Здравей Гост

Тау квадрат Плутон-Сатурн-Уран

• 236 Отговора
  • 35543 Прегледи
*

Инти

• 2068
Re:Тау квадрат Плутон-Сатурн-Уран
« Отговор #200 -: Юли 18, 2010, 04:07:27 pm »
Това прозвуча, все едно че ще си увеличавам бюста нали, и оттам самочувствието са качва ?  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #201 -: Юли 18, 2010, 04:14:56 pm »
уран,сатурн и плутон рушат всичко,което е безперспективно
жалко за приятелката ти :'(

къде е жалкото Стреличке? щом рушат безперспективното.....
Равносметката идва на по-късен етап , след изживяване на транзита...
и никога не е напразно действието на планетите.
жалко е само преживяването....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #202 -: Юли 18, 2010, 04:36:33 pm »

жалко за 15 години ,не малко за един живот
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #203 -: Юли 18, 2010, 04:37:40 pm »
Това прозвуча, все едно че ще си увеличавам бюста нали, и оттам самочувствието са качва ?  ;D ;D ;D

с тези луни на юпитер, дет си ги подредила, кат силиконови инпланти ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #204 -: Юли 18, 2010, 04:42:07 pm »

жалко за 15 години ,не малко за един живот
Всичко е въпрос на време и винаги се определя от Сатурн...
Много вероятно е в картата да има съвпад на уран със сатурн и опозиция към уран...тогава всичко е ясно....по време на подобна небесна аспектация , спектакъла в картата ни е драматичен , но това далеч не е края за една връзка....след време може да бъде начало ,особенно ,ако следва съвпад на сатурн с венера...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #205 -: Юли 28, 2010, 12:52:24 pm »
Урааа, опозицията Сатурн-Уран се разпада!

*

holanda

« Отговор #206 -: Юли 28, 2010, 12:59:02 pm »
Урааа, опозицията Сатурн-Уран се разпада!
суперрррр... :08: поне стрес ве4е няма да има толкова! Остава само пътя на трансформацията от Плутон  :rolleyes:
ейй,верно,мъка си беше  :-\ най-важните точки са ми намесени ..

*

Марая

• 28287
« Отговор #207 -: Юли 28, 2010, 01:31:50 pm »
уран съвпад сатурн нат. , сатурн опозиция сатурн нат.тр. уран , плутон квадрат сатурн нат.
в натала сатурн е упр. на 5-ти , намира се в 8-ми.
някой с подобна констелация има ли ,или наблюдения за такъв период на близък човек?

*

kaily

• 5145
« Отговор #208 -: Август 21, 2010, 10:40:08 pm »
Днеска почва да се разпада окончателно тау-квадратурата.  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #209 -: Август 21, 2010, 10:54:38 pm »

До следващата ;D , след няколко месеца.Но като се има впредвид , че знаците са кардинални , а планетите тежки влиянието ще се усеща... ;) :blink:

« Отговор #210 -: Август 21, 2010, 10:55:54 pm »

аз не я усетих  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
« Отговор #211 -: Август 21, 2010, 11:20:00 pm »
Абе нема да има втора Плутон-Сатурн-Уран
Каква следваща, даже и след второто пришестви ене се чака такава хем дълга, хем тромава, хем от трите най-ужасни убавци.

А че ще се усеща още време известно, спор няма, въпросът е, че светлината в края на тунела се показа.  :rolleyes:

Да не бързам да се радвам де, ама все ме избива на - Пролет пукна, пролет пукна ,ние не, ни е не.  ;D

« Отговор #212 -: Август 22, 2010, 11:46:09 am »
Абе нема да има втора Плутон-Сатурн-Уран
Каква следваща, даже и след второто пришестви ене се чака такава хем дълга, хем тромава, хем от трите най-ужасни убавци.

