Здравей Гост

Тау квадрат Плутон-Сатурн-Уран

• 236 Отговора
  • 35631 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Тау квадрат Плутон-Сатурн-Уран
« Отговор #180 -: Юни 05, 2010, 04:56:46 pm »
ти може да не щеш, ма тия тримата П-С-У в ръцете сме им :o

добре , че нямам нищо на нулевите градуси....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #181 -: Юни 05, 2010, 05:12:01 pm »
тия ще ми разкажат играта...почти всички планети са в началните градуси плюс възли в 3гр по оста Везни-Овен и МС в 5гр на Овен. Безуспешно вече 2мес. си търся работа и нищо. Останах без работа, когато Сатурн стигна 3гр. на Везни, върху СЛВ, сега като мине за втори път какво ли ще ми  "вземе",то нищо не остана.

*

Марая

• 28287
« Отговор #182 -: Юни 05, 2010, 05:21:48 pm »
тия ще ми разкажат играта...почти всички планети са в началните градуси плюс възли в 3гр по оста Везни-Овен и МС в 5гр на Овен. Безуспешно вече 2мес. си търся работа и нищо. Останах без работа, когато Сатурн стигна 3гр. на Везни, върху СЛВ, сега като мине за втори път какво ли ще ми  "вземе",то нищо не остана.

тцц ;D , добре ме подсети ;D
очаква ме тригон на сатурн към СЛВ.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #183 -: Юни 05, 2010, 06:15:18 pm »

Кофти
То едва ли само Сатурн е свършил таз работа. Останалите двама хич не са за подценяване
Ако в 9ти си му "служила" добре може и да ти донесе нова работа, но едва ли ще е лека

« Отговор #184 -: Юни 05, 2010, 07:11:41 pm »
о,не разбира се, атаката беше "масирана" -тр.Плутон съвпад нат. Сатурн, тр. Юпитер "хубавец" квадрат нат. Юпитер, квадрат тр. Сатурн нат.Сатурн,и всичко това на фона на прогр. новолуние. Очаквах промени на работното място, но да остана без работа....не очаквах. Нат. Сатурн в 6дом в Козирог, Юпитер У6 в 5дом в Огр 50мин на Стрелец, а Сатурн в 1гр. 20м. на Козирог. Сега "атаката" започва отново. Колкото до работат, тя винаги е била тежка, така че мясно за надежди с лека нямам, лошото е че за сега не намирам никаква.

« Отговор #185 -: Юни 05, 2010, 08:41:08 pm »
ти може да не щеш, ма тия тримата П-С-У в ръцете сме им :o

добре , че нямам нищо на нулевите градуси....

аз имам - Меркурий в Козирог/4, УПР. на  МС И Асц.
и държи още 3 планети  и  СЛВ Близнаци
пресират,сгъстяват, затягат,напрягат  :angry:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #186 -: Юни 05, 2010, 10:03:37 pm »
Имам Плутон, Уран и Юпитер в 3-ти дом в края на Дева и началото на Везни. Управители са ми на 4,5 и 7-ми домове. Отсреща ги гледа Венерка в края на Рибите, плюс с Хирон, и в началото на Овен и СЛВ. Венера ми управлява 4 и 11 домове. Тия тримцата от тао-квадратурата ги брулят всичките. Дотук се разправиха главно с наталния Плутон и Венера, ама нямаше кой знае кви драми.(Освен некви заяждания със сестра ми - къде насериозно, къде наужким, все пак атакуват ми 3-ти дом). Е, и мъжът рипна по едно време да стяга куфарите миналата година (по 7-ми дом, нали), че бех яхнала метлата, ама му изръмжах: "Чшшт, айде обратно", и си го прибрах. (Сега ми е кротък като агне.)
Какво ще има да става, ще видим... Чукам на дърво. На всичкото отгоре в слънчевата революция господарят на 1-ви натален ми е в 8 дом, сл.асц ми е в 4-ти натален дом, и кво да ви кажа... Не ща да мърдам (пътувам) никъде тва лято. С тея тежки натални планети така лошо засегнати в 3-ти дом...
Единствената ми утеха е, че не ми удрят Слънцето (господар на Асцедента) и Луната... Ма като оглеждам останалото, не съм за хвалба.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #187 -: Юни 26, 2010, 09:07:55 pm »
Гледам ревете из другите теми, рекох да повдигна тая.

