Сънрейн,ако утре се навия да ги пробвам си у нас-)))).Няма само аз да се търкалям...Ще вземем и Вещата
малиии кви вкуснотии начи тцъ тцъ тцъ с тоя Юпи на асцедента няма отърване от лакомия тюююю Кабало ма, ако вземем двете да скачаме на въже по едно и също време ши са напукат пътищата да знаш... ебаси лакомите задници сме :85: ама кви сме убавициииии пък а :tongue2:
Цитат на: kabala в Май 23, 2010, 06:36:32 pmВъв Варна обичам да ходя на едно заведение,където правят страхотни пърленки. Къде ги сервират тия грехове? :blink:
Във Варна обичам да ходя на едно заведение,където правят страхотни пърленки.
Цитат на: Вещичка в Май 23, 2010, 07:06:55 pmмалиии кви вкуснотии начи тцъ тцъ тцъ с тоя Юпи на асцедента няма отърване от лакомия тюююю Кабало ма, ако вземем двете да скачаме на въже по едно и също време ши са напукат пътищата да знаш... ебаси лакомите задници сме :85: ама кви сме убавициииии пък а :tongue2:Ам,те за тух са с големи трапове,ма...от нашто ходене по улиците...То и на колата ми увисна задницата
Цитат на: kabala в Май 23, 2010, 07:04:09 pmСънрейн,ако утре се навия да ги пробвам си у нас-)))).Няма само аз да се търкалям...Ще вземем и Вещата ако утре идвам у вас, отсега търся къв сладкиш да направя :wink2:
Цитат на: Вещичка в Май 23, 2010, 07:07:47 pmЦитат на: kabala в Май 23, 2010, 07:04:09 pmСънрейн,ако утре се навия да ги пробвам си у нас-)))).Няма само аз да се търкалям...Ще вземем и Вещата ако утре идвам у вас, отсега търся къв сладкиш да направя :wink2:Малеееее дояде ми се ябълков пай
Цитат на: kabala в Май 23, 2010, 07:10:09 pmЦитат на: Вещичка в Май 23, 2010, 07:06:55 pmмалиии кви вкуснотии начи тцъ тцъ тцъ с тоя Юпи на асцедента няма отърване от лакомия тюююю Кабало ма, ако вземем двете да скачаме на въже по едно и също време ши са напукат пътищата да знаш... ебаси лакомите задници сме :85: ама кви сме убавициииии пък а :tongue2:Ам,те за тух са с големи трапове,ма...от нашто ходене по улиците...То и на колата ми увисна задницата Добре, че нямам кола! Щях да прибавя и своя принос към дупките по варненските улици.
Ама,я си представи да се опнем аз,ти и Вещата и да се джъткаме из варненсите улици :85: :85: :85: :85: :85:
Цитат на: лорд в Май 23, 2010, 07:19:31 pmЦитат на: Вещичка в Май 23, 2010, 07:07:47 pmЦитат на: kabala в Май 23, 2010, 07:04:09 pmСънрейн,ако утре се навия да ги пробвам си у нас-)))).Няма само аз да се търкалям...Ще вземем и Вещата ако утре идвам у вас, отсега търся къв сладкиш да направя :wink2:Малеееее дояде ми се ябълков пай Май се заформя астро-купон4е :clap: :clap:имаш го бе чадо :tongue2:
Я,не ми се прави на отворен,ами напиши нещо по темата за готвенето... С твоята рачешка луна , 'кво готвиш,ако готвиш изобщо,де
Цитат на: kabala в Май 23, 2010, 07:28:05 pmЯ,не ми се прави на отворен,ами напиши нещо по темата за готвенето... С твоята рачешка луна , 'кво готвиш,ако готвиш изобщо,деАми по този повод и при положение, 4е съм гладен все ми се вижда 4е жабата на Вещи4ка е легнала върху лист от маруля :97:
Цитат на: лорд в Май 23, 2010, 07:31:34 pmЦитат на: kabala в Май 23, 2010, 07:28:05 pmЯ,не ми се прави на отворен,ами напиши нещо по темата за готвенето... С твоята рачешка луна , 'кво готвиш,ако готвиш изобщо,деАми по този повод и при положение, 4е съм гладен все ми се вижда 4е жабата на Вещи4ка е легнала върху лист от маруля :97:еееееееей я да не ми бараш жабата :33:
....Айде, ще има за всички...Моля, желаещите да си носят пиенете и столове, че няма да стигнат
Цитат на: kabala в Май 23, 2010, 07:33:33 pm....Айде, ще има за всички...Моля, желаещите да си носят пиенете и столове, че няма да стигнат И салам за кучетата.