Здравей Гост

Индийски хорскоп

• 41 Отговора
  • 8665 Прегледи
*

Helo

Re:Индийски хорскоп
« Отговор #20 -: Ноември 23, 2009, 12:48:44 pm »
Според мен челото му си е типично за Стрелец - нали и аз и брат ми сме Стрелци, а и други Стрелци от 1-ва декада, които познавам, са все с такова чело и с овална форма на главата (правилна форма, както беше казал един преподавател на брат ми по рисуване  ::)).
Отдавна търсех да видя снимки на някой Стрелец с асцендент Риби, тъй като майка ми казваше по-късен час на раждане, но аз бях уверен, че асцендента не ми е Риби със сигурност, а Водолей. Сега и снимките на Флекс го потвърдиха (пък и майка ми си призна, че с брат ми сме родени по-рано). Надявам се Флекс да не ми се сърди, че разгледах снимките му в MySpace.  :-[ Просто чисто любопитство да разуча как би изглеждал човек с такъв асцендент. Това замечтано лице с по-светъл тен, малко детинска усмивка (на някои снимки) се отличават хората с асцендент Риби, както и предимно с по-слабо телосложение. Именно това ме наведе на мисълта, че асцендента му наистина е Риби. И тъй като има интерсептиран знак Овен в 1 дом, нормално е да има и много Овенски черти в характера, все пак в 1 дом са Риби, Овен (целият) и малко от Телец. По принцип асцендента показва каква маска ние си слагаме в обществото, как хората ни възприемат. Всъщност той самият би могъл да каже дали според него е Риби. Например, на мен хората често ми казват, че понякога се чувстват все едно са подложени "под дисекция", разучаване, все едно ги проучвам, а понякога ми казват, че съм имал доста студено изражение и че не проявявам никакви емоции. Всъщност нищо не би могло да ме учуди в този свят и може би затова ме възприемат хората така. Противополжният на асцендента знак - десцендента, показва от какви хора сме "привлечени", изпитваме определени симпатии и привличане и при мен например определено са хора със Слънце или Луна в Лъв или с асцендент Лъв (пък и Лъвовете просто няма как човек да ги подмине, Лъвиците определено са едни от най-красивите жени  сред Зодиака). При Флекс десцендента е Дева.
Всъщност нека той да каже как чувства нещата. Хората с асцендент Риби определено излъчват голямо спокойствие и като му гледам снимките и мен на това ме навява. Това че е с  такъв асцендент, в никакъв случай не означава че е по-слаб от другите, че ще стане пияница, наркоман или другите там глупости, които по принцип пишат в книгите за този асцендент. Според мен тезжи неща зависят от други неща.

Ми ние имаме тема за познаване на зодията и асцендента по външния вид. Я си сложи снимката тук, пък ние ще ти познаем асцендента, дали е Риби или Водолей.  ;)

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3103.840.html

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #21 -: Ноември 23, 2009, 03:48:20 pm »
Ми не бих казал че съм спокоен  по-скоро нямам никакво търпение, поддавал съм се на "зависимост" към кафе или цигари но овладявам всичко - мразя да съм зависим от нещо или някой. Добър съм с хората, когато ме наранят ставам "проклет" и инат, но мисля че е от луната скорпион. Друго въобще не харесвам хора дева - особенно мъже ( най-противните  ми хора, с извиниение на преставителите на тази зодия ) Везните доста ми харесват, и до сега най-мн съм се разбирал с тях :) И все пак се чувствам с асцедент риби :)

*

Veselin

« Отговор #22 -: Ноември 23, 2009, 04:09:55 pm »
Везните доста ми харесват, и до сега най-мн съм се разбирал с тях :) И все пак се чувствам с асцедент риби :)
Все пак и Везните са интерсептиран знак в 7-ия ти дом. Колкото до нетърпението, всички Стрелци сме такива и не вярвам нещо друго да може да промени това. Ще ми е интересно да видя какво ще кажат астролозите в другата тема.  :)

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #23 -: Ноември 24, 2009, 09:38:59 am »
...мразя да съм зависим от нещо или някой.

Абсолютно стрелческо!  :)

Какво имаше ти в Овен, че много овенски ми изглежда външния ти вид?

ПС: Аз съм представител на онея, противните Деви  ;D
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #24 -: Ноември 24, 2009, 11:13:14 am »
mi 4udq se dali ascedenta mi e ribi ili oven - po sum sklonen kum ribi i pove4eto taka kazvat :)
p.s. otnosno zodiq ne iskah da obidq nikogo :)
p.s.1 nqma kirilica na kompa ot koito pi6a

