Да ви кажа пробвах една опаковка от Витаслим, ефект никакъв, освен това е суперскъп. Даже толкова се ядосах, че щях да пиша по едно време на производителите. На всичко отгоре доколкото си спомням това, което пише в листовката не се покрива с това, което обещава телевизионната реклама.
Напоследък съм отслабнала с към два килограма без диети, само следобед почти не ям хляб и вечерям към 6 ч. След вечеря не ям. Следобед не ям и сладко (обикновено). Сутрин ям каквото и колкото искам. Това е силно облекчена мой вариант версия на системата за отслабване на една рускиня, имам книгата й, забравих и името. Отне към два месеца, но пък няма йо-йо ефект. Килограмите се задържат дори, когато се отпускам и ям много, стига да не го правя всеки ден. Играя каланетика за стягане. Не я правя толкова редовно колкото би трябвало, но пък ефектът е като при никой друг спорт. Само ще кажа, че това лято съм с къси панталонки и не се притеснявам, че като седна ще се покажат неестетични буци по бедрата ми.
п.п. Ето тук малко за системата за отслабване на Екатерина Мириманова:
http://snow4eva.blog.bg/lichni-dnevnici/2009/11/10/minus-60.432897Извинявам се за отклонението от темата.