Стига бе, Вижън, не се ли радваш, докато ние си хапваме месото, тя ще яде гарнитурата.

А пък и ако много я закъсаме, винаги ще има какво да разкъсаме, а то се хранило само с тревичка, Телешко свежо с една дума.
Охх, да ви дам рецептата за този хляб, днес го пробвам в друг вариант. Край с отказа ми от тестените, да видим кога ще наложа пак дисциплината, но не сега, засега се отлага.
В зависимост от желаното количество /аз правя малко с 3-4 чаши/ брашно се смесва
с лъжичка сода и бакпулвер.
Добавя се задушен в масло лук,
обезкостени и нарязани на ситно маслини,
две разбити яйца,
пресен по възможност джоджен и чаша или малко повече бира. Омесва се до тесто и се пече в тавичка, намазана с масло и набрашнена.
Вторият ми опит, освен основното, е със задушен праз, доматен сок, кълнове от слънчоглед. Сега го чакам да стане, но се надявам да е същата чудесия като горното. Благодаря на автора й, неизвестен за мен, но смятам да правя най-различни експерименти с нея. Не втасва, бързо става, а на вкус трябва да се пробва, няма как да опиша. :wub:
Аз нямам машина за хляб, но като си купя задължително ще го пробвам там, сигурно ще стане още по-хубав, а може да се направи и с пълнозърнесто брашно.