*

abroad

« Отговор #188 -: Юни 26, 2010, 10:53:30 pm »
По-добре е да не ревем, а да смогнем да го приемем с блаженство, ма пусто аз не успявам :-\ :-X
Донякъде се случва, ако нещо ме прикове принудително в къщи за известно време, умиротворява ме, но за кратко
Йога упражнения сутрин рано ми помагаха, но и за тях ме домързя и не ми достигна последователността :-[

« Отговор #189 -: Юни 27, 2010, 08:06:03 am »
Гледам ревете из другите теми, рекох да повдигна тая.

нещо зачезна, какво ново при теб, намери ли работа :rolleyes:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #190 -: Юни 27, 2010, 11:06:17 am »
тая тема ми е фаворит ( и онази с последното затъмнение) имам положителна настройка за нещата та да видим
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #191 -: Юни 27, 2010, 12:39:56 pm »
Стреличке - не съм. Просто спрях да пищя. Реших, че квото Господ има за мен, като му дойде времето, ще ми го даде. Сега насила от ръцете му не мога да го взема.
А и за 300 или 400 лева няма да бачкам, ако се наложи, ще изляза да прося. Съвсем сериозно го казвам. Това е моят бунт срещу положението в България.
Търся работа, опитвам най-вече навън, чукам тук там. Това е. Ма да ходя да хленча за 400 лева вземете ме да ви лижа задниците 30 дена в месеца- да ме прощават.

« Отговор #192 -: Юни 27, 2010, 12:58:22 pm »
А бе уж към Сатурна ми праввят къде квадрати, къде опозиции транзитни Плутон, Уран и Юпитер, а на западния фронт - нищо ново!  :rolleyes: А гледам Уран подбра хората още с влизането си в Овена....
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #193 -: Юли 18, 2010, 08:41:45 am »
Сънрейн, Скарлет, Синухе, Аурора, Стреличка, Лили, Диана, Уран и моя милост

Хм, ми честито, приемаме те в групата на плачещите върби.

добро утро, да се преброим отбора на плачещите върби,
има ли някой огънал се, пречупен и неиздържал първият тест :rolleyes:

предстой основният краш тест

*

Марая

• 28287
« Отговор #194 -: Юли 18, 2010, 02:23:57 pm »
Сънрейн, Скарлет, Синухе, Аурора, Стреличка, Лили, Диана, Уран и моя милост

Хм, ми честито, приемаме те в групата на плачещите върби.

тоя път съм извънсписака.... ;D не е за вярване!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #195 -: Юли 18, 2010, 02:39:08 pm »

Засега мърдам още, макар че жегата ме мори, да видим на втория тест какъв ще го ям.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #196 -: Юли 18, 2010, 02:44:15 pm »

За съжаление има. Моя приятелка Раче и приятеля й Овен са пред раздяла  :'( 15 години са заедно, но този път инициативата е в него. След затъмнението една седмица сълзи от нейна страна и чака неговото решение  :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #197 -: Юли 18, 2010, 03:51:45 pm »

За съжаление има. Моя приятелка Раче и приятеля й Овен са пред раздяла  :'( 15 години са заедно, но този път инициативата е в него. След затъмнението една седмица сълзи от нейна страна и чака неговото решение  :'(

уран,сатурн и плутон рушат всичко,което е безперспективно
жалко за приятелката ти :'(

*

Инти

• 2068
« Отговор #198 -: Юли 18, 2010, 03:59:35 pm »
Сатурн и Уран ми затиснаха Венерата, Десцендента и Асцендента, при Сатурн вече минавам трети тест. Нямам търпение да влезе във Везни, Уран спокойно може да ми квадратира асцендента, като не можах да си напомпам егото при квадрата със Слънце, сега вече мисля да си го увелича, понякога е ползотворни, при положение, че имаш Сатурн в пети дом.

« Отговор #199 -: Юли 18, 2010, 04:01:52 pm »
Инти,ако ти трябва помощ за помпането, свиркай, ще ударим едно приятелско рамо