Здравей Гост

Левитация - красота...

• 2 Отговора
  • 2142 Прегледи
*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Левитация - красота...
« -: Ноември 28, 2009, 04:03:45 pm »
Много щастлив се събудих след този сън... Вместо да ходя по улиците, леко подскачах, кръстосвах краката и си оставах така да летя във въздуха на около метър разстояние от земята, носейки се с лекота по-бързо от нормален ход. Голям кеф, много ефирно усещане. Не че друг път не съм сънувал как летя (над целия град и из космоса) или как минавам по вода, но това придвижване из квартала ми бе особено сладко.  ;D

Re:Левитация - красота...
« Отговор #1 -: Декември 15, 2009, 09:56:58 pm »
Много щастлив се събудих след този сън... Вместо да ходя по улиците, леко подскачах, кръстосвах краката и си оставах така да летя във въздуха на около метър разстояние от земята, носейки се с лекота по-бързо от нормален ход. Голям кеф, много ефирно усещане. Не че друг път не съм сънувал как летя (над целия град и из космоса) или как минавам по вода, но това придвижване из квартала ми бе особено сладко.  ;D
Този сън също може да е от някой твой минал живот. Но само ако вярваш в превъплъщенията,ако искаш да попитам моят духовен учител Иеова.

Re:Левитация - красота...
« Отговор #2 -: Декември 17, 2009, 03:28:51 pm »
аз също съм летяла на сън и ми се случва често но аз летя над градовете както летят вампирите по филмите ;)май гледам много филми.Но като ми се случи така аз разглеждам и месности,градове виждам и хора и ми се струва много реално.Четох в нета една книга на американски професор и той обяснява че това състояние на сън се нарича(реене на погледа)че може да идеш на сън и в друга държава,месност,град,...и всичко да е реално...и след време да отидеш там и да познаеш месноста.А не че спомен от предишен живот.