Здравей Гост

ЗА ДЕВИТЕ

• 27 Отговора
  • 4790 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
ЗА ДЕВИТЕ
« -: Ноември 25, 2009, 09:44:40 am »
Добро утро! :)
тук ви е мястото за защита и нападки ,че ми писна....,не че не участвам и аз :-[.
който има да ги плюе да заповяда! които иска да се отбранява също. ;D
и сериозно да си поговорим за слънцето в дева , луната в дева и дева на осите....въобще за девите с любов! :-*

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
Re:ЗА ДЕВИТЕ
« Отговор #1 -: Ноември 25, 2009, 09:52:10 am »

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Ноември 25, 2009, 10:10:11 am »
едната от дъщерите ми има стелиум в дева . тук е слънцето ,венера и марс. не ми се коментира за какъв педант по отношение на чувствата става дума. много е интересна като личност . слънцето и марс са в 3-ти дом , а венера е точно в/у иц.
от своя страна аз имам мц в дева в съвпад с плутон и уран....
майка ми е дева...
абе в повече ми е само рънкането и опита им за контрол над всичко.
мииии,нЕма като как да стане! мерка да коммандори ??? ??? , хм ,би могъл само ,ако е близичко до някой от тежкарите в частност сатурн ,плутон..... ??? ::)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #3 -: Ноември 25, 2009, 10:20:19 am »

Зодия Дева

"Родени между 24 август и 23 септември, заедно със..."

От тук мога да спра да го чета  ;D
Аз като съм на 23 август, не съм ли Дева да го... ;D
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Ноември 25, 2009, 10:35:22 am »

Зодия Дева

"Родени между 24 август и 23 септември, заедно със..."

От тук мога да спра да го чета  ;D
Аз като съм на 23 август, не съм ли Дева да го... ;D

еми ................ го. ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #5 -: Ноември 25, 2009, 10:59:31 am »
за девите - пу пу пу пу пу пу пу пу  ;D ;D ;D

дъщеря ми е дева - Слънце съвпад Венера в дева в 7 дом и Плутон в 10 дом на 2 градуса от МС, а Уран е съвпад с асцедента - водолей откъм 12 дом в козирог  ;D  те такова манипулативно мрънкало нема беееее  ;D ;D ;D ;D ;D  Слънцата ни са в много точна опозиция  ;D   иначе е много скромно и педантично създание, но реши ли да си вади Плутона на бял свят чак аз изтрещявам  8)

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6 -: Ноември 25, 2009, 11:05:45 am »
Аз вече казах,че имам Луна в дева и много си я обичам,че ако не е тя...с таз' водаааа... Чувствата ми,ами,аз съм много романтична, ревлива,типична жена-)))),но някак си, умея да се погледна от страни и знам какво да направя-)))) Нещо,манипулативно има в девите,май-)))). Емоциите ги овладявам с разума девешки.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

elfidka

• 3129
« Отговор #7 -: Ноември 25, 2009, 11:36:34 am »
Ох,......
Не ги харесвам Девите да ма извиняават, ама с това мрънкане , така ми се вдига нервата, че ми идва да извия нечии врат.
Абе нямаше ли някъде тема за девите....идва ми малко де жа ву
 ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

nerealna

« Отговор #8 -: Ноември 25, 2009, 12:18:30 pm »
Бях чела някъде една руска статистика за красотата и знаците. най-красиви бяха хората със силно влияние на дева...И като се замисля всички, които познавам със слънце или АСЦ в дева наистина са красиви- хубава стойка, хубави черти на лицето и винаги спретнати и модерно облечени :)

*

Skarlet

« Отговор #9 -: Ноември 25, 2009, 12:25:22 pm »
Ох,......
Не ги харесвам Девите да ма извиняават, ама с това мрънкане , така ми се вдига нервата, че ми идва да извия нечии врат.

Всички са мрънкала,не само Девите. Ние Раците също не сме хора,ама кво да правим?  ::) Местим си я.... и аз не харесвам много хора. Човек не може да харесва всички на този свят. Има измежду всички представители на знаците мрънкала,особено при т.нар. стари ергени и моми.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #10 -: Ноември 25, 2009, 01:02:12 pm »
Аз съм забелязала,че много мрънкат тези с Асц.Дева....
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #11 -: Ноември 25, 2009, 01:40:12 pm »
Бях чела някъде една руска статистика за красотата и знаците. най-красиви бяха хората със силно влияние на дева...И като се замисля всички, които познавам със слънце или АСЦ в дева наистина са красиви- хубава стойка, хубави черти на лицето и винаги спретнати и модерно облечени :)

Вярно е, и аз съм го забелязал и не съдя само по себе си  ;D
Даже установих,че Девите са може би най-красиви и по-често това се случва от Везните.И колкото и да е чудно,досега смятам че това се дължи на самият зодиак и неговите символи- знака на Дева е със символ човек,при това девица,а Везните-везни,което не е нито човек,нито жена  ;D
От друга страна земният елемент като цяло добре се отразява по принцип на формите на тялото тъй като тялото се управлява от земята.

Аз съм забелязала,че много мрънкат тези с Асц.Дева....

Аз пък си мислех,че най много мрънкат Луните и Слънцата в Дева-бая опит имам с такива,АСЦ е друга работа-не че и там го няма този момент,но там някак си са по-обърнати към себе си нещата (1 дом)  ;)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #12 -: Ноември 25, 2009, 02:37:13 pm »
С Луна в Дева в 4 ти дом мрънкам, не е като да не мрънкам.  :)У дома всичко трябва да си е на мястото , а и помня в кой шкаф и къде съм оставила нещо дори и след години .
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Ноември 25, 2009, 08:29:54 pm »
Зимата и бомбе нося с прав балтон. ???

Сюрьозно ли?  :o :-\ ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Ноември 25, 2009, 08:32:34 pm »
Добра идея, но бомбето можеш и да го оставиш.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #15 -: Ноември 25, 2009, 08:33:46 pm »
Асц. Дева не мрънка, защото сами си вършат работата, не оставя на друг това удоволствие

мрън - мрънковци са притежателите на напр. асп. сатурн/луна- все са недоволни от всичко, все подценени, неудоволетворени, все някой/нещо им пречи
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Ноември 25, 2009, 08:36:36 pm »
Да ми замръзне главата ли?  :o

Няма да ти замръзне, нали ще си с шапка.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Ноември 25, 2009, 08:44:33 pm »
С бомбето съм по-секси.  8)
Там ми е чара зимата. :-[

Мдааа, ще ти отива...  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=XFKLN5WJAtE&feature=player_embedded

Простете за оф топика.  :-[
« Последна редакция: Ноември 25, 2009, 08:53:01 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #18 -: Ноември 26, 2009, 05:43:35 am »
Като казах, че мрънкат, нямам предвид,че се оплакват,а са като свекърви-)))...Синухе, ся, не ми се оправдавай -))))). Кога пък забеляза, че мрънкам с тая Луна-)))

*

veshti4ka

« Отговор #19 -: Ноември 26, 2009, 05:52:56 am »

Подигравате ли ми се?  :o

Но аз съм супер мъж. 8)
Голям мачо и съм много красив. :-[
Луна в Дева, какво да правиш.
Имам самочувствие. ;)
Никой не може да ми го отнеме. :-X

ако имаше самочувствие, то ти нямаше да го демонстрираш  ;)  - елементарен психологически похват  :P  ама вЕрвай си - вярата в себе си е най-хубавото нещо  ;D ;D ;D