Ма то няма рецепта там май, само "Хистори".
Do not worry I have found the recipe!

Method
1. Heat the oven to 180C/fan 160C/gas 4. Crush the biscuits in a food processor then add the melted butter and pulse to combine. Press the mixture into a 24cm tart tin, with a removable base, in an even layer. Transfer the tin to a baking sheet and cook for 10-12 minutes, until lightly toasted and set. Leave to cool then gently release from the tin and put on a serving plate.
2. Spread the caramel over the biscuit base and chill for 1 hour. Arrange the banana slices over the toffee. Whip the cream and sugar together to form soft peaks and spread over the bananas. Melt the chocolate in a microwave or in a bowl set over, not in, a pan of simmering water. Allow to cool slightly, before drizzling over the cream.
1. Загрейте фурната на 180 градуса. Строшете бискивитите и след това прибавете разтопеното масло, разбийте с миксера. Поставете сместа в 24 см метално плаке за сладкиши, върху подвижна основа ( оризова хартия може би е подходящо ) на равен пласт. Преместете плакето във фурната и сгответе за 10-12 минути, докато леко се припече и слегне. Оставете да се охлади като внимателно освободите от металната тавичка и поставите на подходящ поднос.
2. Намажете карамела върху бисквитената основа и охладете за 1 час. Аранжирайте с бананови кръгчета върху карамела.Разбийте сметаната и захарта заедно, за да оформите меки връхчета, нанесете върху бананите. Разтопете шоколада в микровълнова или загрейте до разтопяване, но не на водна пара. Нека се леко се изстуди преди да го поръсите върху сметаната.