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #25 -: Ноември 24, 2009, 11:41:15 am »
Ясно, дори и АСЦ да е Риби, то голяма част от 1-ви Дом е заета от Овен, което мисля оказва влияние.
В крайна сметка АСЦ не е само външен вид, но и маниери, жестове, походка...изобщо ти как се възприемаш на външно ниво на изява. Като имаш предвид основните характеристики на знаците, сам можеш най-добре да прецениш :)
Разводняваме май темата тук...по-добре да обсъждаме тези неща в темата за АСЦ и външния вид :)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

elfidka

• 3129
« Отговор #26 -: Ноември 24, 2009, 02:25:40 pm »
29 СЕПТЕМВРИ – Мъж, падащ от една скала в езеро. ГРАДУС НА ПАДЕНИЕТО. Слаба, безволева натура, която трябва да се пази от съблазни.
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ето това ме разсмя много.......
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #27 -: Ноември 25, 2009, 12:36:04 pm »

стрелческо!  :)

абсолютно девическо ;) ( умалителното )

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #28 -: Ноември 25, 2009, 01:43:18 pm »

стрелческо!  :)

абсолютно девическо ;) ( умалителното )
a?  :-\
The Tea Party
Jeff Martin

*

Veselin

« Отговор #29 -: Ноември 25, 2009, 06:27:00 pm »

Абсолютно стрелческо!  :)
Аз също мога да потвърдя, че и при мен е така. Желанието за независимост си е качество точно на Стрелеца.  :)

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #30 -: Ноември 26, 2009, 10:08:53 am »
Ама и аз го имам, бе  ;D АСЦ - Стрелец и Слънце в 9-ти Дом :)
The Tea Party
Jeff Martin

*

missKapriz

« Отговор #31 -: Ноември 26, 2009, 10:13:55 am »
Цитат
Аз също мога да потвърдя, че и при мен е така. Желанието за независимост си е качество точно на Стрелеца.  Усмивчица

Е айде сега ;)А къде забравяш гордия ЛъФФФ ;DСамо се опитай да сложиш хомот на туй диво животно ;D ;D ;D

*

nerealna

« Отговор #32 -: Ноември 26, 2009, 10:19:33 am »
лъвовете се манипулират най-лесно  ;D. по принцип хората обичащи ласкателства .. колко му е да ги накараш да ти играят по свирката ..  ;D

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #33 -: Ноември 26, 2009, 10:21:25 am »
Лъва е винаги зависим от хорското благоговеене пред неговия светъл образ  ;D
Виж Водолея и Стрелеца бягат далеч, като видят въжето :)
The Tea Party
Jeff Martin

*

Uran

• 6041
« Отговор #34 -: Ноември 26, 2009, 10:26:57 am »
лъвовете се манипулират най-лесно  ;D. по принцип хората обичащи ласкателства .. колко му е да ги накараш да ти играят по свирката ..  ;D
E, тук много не позна. ;D ;D
Асцендента и Луната ми са там, оставям "манипулаторите" да си дуднат и накрая си правя каквото аз съм си решила. Остават много очудени. Та...така с манипулаторите, ласкателствата им ( към които съм крайна подозрителна), гръцките има дарове и словените им напъни.
С лъв се подхожда директно и ако той реши, твоята може и да стане. Решат ли да ми хитруват, дори и да има нещо, което да ми харесва, само поради сбъркания подход не им се уреждат нещата. Следващият път да знаят! ;D ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #35 -: Ноември 26, 2009, 10:28:13 am »
Уран, и аз съм така. Лъв съм. А лицемерието и ласкателствата веднага отхвърля и асц ми в Скорпион. Много мразя да ми се лигавят и мазнят, направо ми иде човек да убия.  ::)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

nerealna

« Отговор #36 -: Ноември 26, 2009, 10:32:46 am »
да, ако има силен скорпион надделява. скорпионите мразят подмазването

*

Uran

• 6041
« Отговор #37 -: Ноември 26, 2009, 10:42:07 am »
да, ако има силен скорпион надделява. скорпионите мразят подмазването
И да не е силен скорпиона, макар че аз имам Марс там, пак твърдя, че с лъв се подхожда директно.
Казваш какво искаш и защо го искаш. Гладенето по гривата може и да мине, но не си мисли, че не е забелязал лицемерието. Просто е великодушен и така да се каже е дал аванс на някоя нещастна душа, индулгенция един вид. ;D ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #38 -: Ноември 26, 2009, 12:33:47 pm »
Uran, на същото мнение съм относно лъвовете, а аз съм заобиколена с такива. Директния подход при тях наистина най-силно работи. По ласкателства се подхлъзват други и ми е интересно кои са предпоставките в натала и характера, за да е налице такава особеност.
Преди време имах един урок по английски език, който беше озаглавен "Flattery will get you everywhere" - С ласкателство можеш да стигнеш навсякъде и беше изключително интересен в комбинация с тънкия, хаплив английски хумор.
Аз също предпочитам директни и открити отношения, макар че Лъва в натала ми е празен, а в последния му градус е купсидата на 8-ми дом.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Uran

• 6041
« Отговор #39 -: Ноември 26, 2009, 12:55:18 pm »
За мъжете мога със сигурност да твърдя това/ На тях самите им е обидно да разобличават някого в такива дребни неща. Ако е "минал номера", то е поради великодушие, а не поради глупава суетност.
Незнам за поддаване на ласкателства кое отговаря.