А че ще се усеща още време известно, спор няма, въпросът е, че светлината в края на тунела се показа.  :rolleyes:

Да не бързам да се радвам де, ама все ме избива на - Пролет пукна, пролет пукна ,ние не, ни е не.  ;D

Нимой бърза да се радваш - събитията тепърва предстоят...при тежки транзити и съответната конфигурация - енергията се трупа, трупа - но и здраво се държи структурата, като тръгне да се разпада, всичко което сме допускали и не се е случило - сега може да се случи. И събитията - мога да се случат и до 5 градуса разходящи аспекти. Представи си Тао-то - ако до тук Уран и Сатурн са пречели на Плутон да прояви максимално своята енергия, то като им се разпадне опозицията и съответно квадратите, целия този покрив ще се срути. И Плутон - много силен в Козирог ще се изяви максимално, Уран в Овен също, както и Сатурн - ама дали ще е добро и зло - не знам. И имам чувството, че ще сме подвластни на събитията, без да можем да им повлияем...

*

kaily

• 5145
« Отговор #213 -: Август 22, 2010, 11:53:40 am »
Не ме попарвай бе.
 :angry: :-[

И аз така мисля, че събитията, де са се затопорчили и не са могли да се проявят, сега ще се отприщят. Ама все се надам да се отпушат за добро. Щото такава стагнация, братче, и неприятности и заковаване, чувствам се като муха, ковната с кабърче, само махам с крилца, ма всуе.
Време е кабърчето да се отклещи.
пу пу пу амин дай боже

« Отговор #214 -: Август 22, 2010, 01:36:40 pm »
през Плутон се излива напрежението от опозето Сатурн/Уран, а той все действа , събитира, след точният аспект, на разходящ, пък ще видим, квото за всички и ние в кюпа

*

kaily

• 5145
« Отговор #215 -: Август 22, 2010, 01:41:35 pm »
Ами имам усещането, че докато се беха обвързали, напрежение огромно, изход никакъв. Всички дупки за бягство бяха запушени и вътре ни нагнетяваха като пътници в препълнен автобус, нема въздух, нема пространство, смрад, клаустрофобия, припадъци, топлинни удари.
А сега като че пооткрехнаха едната врата...остава да се не изпотъпчем взаимно в бързане към вратата.  ;D

« Отговор #216 -: Август 22, 2010, 05:55:59 pm »
Днеска почва да се разпада окончателно тау-квадратурата.  :rolleyes:

аз не я усетих  ;)

Ба! Аз я усетих. И сега ще довършвам. Уран още ми е върху Слънцето, ма го няма Сатурн вече, кво ли предстои... Какво - идват резултатите от действията  :-X Няма ли да тръгне Уран напред, че да миряса!

« Отговор #217 -: Август 22, 2010, 06:45:44 pm »
Ами имам усещането, че докато се беха обвързали, напрежение огромно, изход никакъв. Всички дупки за бягство бяха запушени и вътре ни нагнетяваха като пътници в препълнен автобус, нема въздух, нема пространство, смрад, клаустрофобия, припадъци, топлинни удари.
А сега като че пооткрехнаха едната врата...остава да се не изпотъпчем взаимно в бързане към вратата.  ;D

и след вратата -а пак врата, през девет врати в десета :mellow:

« Отговор #218 -: Август 22, 2010, 08:47:00 pm »
На мен асцендента ми е на 29 градуса в дева (винаги съм си мислела, че е скорпион :(, прави точен квадрат с медиум цели, сатурн ми е на 27 градуса в близнаци, южния възел 24 градуса близнаци, слънцето 22 градуса риби.
Транзитният Сатурн беше в 12тия ми дом от 2-3 години, периодът съвпадна със сатурновата ми криза, квадрати на сатурн с нат. сатурн, с лунните възли, и точно си мислех, че всичко започва да отминава, и ето ти ги всичките тези квадрати на тр. плутон, Уран, Юпитер, че и марс се включи, сатурн изобщо не го коментирам с асц. и МЦ, и сатурн ми навлиза в първи дом.
Между другото, разбрах точния си час на раждане и истинския си асцендент точно, когато сатурн беше на асцендента ми.  ;)

« Отговор #219 -: Август 22, 2010, 08:52:43 pm »
Между другото, разбрах точния си час на раждане и истинския си асцендент точно, когато сатурн беше на асцендента ми.  ;)

А аз разбрах асцендента си при съвпад на Юпитер с него  ;) :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.