Здравей Гост

как готви луната в знаците на зодиака

• 1651 Отговора
  • 263589 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:как готви луната в знаците на зодиака
« Отговор #1460 -: Декември 07, 2010, 02:25:21 pm »
Ние бяхме вкъщи само със сина ми, та какви ти големи рибища... И аз тъй - два котлета сьомга, с малко подправки, лимон и чаша бяло вино във фурната, но на вентилатор и открита, не под фолио. Обичам я да се позапече, защото иначе задушена ми е тежка и мазна, а така винцето не й позволява да се изсуши. Гарнитурата - задушени бейби зелечуци в масълце. И хартисалото винце. И това е. Плюс десертче - роло с круши и боровинков сос.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

9779

• 32
« Отговор #1461 -: Декември 07, 2010, 03:41:57 pm »
Луна в Близнаци Мразя да готва!!!!!!
Дали е от луната ми в Козирог, ама аз МНОГО,МНОГО Мразя да готвя и съм готвила само от задължение, добре,че сега нямам това задължение.

*

holanda

« Отговор #1462 -: Декември 07, 2010, 05:24:59 pm »
Луна в Близнаци Мразя да готва!!!!!!
Дали е от луната ми в Козирог, ама аз МНОГО,МНОГО Мразя да готвя и съм готвила само от задължение, добре,че сега нямам това задължение.

много сме,силни сме  ;D
аз обичам,но да има за кой..и да ми каже после колко вкусно е било  ;D.
Така за себе си и за процеса не обичам! Твърдо Н'ие !

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1463 -: Декември 07, 2010, 06:12:47 pm »
Горкичката Близнашка луница.... ;D
Ако над главицата и застане една телцова и питки праЙ.... :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #1464 -: Декември 07, 2010, 06:24:28 pm »

Pitki sameseni s wsakakwi prikaski. :85:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
« Отговор #1465 -: Декември 07, 2010, 06:36:09 pm »

Щооо..., аз дори си пея като ми е кеф докато ги меся...като готвя също.... :blink:

Само като дойде ред на миенето на чинии....не докосвам нищо.... :-[ ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #1466 -: Декември 07, 2010, 06:40:32 pm »

Щооо..., аз дори си пея като ми е кеф докато ги меся...като готвя също.... :blink:

Koito moge da gotwi s kef, i w legloto moge da se grizi sa dobro nastroenie! :wink2:

*

holanda

« Отговор #1467 -: Декември 07, 2010, 06:43:22 pm »
Koito moge da gotwi s kef, i w legloto moge da se grizi sa dobro nastroenie! :wink2:

oo, yeah   :85:

http://www.youtube.com/watch?v=59GUpnJWYZw&feature=channel
« Последна редакция: Декември 07, 2010, 06:51:05 pm от жълтолилава »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1468 -: Декември 07, 2010, 06:44:51 pm »

Мислиш ли , че има корелация? ;D :P

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #1469 -: Декември 07, 2010, 06:45:39 pm »

Da i sam siguren dori.

Мислиш ли , че има корелация? ;D :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1470 -: Декември 08, 2010, 12:22:00 am »
и накрая, докато се прибера, докато я изпека, докато направя две- три салати, съвсем прегладнях и едва успях да изям едно парче с три чаши бяло вино и се смазах.. :( не трябва да се празнува в работен ден, факт..

Понякога се чудя как успявам, имам чувството, че съм триръка или повече, добре, че Марс ми е в Близнаци, иначе незнам как щях да се справя с времето и всичко, което искам и трябва да свърша. Има дни, в които особено дъх не мога да си поема.  :lol:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1471 -: Декември 08, 2010, 12:48:49 pm »

Понякога се чудя как успявам, имам чувството, че съм триръка или повече, добре, че Марс ми е в Близнаци, иначе незнам как щях да се справя с времето и всичко, което искам и трябва да свърша. Има дни, в които особено дъх не мога да си поема.  :lol:

взех от Лидл някакви филета от сьомга минтай, уловена в тихия океан, отворих ги да видя какво представляват- ми те приличат на филета от бяла риба, само дето са леко розови..това пък чудо какво ли ще е, скоро ще ги готвя да видя, сигурно събота или неделя..дано да са хубави, че взех 5 кг.. :-[ и се сетих, че ти каза за някаква пъстърва, която представят за сьомга, да не е това?? :unsure:

ето това представлява:

някой друг взе ли от тази риба?? :blink:

п.с. сега прочетох- в бг мама вече са разнищили въпроса..това е филе от треска..няма що!! :rolleyes:
« Последна редакция: Декември 08, 2010, 01:05:34 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1472 -: Декември 08, 2010, 02:23:16 pm »
Не ги знам тия филета, но ти си намерила инфо явно. После ще кажеш и как са станали като ги приготвиш.
Аз да ти кажа почти никога не взимам замразена риба, само по изключение, но понеже при нас се намира и има избор от прясна и охладена.

Сьомговата пъстърва е това долу на снимката. Тя Аброуъд беше взимала и я похвали. Аз малко повече очаквах от нея като вкус да си призная и не съм в някакъв възторг, леко суха ми идва, а уж се води тлъста, но е хубава, не че имам забележки, просто за сравнение ципурата примерно е далеч по-нагоре в класацията ми.

