОЕМВРИ – Един изправен човек държи сабя. ГРАДУС НА НАРАНЯВАНИЯТА. Обича борбите и пререканията. Материалистичен дух.
  ;D ;D ;D
Иначе си личи, че  асцендента ти е Риби (като гледам снимката ти). И аз не си харесвам моя асцендент, искаше ми да е Овен или Лъв, ама кой ме пита.
И аз така си искам - лъв /овен - и ме делят 30тина минути от овен :@
П.П. кой детаил в снимакта ми ти издава асцедента ми :)

*

Helo

« Отговор #12 -: Ноември 22, 2009, 08:32:44 pm »

Иначе си личи, че  асцендента ти е Риби (като гледам снимката ти). И аз не си харесвам моя асцендент, искаше ми да е Овен или Лъв, ама кой ме пита.

Цитат

Сигурно това, което държиш в ръцете си.  ;D ;D ;D

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #13 -: Ноември 22, 2009, 08:41:19 pm »

Иначе си личи, че  асцендента ти е Риби (като гледам снимката ти). И аз не си харесвам моя асцендент, искаше ми да е Овен или Лъв, ама кой ме пита.

Цитат

При това и в двете!  ;D ;D ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Asol

• 4140
« Отговор #14 -: Ноември 22, 2009, 08:53:40 pm »

Цитат

При това и в двете!  ;D ;D ;D

;D но може и да говори за човек със силен Лъв и Марс  ::) Нищо нептуново не виждам в лицето, позата, подписа ...
« Последна редакция: Ноември 22, 2009, 08:58:10 pm от Asol »

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #15 -: Ноември 22, 2009, 09:35:37 pm »
Е вече не пуша, а кафе пия мн рядко  ;)
« Последна редакция: Ноември 22, 2009, 09:40:36 pm от flexaa »

« Отговор #16 -: Ноември 23, 2009, 09:26:27 am »
   Тези неща съм ги чела много отдавна - ама къде нямам спомен - само че не знам защо са нарекли градусите индийски хороскоп  ???.
    Значи синът ми -  Висока самотна кула стърчи върху една скала. ГРАДУС НА СТАБИЛНОСТТА. Независим дух и мощен характер. Ще бъде пример за много хора. Ще се издигне високо. - да бъда поне спокойна за него  :)
    А аз -  Един бухал, втренчен в Луната. ГРАДУС НА ОКУЛТИЗМА. Предпазлив и дълбок дух, който вижда онова, което другите не виждат. :P

*

Uran

• 6041
« Отговор #17 -: Ноември 23, 2009, 10:05:53 am »
Флекс, а защо на мен ми изглежда челото ви овенско?

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #18 -: Ноември 23, 2009, 11:53:28 am »
Майка ми, е риби, и не е мн сигурна дали 20тина минути пред да ме роди ли или след като ме е родила е видяла часавник с 14h :) Бях чул от Алена, че има такива въпроси и се разбира кой ти е точния асцедент - някой може ли да ми помогне  ::)

*

Veselin

« Отговор #19 -: Ноември 23, 2009, 12:05:18 pm »
Според мен челото му си е типично за Стрелец - нали и аз и брат ми сме Стрелци, а и други Стрелци от 1-ва декада, които познавам, са все с такова чело и с овална форма на главата (правилна форма, както беше казал един преподавател на брат ми по рисуване  ::)).
Отдавна търсех да видя снимки на някой Стрелец с асцендент Риби, тъй като майка ми казваше по-късен час на раждане, но аз бях уверен, че асцендента не ми е Риби със сигурност, а Водолей. Сега и снимките на Флекс го потвърдиха (пък и майка ми си призна, че с брат ми сме родени по-рано). Надявам се Флекс да не ми се сърди, че разгледах снимките му в MySpace.  :-[ Просто чисто любопитство да разуча как би изглеждал човек с такъв асцендент. Това замечтано лице с по-светъл тен, малко детинска усмивка (на някои снимки) се отличават хората с асцендент Риби, както и предимно с по-слабо телосложение. Именно това ме наведе на мисълта, че асцендента му наистина е Риби. И тъй като има интерсептиран знак Овен в 1 дом, нормално е да има и много Овенски черти в характера, все пак в 1 дом са Риби, Овен (целият) и малко от Телец. По принцип асцендента показва каква маска ние си слагаме в обществото, как хората ни възприемат. Всъщност той самият би могъл да каже дали според него е Риби. Например, на мен хората често ми казват, че понякога се чувстват все едно са подложени "под дисекция", разучаване, все едно ги проучвам, а понякога ми казват, че съм имал доста студено изражение и че не проявявам никакви емоции. Всъщност нищо не би могло да ме учуди в този свят и може би затова ме възприемат хората така. Противополжният на асцендента знак - десцендента, показва от какви хора сме "привлечени", изпитваме определени симпатии и привличане и при мен например определено са хора със Слънце или Луна в Лъв или с асцендент Лъв (пък и Лъвовете просто няма как човек да ги подмине, Лъвиците определено са едни от най-красивите жени  сред Зодиака). При Флекс десцендента е Дева.
Всъщност нека той да каже как чувства нещата. Хората с асцендент Риби определено излъчват голямо спокойствие и като му гледам снимките и мен на това ме навява. Това че е с  такъв асцендент, в никакъв случай не означава че е по-слаб от другите, че ще стане пияница, наркоман или другите там глупости, които по принцип пишат в книгите за този асцендент. Според мен тезжи неща зависят от други неща.