Имам Плутон, Уран и Юпитер в 3-ти дом в края на Дева и началото на Везни. Управители са ми на 4,5 и 7-ми домове. Отсреща ги гледа Венерка в края на Рибите, плюс с Хирон, и в началото на Овен и СЛВ. Венера ми управлява 4 и 11 домове. Тия тримцата от тао-квадратурата ги брулят всичките. Дотук се разправиха главно с наталния Плутон и Венера, ама нямаше кой знае кви драми.(Освен некви заяждания със сестра ми - къде насериозно, къде наужким, все пак атакуват ми 3-ти дом). Е, и мъжът рипна по едно време да стяга куфарите миналата година (по 7-ми дом, нали), че бех яхнала метлата, ама му изръмжах: "Чшшт, айде обратно", и си го прибрах. (Сега ми е кротък като агне.)
Какво ще има да става, ще видим... Чукам на дърво. На всичкото отгоре в слънчевата революция господарят на 1-ви натален ми е в 8 дом, сл.асц ми е в 4-ти натален дом, и кво да ви кажа... Не ща да мърдам (пътувам) никъде тва лято. С тея тежки натални планети така лошо засегнати в 3-ти дом...
Единствената ми утеха е, че не ми удрят Слънцето (господар на Асцедента) и Луната... Ма като оглеждам останалото, не съм за хвалба.