« Отговор #1473 -: Декември 08, 2010, 04:01:01 pm »
Дали да не го метна във фурната :rolleyes: , да експериментирам...Иска ми се да го направя опушен...,но нямам такъв уред..,във Варна знам , че ги правят...Що не се поинтересуваш? :-\ :wub:
Едни наши познати ни казаха начин за опушване в домашни условия,но все пак трябва да се направи навън.Ние пробвахме с пиле на вилата и стана страхотно.Даже и студено е много вкусно да не кажа по-вкусно..Следващия път сме решили или да опушиме риба или някое свинско джоланче.Взима се една тенекия от сирене ,на дъното се слагат начупени клонки от плодни дръвчета,но да не са сухи а сурови.Закача се пилето за краката на една пръчка  да виси(ние намерихме метална и пробихме две дупки в горната страна на тенекията така ,че да се промуши и да е по-стабилна)Захлупва се и се слага на газов котлон(става и на подходящ огън) за час и половина.Първия път го държахме към близо 2 часа и само крачетата му бяха останали на пръчкта,пилето се беше откъснало и паднало в пръчките.Предполагам ако се прави риба не трбва да се държи повече от час ,защото тя се приготвя по-бързо.
Докато се приготвя много пуши ,затова казах ,че трябва да се прави някъде навън но иначе си струва. :blink:
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
« Отговор #1474 -: Декември 08, 2010, 05:08:40 pm »
Дали да не го метна във фурната :rolleyes: , да експериментирам...Иска ми се да го направя опушен...,но нямам такъв уред..,във Варна знам , че ги правят...Що не се поинтересуваш? :-\ :wub:
Едни наши познати ни казаха начин за опушване в домашни условия,но все пак трябва да се направи навън.Ние пробвахме с пиле на вилата и стана страхотно.Даже и студено е много вкусно да не кажа по-вкусно..Следващия път сме решили или да опушиме риба или някое свинско джоланче.Взима се една тенекия от сирене ,на дъното се слагат начупени клонки от плодни дръвчета,но да не са сухи а сурови.Закача се пилето за краката на една пръчка  да виси(ние намерихме метална и пробихме две дупки в горната страна на тенекията така ,че да се промуши и да е по-стабилна)Захлупва се и се слага на газов котлон(става и на подходящ огън) за час и половина.Първия път го държахме към близо 2 часа и само крачетата му бяха останали на пръчкта,пилето се беше откъснало и паднало в пръчките.Предполагам ако се прави риба не трбва да се държи повече от час ,защото тя се приготвя по-бързо.
Докато се приготвя много пуши ,затова казах ,че трябва да се прави някъде навън но иначе си струва. :blink:

Ооо, много сложно ми се вижда това....Но ...ще го пробвам... :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1475 -: Декември 13, 2010, 07:40:16 pm »
Като наближават празниците и още повече взе да ми се готви, неделята ми беше на експерименти с нови рецепти. От няколко Колед-и насам все се каня да опитам едни виенски бисквити, сместта е забъркана, днес ще ги пека, а ще се ядат нататък, казват, че колкото стоели, толкова по-хубави ставали.

Иначе вчера друго сладко творение - кекс с шоколад и какао, но стана изключително лек, да го похваля, че не е някаква тежка сладост, опитах само да видя, че съм по соленичкото аз.

Ииии хляб с маслини. :wub: 

*

Vision

• 3523
« Отговор #1476 -: Декември 14, 2010, 04:54:23 am »
Като наближават празниците и още повече взе да ми се готви, неделята ми беше на експерименти с нови рецепти. От няколко Колед-и насам все се каня да опитам едни виенски бисквити, сместта е забъркана, днес ще ги пека, а ще се ядат нататък, казват, че колкото стоели, толкова по-хубави ставали.

Иначе вчера друго сладко творение - кекс с шоколад и какао, но стана изключително лек, да го похваля, че не е някаква тежка сладост, опитах само да видя, че съм по соленичкото аз.

и аз пекох треската- най- обикновена риба, приятна, няма мазнотия..изяде се, а вчера правих спагети по метода на мадам Лидия..помня, каза, че не хващаш Фиеста Тв, но сигурно и в нета има нейни клипчета, чакай даже да намеря.. :blink:

ето тук си избери нещо  :blink: - дай от падащото меню ''италианска идилия с Лидия''  ;) и там друго каквото намериш, сигурно има и клипове някъде в сайта..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1477 -: Декември 14, 2010, 07:32:31 pm »
Благодаря, Вижън, има хубави идеи, ще видя по кои ще се пробвам тия дни.  :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1478 -: Декември 14, 2010, 11:35:17 pm »

т'ва е ще се женя, я за тебе, я за Вижън :49:

тия бисквитки наистина преседели по - хубавички стават  и даже омекват
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1479 -: Декември 15, 2010, 12:57:39 am »

т'ва е ще се женя, я за тебе, я за Вижън :49:

тия бисквитки наистина преседели по - хубавички стават  и даже омекват

не бих могла да се омъжа за вегетарианец и той да ме гледа с презрение, докато забивам зъбки в някоя сочна пържола.. :P